japonu rasytoju knygos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wooshy
    Everlasting Pervert
    • 2009 06 04
    • 2

Autorius HORKIS
    Joo as ir skaiciau Koji Suzuki - skambuti, kilpa ir spirale... lyg ir taip vadinos tos 3 dalys, aisku paskutine knyga patiko maziausiai...
    eh? trecia patiko maziausiai? o.O Man kjp tik atvirksciai xD Nors galas galetu buti truputi tikroviskesnis, bet vis tiek, nereali

O sjp tj visos man Koji Suzuki knygos patiko. Nors Tamsus Vanduo, tos istorijos.. ugh.. Nu nepabaigtos, damn it! Nors is zinau kaip toliau ten viskas turetu vykt, man reikia, kad butu parasyta x.x Gal as tupa ir visai ne taip supratau xD
    he he.. noreciau kai kurias vieno rasytojo (kurio vardas dabar zinoma uzstrigo) perskaityt knygas, bet vis nezinau kaip galeciau jas gaut ak.. kokia ironija xDD
    Desperate times call for desperate measures. Sometimes, one must step over the dead bodies of countless multitudes in order to climb the corporate ladder. Survival of the fittest. Eat or be eaten. Another one bites the dust.

‘True love conquers all,’ and ‘God helps those who help themselves.’

sigpic

Comment

• Wooshy
      Everlasting Pervert
      • 2009 06 04
      • 2

Autorius Lori-chan
      Labai patinka Junichiro Tanidzaki, skaiciau pora kuriniu, bet labiausiai patinka "The Makioka Sisters" ("Ziemos Peizazas"), kur parodyta Japonija pries II Pasaulini Kara. Dar labai idomu buvo skaityti "A Fool's Love" ("Naomi").
      Siulau Junichiro Tanidzaki knygas tiem, kas megsta Japnijos kultura ir iprocius, nes jis vienas is zymiausiu XX amziaus japonijos rasytojas.

Dar vienas idomus rashytojas - Kazuo Ishiguro, kuris gime Nagasakoje, o dabar gyvena Britanijoje. Skaiciau "Never let me go" ir "The Unconsoled", patiko labai, bet sitos knygos pasakoja apie Europos salis.
      Jis turi tris knygas ir apie Japonija - "An Artist of the Floating World", "A Pale View of Hills", "The Remains of the Day", pati neskaiciau, bet girdejau daug geru atsiliepimu.

Apie Haruki Murakami jau nieko ir nesakysiu - dauguma ir taip skaite jo knygas. Galiu pasakyti tik, kad "Dansu dansu dansu" ir "Prisukamo paukščio kronikos" tikrai verta perskaityti.

O dabar labai noriu nupirti Kobo Abe "Moteris smelynuose". Kas nors skaite, ar verta ieskoti?
      man idomu, is kur tu gauni tas knygas? O.O?? Nes kiek ju ieskau niekas neturi
      Desperate times call for desperate measures. Sometimes, one must step over the dead bodies of countless multitudes in order to climb the corporate ladder. Survival of the fittest. Eat or be eaten. Another one bites the dust.

‘True love conquers all,’ and ‘God helps those who help themselves.’

sigpic

Comment

• Calyx Deuced
        Narys

• 2006 12 06
        • 96

Na aš pavyzdžiui, perskaičiau viską kas yra Murakamio lietuviškai, toliau skaitau rusiškai, nes daugiau yra, turiu Tylą,bet laiko maža, dar Abes moteri smelynuose turiu ir Yukio Mishima "Kaukės Išpažintis" guli, Koji Suzuki viska irgi skaičiau, db liko tik Skmabutis 0:basudai. Ką verta visiems paskaityti tai Shioko Tendo "Jakudzps menulis". jei kas iš vln ir norit knygų, galima tartis, paskolinčiau.

Comment

• Lori-chan
          noblesse oblige

• 2008 08 24
          • 37

Autorius Wooshy
          man idomu, is kur tu gauni tas knygas? O.O?? Nes kiek ju ieskau niekas neturi
          As skaitau rusishkai. O knygyne "Homo Sapiens" net ir manga yra.)

Comment

• CemyCemy
            Rimtas forumo narys

• 2009 06 25
            • 141

O skaitete ka nors is Haruki Murakami kurybos? ^^

Comment

• zeo
              forumo idiotas
              • 2008 10 30
              • 152

Autorius nyuu[elfen lied]:***
              O skaitete ka nors is Haruki Murakami kurybos? ^^

ankstesnius postus paskaityk,
              dauguma kazka is jo kurybos
              yra skaite.

Comment

• sagara sanosuke
                forumo idiotas
                • 2009 04 14
                • 134

Haruki Murakami "Norvegu giria"
                „The Beatles" dainos „Norwegian Wood" („Norvegų giria") garsai Toru Vatanabę užlieja prisiminimais apie jo pirmąją meilę Naoko, geriausio draugo Kidzukio merginą. Mintimis jis grįžta į studentiškas dienas Tokijuje, į pasaulį, kupiną vienatvės, atsitiktinio sekso, aistros, troškimų ir praradimų, mirties šešėlių. Vatanabė tarsi iš naujo išgyvena tuos laikus, kai Naoko buvo svarbiausias žmogus jo gyvenime, į kurį veržte įsiveržė karštakraujė mergina Midori, privertusi jį rinktis tarp praeities ir ateities.
                Norvegų girios istorija paprasta ir vientisa, tai išmoningas, švelniai pašaipus, kartu melancholiškas pasakojimas apie draugystę, meilę, gyvenimą ir mirtį.

