Ayumi
j-pop
Collapse
X
-
As klausau visai visko kas Japoniska, nes man tiesiog kalba nereali ir klausosi labai maloniai... O is konkreciai J-pop tai gal isskirciau Ayumi Hamasaki, Koda Kumi ir FictionJunction Yuuka...
Working underground.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Aš klausau Namie Amuro ir Koda Kumi dažniausiai.Kartais kokios Utada Hikaru paklausau arba Kuraki Mai. Ayumi Hamasaki kažkodėl nepernešu :/
Apskritai, aš daugiau k-pop klausau nei j-pop. Man iš japoniškų žanrų rokas ir visual kei patynk ;DDDComment
-
Galiu ir as papildyt saraseli:
Koda Kumi
Namie Amuro
Utada Hikaru
Ayaka
Megumi Hayashibara
Matsuda Seiko
Rikki
Akino
Inoue Marina
MeLL
Nana Kitade
Sowelu
Kusumi Koharu [Morning Musume]
Anna Tsuchiya
Shimamiya Eiko
Yellow Generation
Angela Aki
KAT-TUN ir dar daug daug kurias tingiu vardint...
P.S. Gackt!!! Klausau bet ka ka jis dainuoja, heh.
Working underground.Comment
-
Akeboshi
Mai Nakahara
Chaba
Orange Range -> seniau j-rocka varė dabar prie popso surepinto perėjo -.-p
Rie Fu
Tommy Heavenly6
Yuki -> tiesiog yukiEnough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
For god sake... Im MALE!!!!.Comment
-
<...> Tesinys
Nana Mizuki
FictionJunction Yuuka
Yuna Ito
T.M. Revolution
NewS
Ali Project
BoA [pabreziu, kad ji Korejiete]
Risa Ohki
Can Goo
Dar ne viskas, taciau kitu klausau labai mazai ir beveik nieko nezinau apie juos tad net ir vardu nepaziurejus i daina neprisimenu.
P.S. Cia tik is popso...
Working underground.👍 1Comment
-
-
-
na man Ayumi hamasaki kai kurios dainos patinka bet ne visos , pvz : Glitter,Beutifull Figters ir pan...
N o taip dar MAY J. zbjs ir DIEWINU Morning mUsume,nu dar W , vuden visai nieko ir kai kurios Namie Amuro dainos...
dar Koharu o nepatinka visokie Miki Fujimoto dainos ( buvusi Morning Musume nare ) kazkokio vienodos ir neidomiosComment
Comment