Kimono

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • H[asas]
    WarGod'az

• 2009 05 22
    • 125

Autorius Ru.
    pasiūt kimono yra mano tikslas nr.1 ateityje!!! labai mane sužavėjo kimono filme "geišos išpažintis". ten tiesiog meno kūriniai... tai vat ir aš norėčiau kada tokį ir sukurt ir panešiot kad ir koks jis sunkus ar nepatogus būtu...
    Gal galetu tavo tikslas NR.2 ateityje ir man pasiuti kimono (joke)

Comment

• Helicon2
      yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
      • 55

priešingai nei daugumai, man kimono nepatinka. jis yra baisiai nepatogus ir nepraktiškas, ir už tokią kainą, yra tikrai gražesnių rūbų.

Comment

• Ru.
        Narys

• 2008 02 24
        • 67

Autorius Helicon2
        priešingai nei daugumai, man kimono nepatinka. jis yra baisiai nepatogus ir nepraktiškas, ir už tokią kainą, yra tikrai gražesnių rūbų.
        išsireiškei taip lyg tas kimono kiekvieną dieną būtų nešiojamas ir jį parduoda paprastų drabužių parduotuvėse... šiaip tai yra japonijos kultūros paveldo dalis o ne paprastas megztinis.... na bet čia jau skonio reikalas.

Comment

• winry3
          hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
          • 112

Autorius Ru.
          išsireiškei taip lyg tas kimono kiekvieną dieną būtų nešiojamas ir jį parduoda paprastų drabužių parduotuvėse...
          Na paprastose parduotuvėse neparduoda,bet galiu prisiekt,kad vieną mačiau dėvėtų drabužių parduotuvėje.Su visom dalim!!!! Labai nustebau,labai nerealiai jis ir atrodė,galvojau gal cosplayinnimui nusipirkt,bet kai pradėjau apžiūrynėt, pasirodė,kad labai jau nunešiotas.Plius manau,kad tai tebuvo vadinamoji "padelka"
          Not bad...

Comment

• H[asas]
            WarGod'az

• 2009 05 22
            • 125

Imanoma, kad matei galbut net originala lapasynuose dar ne tokiu dalyku galima rasti^^

Comment

• Aramis

Autorius H[asas]
              Imanoma, kad matei galbut net originala lapasynuose dar ne tokiu dalyku galima rasti^^
              Kad man tokį dalyką užtikus

Comment

• winry3

• 2009 02 18
                • 112

Autorius pilkasis_kardinolas
                Kad man tokį dalyką užtikus
                Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.
                Not bad...

Comment

• Aramis

Autorius winry3
                  Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.
                  Tai reikia man su tavim kažkaip sužinoti tavo paslaptį

Comment

• winry3

• 2009 02 18
                    • 112

Autorius pilkasis_kardinolas
                    Tai reikia man su tavim kažkaip sužinoti tavo paslaptį
                    Ahhh Tai ad pati tos savo paslapties nežinau...šiaip pasisekė...keliasdešimt kartų
                    Not bad...

Comment

• Helicon2
                      yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
                      • 55

Na kaip sakot kad parduotuvei kiekvienoj nenusipirksi to kimono. abejoju ar tautišką žemaičių juostą nupirksi japonijoj padevėtose.

Comment

• H[asas]
                        WarGod'az

• 2009 05 22
                        • 125

Autorius Helicon2
                        Na kaip sakot kad parduotuvei kiekvienoj nenusipirksi to kimono. abejoju ar tautišką žemaičių juostą nupirksi japonijoj padevėtose.
                        Kur lietuviu rubas kur japonu...daug kas net nezino kur ta LIETUVA yra ar isvis jinai kazkur yra

Comment

• Ru.
                          Narys

• 2008 02 24
                          • 67

Autorius H[asas]
                          Kur lietuviu rubas kur japonu...daug kas net nezino kur ta LIETUVA yra ar isvis jinai kazkur yra
                          na bet aš kai su japonu kalbėjau tai sakė kad žino kur randasi Lietuva ir net sostinę pasakė... tipo šulėje mokėsi bet čia jau nukrypau nuo temos

Comment

• Laarf
                            mastermind.

• 2009 06 23
                            • 79

man kimono yra labai grazus rubas. Noreciau kadanors ji isigyti. Lietuvoj zinau, kad pardavineja Yukatas 300-400lt.
                              ▲
                            ▲ ▲
                            Spoileris:

Comment

• Gin^^
                              pakvaišėlė :3

• 2009 06 15
                              • 66

Autorius Laarf
                              man kimono yra labai grazus rubas. Noreciau kadanors ji isigyti. Lietuvoj zinau, kad pardavineja Yukatas 300-400lt.
                              KUR???? ^^ kaip tik reik rožinės Yukatos :] gal ir furisode pardavinėja kur?

Comment

• Akina
                                Narys

• 2009 03 09
                                • 82

Kimono - žiauriai gražus rūbas. norėčiau tokį turėti ir kada apsivilkti. BET...Lietuvoje kurgi tokį apsivilksi.. nebent per kokį KOI
                                Kanadoje mačiau daug visokių kimono ir šiaip japoniškų raštų palaidinių, kitokių rūbų. galgi kai dabar važiuosiu, kokią palaidinukę nusipirksiu, kad galėčiau ir šiaip be progos pasipuošti..

http://astnav.deviantart.com/

Comment

Working...