Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na, kur vardina japonus ir pasakoja apie juos, tai pasakoja, kiek laiko jie gyvena Lietuvoj, kuo užsiima, kodėl nusprendė atvykti į Lietuvą, bet tiek turbūt visi ir be manęs supranta. Šiaip gal ir eitų išverst, bet labai neturiu laiko ir galimybės, bent šiuo metu, o be to, aš savamokslė juk, tai 100proc. teisybės negalėčiau garantuot.
Na, kur vardina japonus ir pasakoja apie juos, tai pasakoja, kiek laiko jie gyvena Lietuvoj, kuo užsiima, kodėl nusprendė atvykti į Lietuvą, bet tiek turbūt visi ir be manęs supranta. Šiaip gal ir eitų išverst, bet labai neturiu laiko ir galimybės, bent šiuo metu, o be to, aš savamokslė juk, tai 100proc. teisybės negalėčiau garantuot.
Jei anime isverti ta iir sita isverstum
gal kaip turesi laisvo laiko...
krausciau spintas nesenai radau si video terp dvd ir imeciau i yutaba. deje japonu kalbos nemoku tai isverst ir negalejau . jei atsiras tokiu kurie gali isversti tai susisiekite su manim ikelsiu titrus arba galiu duoti visa "Raw" faila.
Viska isversti gan laikui imlus dalykas, bet pradzia mazdaug tokia:
Lietuva. Viena is triju Baltijos valsybiu. Tai valstybe, esanti ant ribos tarp vakaru ir siaures europos kulturu. Ivairiu kulturu misinys: miestuose galima pamatyti gotikos, renesanso ir kt. stiliu architekturos. Populiacija 3.2 mln zmoniu, gyvena vos 30 japonu. Butent tokioje salyje ir paklauseme: kurie japonai yra zymiausi? ir t.t.
Per Lietuvos televizija kažkada rodė, kai lietuviai Japonijoje keliavo po tą didžiąją salą, bent jau tą aš dalį šiek tiek mačiau. Čia šiaip senai gan rodė. Jei kas matėt gal atsimenat pavadinimą?
Paskutinis pakeitimas nuo SamuraiJack; 2010-03-25, 19:32.
Comment