Na as dar labai neseniai japonu kalba ir kultura pradejau dometis, bet seip tai man patinka beveik viskas, kur japoniskai dainuoja, kalba ir t.t. Na dainos tai daugiausiai OST is visokiu anime, seip isskirtinai galeciau Akeboshi paminet, nes tikrai geros dainos jo. Manau man nepatiktu nebent tik japoniskas repas, nes cia jau nesvarbu kokia kalba atliekamas, tiesiog nepatinka ir tiek
j-pop
Collapse
X
-
-
Aš dabar Nana Kitade pastoviai klausaus kone visos dainos labai patinka.Dar vėl Ayumi ėmiau klausyt, ko seniai nedariau, prisiminiau senąsias jos dainas.Kas čia dar...Koda Kumi nebloga o kitų atlikėjų, kurių beveik visos dainos patiktų, kaip ir nėra, tik tokių, kurių kelias dainas pasiklausau.Tiesa, Miyavis prie popso skaitos?;] tada dar jį prie savo mėgstamiausių ikišu ^_^ o aplamai, j-rock daug labiau veža, negu pop.Popsas ir japonijoj popsas, nors ir žymiai aukštesnio lygio nei daugumos kitų šalių jėtau dar Utada pamiršau xD ten irgi gera muzikaPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-07-11, 19:35.Comment
-
originali jap.muzika jau ir kaune
Tiems kas domisi Japoniška Muzika:
- Kaune, "Akropolio" II-ame aukšte, "Baltų lankų" knygyno muzikos skyriuje parduodami originalūs japoniški muzikiniai CD (kokia tai muzika negaliu pasakyti, nes jie dar gražiai įpakuoti).
P.s.: viena nedidelė smulkmenėlė - vieno originalaus japoniško CD kaina tik 70-80lt.
P.s.s.: nesenai kalbėjausi su vienu melomanu, tai jis kažkaip užsiminė apie nepaprastą japoniškų CD įrašų kokybę, kuri net nesulyginama su ES leidžiamų įrašų kokybę. Tiesa, kalba ėjo apie vieną konkretų muz.albumą, bet spėju, kad tai nebuvo išimtis. Taip, kad gal ir verta kaina tos prekės? Nors nepatikrinęs, nesužinosi.. :-)
...................................
tai japoniškos gamybos/leidimo Joko Ono, J.Lenono ir Led Zeppelins cd.Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2008-07-15, 15:34.👍 2Comment
-
Comment
-
bandžiau aš j-pop klausytis.
bandžiau NEWS, A.Hamasaki, Koda Kumi, Ayaka ir dar kažkokios japoniukės dainelių.
ech, bet tai ne man.>.>Comment
-
Nana Kitade Beveik taip pat gerai kaip ir An Cafe xD
Nors, kaip ir Intrigantei man labiau J-Rock prie sirdies, Nana Kitade mano pirma girdeta J-popsiste xD
P.S. Intrigante, mano nuomone, Miyavis ne popsistas, geriau apie ji prie J-Rock rasykPaskutinis pakeitimas nuo Snabas; 2008-11-27, 17:55.Comment
-
-
-
-
man lbj patinka grupe Buono!
deja tik viena CD turiu T^T100%: WEIRD
100%: LOVED
100%: EUROPEAN
100%: STOOPID
100%: INDEPENDENT
100%: FILLED W/ WATERMELON JUICE 8DComment
Comment