Tai va. Dziudo yra mano propaguojama sporto šaka. Treniruojuosi jau nuo 6erių metų. Gal yra daugiau žmonių lankančių ar lankiusių ši sportą, o gal tiesiog prijaučiančių jam?
Dziudo
Collapse
X
-
Lankiau tikrai patiko, neskaitant oirmos savaites kai po treniruociu raumenis tiesiog plese..Nei atsisest nei atsiguolt nesudejavus;D Gal del to ir nustojau lankyt nezinau...turbut ir vel kalta mano valia;DDDSpoileris: -
Dziudo ištikrųjų reikalauja didelių fizinių pastangų. Tai savotiškas psichologinis išbandymas. Dažnai tiesiog tingiu eiti į treniruotę, nes žinau kad kažką skaudės, treneris rėks ar šiaip, reiks užpakalį pakrutint ;DKaras - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.Comment
-
Malonu matyti kovos menu atstova ,kaip manote ar siuolaikinis dziudo tapdamas olimpine sporto saka , nutolsta nuo savo tradicines prigimties ir dvasios , ar tai tik i nauda , nes atsiranda daugiu dziudoku visame pasaulyje ,turiu omeny ,kai dziudo suvokiamas kai kompetitivus sportas?sigpicWelcome to the Master plan
-
Manau tas į naudą, nes gavus tarptautinį pripažinimą ir rėmėjų atsiranda. O ir patiems žmonėms (ypač vaikams ir paaugliams) smagu išvažiuoti į visokias varžybas, stovyklas Rusijaoje, Japonijoje... susipažint su kitų šalių atstovais, o ir kai tavo pačio jėgos yra įvertinamos padidėja pasitikėjimas savimi. Damn pasiilgau dziudo treniruočiųComment
-
Dziudo visu pirma nera senas sportas, jam vos 100 metu, per tiek laiko jis niekaip nenutoltu nuo savo "tradicines prigimties". Pats dziudo nera kovinis. Jis labiau skirtas treniravimuisi, fizines kovos lavinimui. IR kilo jis is Dziu Dzitsu kaip nepavojingu Dziu Dzitsu veiksmu visuma. Per 100 jis ne trupucio nepakitoKaras - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.Comment
-
Aš pradėjau nuo dziudo, nes tada pasirinkimas buvo menkas.
Šiaip nemanau, kad J. Kano laikų judo visiškai nesiskirtų nuo dabartinio. Pavyzdžiui, ar jūs darote dziudo katas?.. va taigi.Comment
-
nesijaudink jei palankai kovos mena bent kiek ilgiau tai yra bent keleta menesiu tada jau vienintele problema su juo buna nueit persirengt, apsilimas, persirengt ir gryzt namo. Pacios treniruotes pasidaro idomios ir kancia jei del kokio susizeidimo nebegali nueit i keleta treniruociusigpicComment
-
nesijaudink jei palankai kovos mena bent kiek ilgiau tai yra bent keleta menesiu tada jau vienintele problema su juo buna nueit persirengt, apsilimas, persirengt ir gryzt namo. Pacios treniruotes pasidaro idomios ir kancia jei del kokio susizeidimo nebegali nueit i keleta treniruociu
Na taip ziurint, tai tu teisus, bet formaliai, dziudo esme nepakito. Dziudo yra saugiu Dziu dzitsu veiksmu visuma. Juk ir pacios dziudo taisykles po truputeli keiciasi.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2009-02-18, 13:52.Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.Comment
-
nesijaudink jei palankai kovos mena bent kiek ilgiau tai yra bent keleta menesiu tada jau vienintele problema su juo buna nueit persirengt, apsilimas, persirengt ir gryzt namo. Pacios treniruotes pasidaro idomios ir kancia jei del kokio susizeidimo nebegali nueit i keleta treniruociuComment
-
Bet manau, jog enjutsu pasakė labai daug tiesos. Man ir sunkiausia dalis buvo persirengimas ir gryžimas namo. Nes kai užsiėmimas, kad ir koks būtų fiziškai sunkus, bet tau labai patinka, tai tu emociškai mintyse nebelaikai jo sunkiu (jis tau tampa malonumu). Nežinau, gal aš ir sadistė, bet kai nebeskaudėdavo raumenų, aš pasiilgdavau to jausmo O ir kai buvau kojos raištį pasitempus ir įsiplėšus, tai jau po trijų dienų atsirado nenumaldomas noras gįžti į treniruotes.Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.Comment
-
Pas mus , pavyzdziui kendo , neskraidoma , pas mus-BaudziamasigpicWelcome to the Master plan
-
Atleisk, bet tai ištiesų skamba juokingai "sunkiausia dalis persirengimas ir grįžimas namo". Taip jūs žmonės ir treniruojatės tą dziudo, jeigu tokias nuotaikas šaunias patiriat... Nors žinoma - priklauso ir nuo trenerio. Jeigu ,atsiprašant, treniruotėse šūdą mali, tai poto taip ir gaunasi Mano treniruotėse kitaip. Jeigu tingyniauji, bandai pasiilsėti ar dar kažkaip bandai išsisukti nuo didesnio krūvio, papraščiausiai skrendi iš salės ir gali daugiau joje nebesirodytiCosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
Nu jo, treneris turbūt labai suinteresuotas kam nors insultą įvaryt, užuot ruošus čempionus...Comment
Comment