Pats vakar suši dariaus... Niam niam, savaitgalį bendysiu ramen daryt, bet niekaip nerandu tų makaronų. Šiaip kiek paskaičiau nedaug kam patinka suši. Why? Negi perdaug neįprastas maistas? Vasabi prisikrauni ir viskas puiku.
Japoniskas valgis
Collapse
X
-
suši esu valgius pas draugę, jos mama darė (žinau aišku, kad ten iki suši toli kaip ežiukui į mėnulį, nes krevetės konservuotos buvo, o lašiša sūdyta : DD) tai man nerealiai patiko.
planuoju kada pasidaryt pati, bet kai tėvai tam neitin pritaria ("pati prisidarysi, pati ir valgyk, man ačiū nereik") tai kažkaip vis pritrūksta ryžto : DDComment
-
suši esu valgius pas draugę, jos mama darė (žinau aišku, kad ten iki suši toli kaip ežiukui į mėnulį, nes krevetės konservuotos buvo, o lašiša sūdyta : DD) tai man nerealiai patiko.
planuoju kada pasidaryt pati, bet kai tėvai tam neitin pritaria ("pati prisidarysi, pati ir valgyk, man ačiū nereik") tai kažkaip vis pritrūksta ryžto : DDVelvet Revolution.Comment
-
-
Mmm.. Sushis.. Mėgstamiausias visų laikų valgis. Mama dažnai per visokias giminių šventes padaro ir suvažiuoja visi pusbroliai, kurie suėda viską.
Bet šiaip dažnai lankausi Gan Bei restorane (nors ten ir kiniškų yra). Ir ten sushis skanesnis, nei mamos darytas.Comment
-
mmmm sushi vienas mėdstamiausiu japonisku valgiu tik man nepatinka maximoje gaminti kur deda wasabi, bet dabar sesuo is uzsienio atsiunte poky (japoniskas saldumynas, biskvitinės lazdeles su ivairiais sokolado glaistais ) taai liezuvi galima praryti .Society is a market where we sell our soulsComment
-
gal yra zmoniu valgiusiu natto ir gal kazkam patiko?I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Teko apie nato skaityt žurnale; kaip nekeista, buvo paminėta, jog didelė dalis lietuvių gyvenančių Japonijoje neįsivaizduoja savo pusryčių be šito patiekalo, nors patiems japonams jis dažnai nepatinka O.oComment
-
siaip del paciu japonu megimo tai cia is dalies priklauso nuo regionu ir nuo pacio japono nes tai toks kaip ir gurmaniskas maistas, specifinis. bet siaip sakyciau daznai zodis per riebus, nes kad ir kaip yra, bet tai vienas is tradiciniu maistu.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
Comment