Kimono
Collapse
X
-
išsireiškei taip lyg tas kimono kiekvieną dieną būtų nešiojamas ir jį parduoda paprastų drabužių parduotuvėse... šiaip tai yra japonijos kultūros paveldo dalis o ne paprastas megztinis.... na bet čia jau skonio reikalas.Comment
-
Na paprastose parduotuvėse neparduoda,bet galiu prisiekt,kad vieną mačiau dėvėtų drabužių parduotuvėje.Su visom dalim!!!! Labai nustebau,labai nerealiai jis ir atrodė,galvojau gal cosplayinnimui nusipirkt,bet kai pradėjau apžiūrynėt, pasirodė,kad labai jau nunešiotas.Plius manau,kad tai tebuvo vadinamoji "padelka"Not bad...Comment
-
Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.Not bad...Comment
-
Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.Comment
-
Comment
-
Kimono - žiauriai gražus rūbas. norėčiau tokį turėti ir kada apsivilkti. BET...Lietuvoje kurgi tokį apsivilksi.. nebent per kokį KOI
Kanadoje mačiau daug visokių kimono ir šiaip japoniškų raštų palaidinių, kitokių rūbų. galgi kai dabar važiuosiu, kokią palaidinukę nusipirksiu, kad galėčiau ir šiaip be progos pasipuošti..Comment
Comment