Japonu kalbos pamokos?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Tachibana**~
    Naujokas
    • 2010 08 27
    • 2

Nežinau kaip jūs , bet aš tai neseniai pradėjau mokintis Japonų kalbos, yra viskas internete , bent jau pagrindinės pamokos ir kaip rašyt ir gramatika. : ) Jeigu gerai suprantat anglų kalbą, tai fun čia http://www.freejapaneselessons.com/lesson01.cfm
    Bring bring neoreul naege gajyeoda jwo
    Mworado nan hagesseo deohan geotdo hagesseo
    Bring bring doneun naui fantasy yeah
    Modeungeol geolgesseo neol naega naega gatgesseo
    ^^

Comment

• Gecas
      Rock And Roll Child

• 2010 03 09
      • 137

http://nihongo.blogas.lt/date/2007/11/page/2 senai neatnaujintas, bet geras puslapis mokinantis japonų kalbos. Pats iš čia mokausi.
      Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• hohjoj
        Naujokas
        • 2010 07 16
        • 4

Gal kas zinote kokiu nors svetainiu kuriose butu parasyta hiraganos abeceles teksu?

Comment

• Bardakas
          Žmogus Ne

• 2005 09 22
          • 1462

Autorius hohjoj
          Gal kas zinote kokiu nors svetainiu kuriose butu parasyta hiraganos abeceles teksu?
          http://www.whiteagle.net/jap/ - konverteris
          http://en.wikipedia.org/wiki/Hiragana - hiragana
          http://en.wikipedia.org/wiki/Katakana - katakana

Ar tau reikia tiesiog tekstų kuriuos norėtum išsiverst? Jei taip tai daugelis japoniškų svetainių naudoja tiesiog hiragana.
          Maybe on Earth, Maybe in the Future
          sigpic
          Kurokawa idėjinis lyderis
          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• UpDog
            Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
            • 42

Kam jus mokynates japonu kalba ? Juk vistiek nepanaudosit, nebent gyvenat Japonijoj. Antraip jus tesiog pamirsyt ka ismokot.

Comment

• Futari
              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
              • 1094

Autorius UpDog
              Kam jus mokynates japonu kalba ? Juk vistiek nepanaudosit, nebent gyvenat Japonijoj. Antraip jus tesiog pamirsyt ka ismokot.
              O jeigu mums ji šiaip patinka, patogu žiūrėti anime be subtitrų ar bendrauti su japonais?

Comment

• UpDog
                Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
                • 42

Kiek reikia mokyntis japonu kalba, kad galetum jau ziureti anime be subtitru ? O del japonu as tai nesu nei 1 mates Lietuvoj. Krc man tai atrodo tik laiko svaistymas.

Comment

• Airiz
                  מיד

• 2004 01 09
                  • 1656

Nu tai jei tipo kažkur kaime gyveni arba tipo mažame mieste tai ir nematai,bet tai nereiškia kad ir kiti taip gyvena.
                  Ir krc rašyk taisyklingai bent jau, nes pradėsiu bausti, padaugėjo nemokšų su pretenzijomis...

Comment

• Futari
                    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                    • 1094

Autorius UpDog
                    Kiek reikia mokyntis japonu kalba, kad galetum jau ziureti anime be subtitru ? O del japonu as tai nesu nei 1 mates Lietuvoj. Krc man tai atrodo tik laiko svaistymas.
                    O aš esu, ir ne kartą, ir išvis, ko tu toks gyvenimu nepatenkintas?
                    Japonų pilna internete, susirašinėju šiuo metu su keletu, ir man įdomu kalbą mokytis kad ir dėl to kad galėsiu su jais bendrauti jiems artima kalba kada nors. O anime be subų žiūrėt ir maždaug suprast jau gali po metų mokymosi. Kai kurie niekad į šalį, kurios kalbą mokosi, nenuvažiuoja, bet neišgyvena per daug, nes jiems pati kalba yra įdomi.
                    Aš kalbos mokymuisi laiko nešvaistau. Klausau tarkime podcastus užsiimdama namų ruošos darbais, t.p. anime žiūriu kartais, taigi mokaus ir iš ten. Vienu žodžiu, drauge mielas(-a), tik tau vienam kokios nors kalbos ar dar ko mokymasis atrodo beprasmiškas.

