kas nors gal aktyviai domisi šiuo reiškiniu?? mane domintu viena grupė, SweetS, kurios dainų nebegaunu numirus jpmp3.com
j-pop
Collapse
X
-
lol, Ayumi Hamasaki turiu vienintelę dainą iš Inuyasha movie soundtrack.
išbandyk šitą tinklapį http://jpop.bww2.com/home.php
Nors dėl pačio jpop nežinau, man gal kiek per saldu tai. Nors jei yra gitaros, bosinė ir būgnai tinka. Vat neseniai pasiklausiau TVXQ (a.k.a. DBSK) ir vos neišvirtau. Suprantu, kad jie korėjiečiai, bet iš esmės ir jpop priklauso. Taigi keista buvo tai, jog prieš kokį pusmetį būčiau mirus dėl tokių dainų. O dabar gražios, ir tiek. Gal netgi per švelnios. Che, matyt persiklausiau X Japan ir L'Arc~en~CielPaskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2006-07-10, 11:44.Comment
-
pala, o tai J-pop ir J-rock tas pat?
kazkaip db susimasciau nes mano klasiokes tai del myavi, dir en grey (beje londone bus ju koncertas rugpj. men.), Gackt ir .t.t. pamisusios. tai jei sitie atlikejai priklauso J-pop tai tada man nelabai prie sirdies nors kelios danos yra grazios..
Bet jau ju koncertai kokie uztat svelniai tariant issiskiriantysComment
-
Skiriasi pavadinimas
Visas pop yra tiesiog populiari muzika, tai kas "ant bangos", tai gali būt techno, dnb, soul, rock ir dar krūva kitų stilių.
Gackt, Dir en grey ir kt. nėra tobuli j-rock'o atstovai. Jie labiau atstovauja visual key subkultūrai. Tikrieji turėtų būt Asian Kung-Fu Generation, Suneohair, Spitz.Paskutinis pakeitimas nuo Lax..; 2007-03-28, 17:26.Comment
-
Tikslinu LAX: Yra Pop,tai yra populiarioji muzika,ne tik šiuo laiku. Toks stilius, geresni pavyzdžiai: Sting, Madona(kai tik pradėjo dainuoti*mano nuomonė*),yra posucha: tai yra tai viskas "ant bangos". Labai daug Lietuviškų grupių yra sumaišiusios šiuos du "terminus" ir sudarę blogą stereotipą apie Populiarųjį muzikos stilių,kuris ne visas yra blogas.
O Gackt, DEG , X-Japan YRA J-rock pavyzdžiai,nes j-rock apima labai platų stilių apraiškų diapazoną pvz.: The Pillows ankstyvojoje susikurimo stadijoje grojo Džazą,net Regi,bet tai visvien J-rock buvo. O Asian Kung-Fu Generation,Spitz yra tos labiau Rock'ovos J-rock dalies atstovai. O tęsiant apie Gagct , DEG ir kt. Tai jie priklauso ir Popsuchai,nes maži emo jų klauso ir tai yra labai populiru ir modna. Feh. Aš nors ir klausau J-rock ar retkarčiais J-pop,dažniausiai randu kur išsiversti tekstus.
Pagarbiai, Taira.Baikit dangstyti savo sielos skurdumą "Ibetterthanothers" užrašais ir kiek laiko praleidot žiūrėdami menkaverčius Anime. Ač.Comment
-
Humm... ankščiau klausiau klausiau nemažai j-rock ir j-pop (Luna Sea, Asian Kung Fu Generation, Thee Michelle Gun Elephant, tas pats Miyavi, The Pillows, Dir En Grey, X-Japan, Judy and Mary, The Brilliant Green, Maya Sakamoto ir t.t.). Dabar vėl persigrupavau ant "normalios" muzikos, nors kartais dar kokį Nujabes paklausau (jis valdo).Comment
Comment