Comment

• Bagyra
                  keep your mind wide open

• 2007 04 08
                  • 73

as keleta knygu perskaiciau Haruki Murakami, dar dvi eileje stovi
                  sigpic

Comment

• dubi
                    Klyšakojis piratas ;O

• 2008 10 14
                    • 50

Autorius 阿尔达...
                    Turejau nusipirkus knyga Shoko Tendo
                    "Jakudzos mėnulis." Gangsterio dukters atsiminimai nuostabi knyga xD

Anotacija
                    Su ilgais rudais plaukais ir standžiai aptemtais madingais džinsais 39-erių Shoko Tendo atrodo kaip bet kuri kita stilinga Japonijos moteris - kol ji nenusimeta marškinėlių, po kuriais slepiasi tatuiruotė, dengianti jos nugarą ir didžąją dalį kūno. Drakonai, feniksai, moteris apnuoginta krūtine ir peiliu dantyse - tai Tendo vaikystės ir jaunystės, praleistos tarp jakudzų, simboliai.

Kai perskaitysite šią autobiografiją, serialas Sopranai: mafijos kronika, palyginti su Shoko Tendo gyvenimu, atrodys lyg muilo opera. Itin kontraversiškai sutikta Japonijoje ir sulaukusi net 11 leidimų Tekančios saulės šalyje, knyga praskleidžia uždangą į slaptąjį šiuolaikinės Japonijos mafijos - jakudzos - pasaulį.

Ir viena ryta neberadau knygos savo lentinoj nuo to karto savo knygas dedu atskirai =.=
                    šita išties gera knyga. Žiauri bet išties užkabina skaitymui xD
                    Same as you but different.

Comment

• DoubleR
                      Berastis
                      • 2009 06 06
                      • 59

Hmmm turiu nusipirkes ''Hagakure'', ''SUN TZU karo menas'', "Penkiu Ziedu knyga". Labiausiai is ju patiko Hagakure (perskaiciau gal 3 kartus tikrai labai idomi) po jos manau eitu SUN TZU labiau knyga karo strategams... Tai karvedzio Biblija... na ir Penkiu Ziedu knyga... labiau skirta rytietisku kovu megejams su kardais...

P.S As Hagakure Perskaiciau gal 4 kartus xD
                      Paskutinis pakeitimas nuo DoubleR; 2009-08-24, 15:41.

Comment

• varnass
                        Narys

• 2009 04 15
                        • 59

vienintele knyga kuria perskaiciau japonu rasytojo buvo ,,Hagajure"
                        Paskutinis pakeitimas nuo varnass; 2012-09-06, 17:02.

“This is your life and it's ending one minute at a time”
                        ― Chuck Palahniuk

Comment

• Hoshi^^
                          Naujokas

• 2008 08 26
                          • 23

Kolkas, žinau aš išvis tik H. Murakami, kaip Japonų rašytają.
                          Ir kaiptik galvojau, kad tik jo knygų yra išleistų Lietuvių kalba.
                          Na neskaitant Koji Suzuki.
                          Reikės labiau po knygynus pasitasyt. :>
                          O iš jo knygų skaičiau:
                          Dansu, dansu, dansu (Labiausiai jo patikusi knyga. Kolkas.xD )
                          Norvegų giria (Pirma jo knyga patekusi į mano rankas xD Įdomi, irgi. Norėčiau dar kartą ją paskaityt XDD~)
                          Negailestinga stebuklų šalis ir pasaulio galas (Mažiausiai, patikus jo knyga. Per daug išgalvotų nebūtu dalykų. Bet mėgstantiem fantastiką, pats tas, dėja meh nemėgsta fantastikos. XD)
                          Kafka pakrantėje (Irgi labai patikusi, jo knyga. Kaikuriuos dalykus sunku suprast iš pradžių, bet ant galo viskas aiškėja. :>)
                          O dabar skaitau Prisukamo paukščio kronikos.

Comment

• Ru.
                            Narys

• 2008 02 24
                            • 67

na nesenai perskaičiau Koji Suzuki "Skambučio" trilogija tai galiu pasakyti kad Suzuki yra tikras siaubo meistras... taip įsijaučiau į knygas kad paskui visokias Sadako sapnavau dar perskaičiau Haruki Murakami "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės" tai pasirodė gan įdomi knyga tik man veikėjai kažkodėl nelabai prie širdies buvo bet tiek to. O dabar pradėjau dar viena Koji Suzuki knyga "Tamsus vanduo" tai žiūrėsiu ar vėl košmarai aplankys

Comment

• H3llo
                              Naujokas
                              • 2009 03 15
                              • 20

Koji Suzuki "tamsus vanduo" skaičiau, bet, tiesą sakant, nesužavėjo.
                              novelės neatrodo pabaigtos iki galo, bent jau man jose kažko trūkstą.
                              o siaubo ten ir nelabai yra.

o Haruki Murakami knygos man patinka ^^
                              labai įdomios, pritraukiančios. pradedi skaityt ir nebesinori baigt :3

Comment

• Euthanasia
                                Narys
                                • 2008 03 17
                                • 51

Skaičius esu Koji Suzuki Ir Haruki Murakami knygas.
                                Pirmojo tai taip lengvai "susiryja" , bet va su Murakamio knygom tai ilgai vargstu kol perskaitau.

Autorius Hoshi^^
                                Negailestinga stebuklų šalis ir pasaulio galas (Mažiausiai, patikus jo knyga. Per daug išgalvotų nebūtu dalykų. Bet mėgstantiem fantastiką, pats tas, dėja meh nemėgsta fantastikos. XD)
                                Neesu didelė fantastikos mėgėja, bet būtent ši knyga man didžiausia įspūdį paliko. Galbūt dėl to, jog buvo pirmoji Murakami knyga kurią skaičiau :>.

Dabar esu parsinešus "Norvegų girią". Trunyja ji jau kokį pusmetį lentynoj pas mane neskaitoma...

Comment

Working...