Comment

• UpDog
                      Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
                      • 42

Čia tai geras Man tesiog įdomios jūsų nuomonės, del ko jus taip darot. Gal ir aš pradėsiu mokytis japonų kalbą, bet greičiausiai, kad ne. O dėl mokymosi tai mokausi tai kas man reikalinga, o kitkas kaip ir nerupi. Va parašiau taisyklingai, man atrodo. Biški nepratęs lietuviškai rašyti. Tikiuosi smailą užmečiau jums ant veidų

Comment

• FlameHaze
                        The end of everything

• 2009 05 05
                        • 89

Autorius UpDog
                        neziurek per savo siaura plysi.. gal but tau laiko svaistymas, kitiem tai naudinga veikla. as pvz daug mieliau pasakyciau kad lietuviu kalba yra tik laiko svaistymas vargani ~3mil zmoniu tekalba kai pvz vien tik tokijuje gyvena kelis kart daugiau zmoniu nei visoj lietuvoj. bet as niekad neteigiau ir neteigsiu kad mokymasis yra laiko svaistymas.
                        o del japonu lietuvoje ju yra, hontou ni iru yo as zinau gi hehe. gal ne daug bet yra.

Autorius Futari
                        O aš esu, ir ne kartą, ir išvis, ko tu toks gyvenimu nepatenkintas?
                        Japonų pilna internete, susirašinėju šiuo metu su keletu, ir man įdomu kalbą mokytis kad ir dėl to kad galėsiu su jais bendrauti jiems artima kalba kada nors. O anime be subų žiūrėt ir maždaug suprast jau gali po metų mokymosi. Kai kurie niekad į šalį, kurios kalbą mokosi, nenuvažiuoja, bet neišgyvena per daug, nes jiems pati kalba yra įdomi.
                        Aš kalbos mokymuisi laiko nešvaistau. Klausau tarkime podcastus užsiimdama namų ruošos darbais, t.p. anime žiūriu kartais, taigi mokaus ir iš ten. Vienu žodžiu, drauge mielas(-a), tik tau vienam kokios nors kalbos ar dar ko mokymasis atrodo beprasmiškas.
                        na as irgi galvojau ismoksiu ziuredamas tik anime ir klausydamas muzikos radijo tv pokalbiu ir pan.. deje.. cia galima tik pramokt bet kai nori laisvai pradeti susikalbet iskyla daug problemu ir tenka griebti vadovelius ir mokytis gramatikos ir pan nuobodziu dalyku. apie kosmarus pavadinimu kanji net nepradesiu..
                        anime, radijas tv japonu kalba labai gerai kai turi gramatikos tvirta pamata zodziu bagazui kelti, bei iprastu isireiskimu vartojamu kasdieninej kalboj perpratimui. pradedanciajam daugelis anime pokalbiu, dainu ir t.t. gali buti per sudetingi per greiti ar per daug nukrype i slanga ir pan kalbos lygius.. manga su furigana (kanji uzrasyta maza hiragana tarimas salia) yra labai saunus daiktas really... lietuviai manau turi daug maziau problemu su japonu kalbos tarimu nei pvz su anglu ir pan sunkiomis tarimu kalbomis.
                        I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• monikele
                          Naujokas
                          • 2010 09 13
                          • 21

nu įdomiai čia jus diskutuojat ir aš susidomėjau, galvoju reikia pamėgint biškį gal kas nors išeis bet dabar toks klausimas iškilo ką mokintis hiragana ar katakana?... perskaičiau visą temą, bet visi skirtingai sako

Comment

• Hellsing_lover
                            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                            • 1318

Autorius monikele
                            nu įdomiai čia jus diskutuojat ir aš susidomėjau, galvoju reikia pamėgint biškį gal kas nors išeis bet dabar toks klausimas iškilo ką mokintis hiragana ar katakana?... perskaičiau visą temą, bet visi skirtingai sako
                            Šiaip, siūlau pačiai asmeniškai įvertinti, kuri tau priimtinesnė ir lengviau įsimenama, mat abi jos vartojamos ir realiai norint gerai mokėti kalbą, reikia jas abi bent pagrindinai žinoti. Bet va, jei pradėsi nuo tau suprantamesnės, tai manau, kad lengviau ir persilauši per kalbos pagrindus

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• nihon
                              Naujokas
                              • 2010 12 29
                              • 2

Sveiki. Va ir pats norėjau pasimokinti truputį bet iškilo viena problema. Pas mane vietoj tų japoniškų rašmenų rodo kvadratus.Mažu žinot kaip padaryt kad juos rodyt arba gal kokios programos reikia ? padėkit pls

Comment

• FlameHaze
                                The end of everything

• 2009 05 05
                                • 89

Autorius nihon
                                Sveiki. Va ir pats norėjau pasimokinti truputį bet iškilo viena problema. Pas mane vietoj tų japoniškų rašmenų rodo kvadratus.Mažu žinot kaip padaryt kad juos rodyt arba gal kokios programos reikia ? padėkit pls
                                zmones padetu jei pasakytum kokia os naudoji
                                I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

Working...