Tai dažniausiai gailis kai staiga užeina toks noras "Wow, noriu tatuiruotės!!Jos taip kietai atrodo!!" Praeina tas laikas ir gėda net papludimy nusirengt :]
Japanese Tattoo
Collapse
X
-
As tai noreciau pasidaryti tatuituote, bet tik maza ir reiskiancia ka nors prasmingo. Seip planuoju 20-ojo gimtadienio proga pasidovanoti sau tatuiruote . Aisku jei nedings noras per du ateinancius metusPaskutinis pakeitimas nuo Piano4rest; 2009-04-25, 14:39.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Va taip geriausia galvoti. As savo taturuote pasidariau 18 gimtadienio proga. O jau suplanaves buvau nuo 15. Tai jei per tiek laiko noras nepraejo, tikrai nesigailiu dabar. Universiteto baigimo proga dar viena pasidarysiu.[Insert your signature here]Comment
-
Comment
-
Šiaip jau seniai svajoju apie tattoo , vilko letena or something kas man svarbu , bet manau šita svajonė taip ir liks svajone ;>Comment
-
Aš norėčiau nedidelės tatuiruotės kažkur ant nugaros, bet kai atsimenu, kad anksčiau tatuiiruotes kalėjime darydavo ar šeip žmones ženklindavo, tai nelabai malonu pasidaro... Nors nemanau, kad labai jau senatvėj gailėčiausi ar gėdyčiausi, kad pasidariau tatuiruotę, bet kol kas darytis neskubu.... (Ypač po to, kai draugė pasidarė tatuiruotę visai netatuiruotiškais tikslais(smulkmenų neatskleisiu, bet jos motyvai nebuvo tikri...) ir kaip ji tą tattoo bamba išvertus nešioja.... Kažkaip nelabai tas vaizdas žavi...xDComment
-
as dievinu tattoo ^^ ypac kai visas kunas buna istaturuotas graziais piesiniais.
mano svajone nuo 8metuku yra dvieju besipesanciu tigru tattoo ant visos nugaros ^^
nors ir didelis skausmas, begalo dideli pinigai ir ilgas tattoo darymas, vistiek neatbaido nuo didelio mano noro ja pasidaryti.Comment
-
labas! gal kas pavaris ideia padarit tatuske japan? prabuvou japonijoi 3 metukus noriu kaskatai pasilikt atminciai,iokiu paviaikslu, tiktai zodi , nenoriu ir negaliu pamirst ta japonija ipac mesta NAGOJA. gal kas pasiulis ka idomous faino?? pavarikit i maila valdas73@mail.ru
domina tiktai geri uzrasai.. io ir dar gal koki faina galima mano mergickai kanors ant nugarites? busiu dekingas. ARIGATO GUZAIMAS.Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-30, 18:01.Comment
Comment