Judo yra puiki sporto šaka. Stengiuosi pats kartą savaitėj universitete nueiti į judo treniruotę. Judo man patinka daugiausiai dėl pakirtimų ir priešininko išvedimo iš balanso technikų. Dėl parterio technikos tai BJJ tikrai teikiu pirmenybę prieš judo, ypač kai Lietuvoj turim vieną geriausių meistrų visoj europoj. Pats judo stengiuosi nesitreniruoti kaip sporto, ir stengiuosi jame įžiūrėti budo principus. Sporte esant vienodam technikos lygiui visad laimi fiziskai stipresnis.
Dziudo
Collapse
X
-
-
Comment
-
Galima ir taip sakyt, tik aš manau kad patirtis formuoja techniką, ir todėl kalbėdamas apie techinį lygį kaip visumą, patirtį taip pat turėjau omenyje, kaip ir psichologiją. Gal neteisingai dariau apibendrindamas, bet turėjau tuos parametrus omenyje.Comment
-
Labai jau apleista ši gija Tad aš parašysiu Dziudo ne tik viena iš populiariausių kovos menų Lietuvoje, bet ir viena iš sporto šakų, kurią lanko labai gražios merginos Deimantė Kazėnaitė ne tik buvo Lietuvos rinktinėje (Jei, neklystu, Kaune lankė Asahi dziudo klubą.), bet ir yra pretendentė į šių metų Mis Lietuvos titulą. Abejoju ar Kendo, Wing Tsung ar dar kokia kovos meno šaka galėtų tokiom panelėm pasigirt. Ne tik gražios, bet stiprios ir sportiškos.Comment
-
Baik tu, mačiau ją varžybose. Jei jau į rinktinę priėmė, tai tikrai turėjo sugebėjimų. Yra iš dziudo jos foto įdėtų čia Ir kiek pati lankiau dziudo, tai ten daug panelių buvo visai dailių, fotogeniškų.Comment
-
Labai jau apleista ši gija Tad aš parašysiu Dziudo ne tik viena iš populiariausių kovos menų Lietuvoje, bet ir viena iš sporto šakų, kurią lanko labai gražios merginos Deimantė Kazėnaitė ne tik buvo Lietuvos rinktinėje (Jei, neklystu, Kaune lankė Asahi dziudo klubą.), bet ir yra pretendentė į šių metų Mis Lietuvos titulą. Abejoju ar Kendo, Wing Tsung ar dar kokia kovos meno šaka galėtų tokiom panelėm pasigirt. Ne tik gražios, bet stiprios ir sportiškos.O daba pasigailėsi!!!👍 1Comment
-
Comment
-
Comment
Comment