Japanese Tattoo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aivaras
    ką tu?

• 2008 09 10
    • 358

Tai dažniausiai gailis kai staiga užeina toks noras "Wow, noriu tatuiruotės!!Jos taip kietai atrodo!!" Praeina tas laikas ir gėda net papludimy nusirengt :]

Comment

• Souls
      PLEASE DIE

• 2007 04 26
      • 146

Autorius Aivaras
      Tai dažniausiai gailis kai staiga užeina toks noras "Wow, noriu tatuiruotės!!Jos taip kietai atrodo!!" Praeina tas laikas ir gėda net papludimy nusirengt :]
      Nu taip... tavo tiesa.
      [Insert your signature here]

Comment

• Piano4rest
        ...
        • 2009 04 14
        • 65

As tai noreciau pasidaryti tatuituote, bet tik maza ir reiskiancia ka nors prasmingo. Seip planuoju 20-ojo gimtadienio proga pasidovanoti sau tatuiruote . Aisku jei nedings noras per du ateinancius metus
        Paskutinis pakeitimas nuo Piano4rest; 2009-04-25, 14:39.
        Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Souls
          PLEASE DIE

• 2007 04 26
          • 146

Autorius Piano4rest
          As tai noreciau pasidaryti tatuituote, bet tik maza ir reiskiancia ka nors prasmingo. Seip planuoju 20-ojo gimtadienio proga pasidovanoti sau tatuiruote . Aisku jei nedings noras per du ateinancius metus
          Va taip geriausia galvoti. As savo taturuote pasidariau 18 gimtadienio proga. O jau suplanaves buvau nuo 15. Tai jei per tiek laiko noras nepraejo, tikrai nesigailiu dabar. Universiteto baigimo proga dar viena pasidarysiu.
          [Insert your signature here]

Comment

• Kea
            Rašytojas

• 2008 10 06
            • 203

Autorius Aivaras

Priklausomai nuo to kas toje tatuiruotėjė pavaizduota, kaip kokybiškai ji atlikta ir šiaip nuo jos turėtojo mąstymo :P

MyAnimeList

Comment

• SinEater
              Šizofrenikė

• 2008 08 01
              • 64

Šiaip jau seniai svajoju apie tattoo , vilko letena or something kas man svarbu , bet manau šita svajonė taip ir liks svajone ;>
              Hey,Feed Me!

Comment

• zeke
                trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                • 392

man taip pat labiau patinka mazi ir grazus piesineliai negu visas kunas uzpiestas
                S_T

Comment

• svajone
                  Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
                  • 176

Aš norėčiau nedidelės tatuiruotės kažkur ant nugaros, bet kai atsimenu, kad anksčiau tatuiiruotes kalėjime darydavo ar šeip žmones ženklindavo, tai nelabai malonu pasidaro... Nors nemanau, kad labai jau senatvėj gailėčiausi ar gėdyčiausi, kad pasidariau tatuiruotę, bet kol kas darytis neskubu.... (Ypač po to, kai draugė pasidarė tatuiruotę visai netatuiruotiškais tikslais(smulkmenų neatskleisiu, bet jos motyvai nebuvo tikri...) ir kaip ji tą tattoo bamba išvertus nešioja.... Kažkaip nelabai tas vaizdas žavi...xD

Comment

• ge.
                    Naujokas

• 2009 02 05
                    • 27

as dievinu tattoo ^^ ypac kai visas kunas buna istaturuotas graziais piesiniais.

mano svajone nuo 8metuku yra dvieju besipesanciu tigru tattoo ant visos nugaros ^^
                    nors ir didelis skausmas, begalo dideli pinigai ir ilgas tattoo darymas, vistiek neatbaido nuo didelio mano noro ja pasidaryti.

Comment

• 阿尔达...
                      Naujokas
                      • 2009 04 09
                      • 11

Svajone mano ant nugaros tattoo drakonas jauciu jei pas meistra darytis tj nemazai kainuotu

Comment

• Aivaras
                        ką tu?

• 2008 09 10
                        • 358

Nu bet pagalvokit, senatvė, kaip atrodys ant nugaros nukaręs drakonas (o net pagalvojus kaip tai turėtų atrodyt ant moters kūno tai šiurpas nukrato xD), tiksliau tai kas iš jo liko xD Tas pats ir ant rankų, kojų.Galų gale, ką anūkai pamatę pamanys!!

Comment

• 阿尔达...
                          Naujokas
                          • 2009 04 09
                          • 11

Ne visi senatvei lasineis apeje buna.O mano gymine skiletai kad ir senatveij tj manau grazei atrodytu.Ir kazin ar anuku bus....

Comment

• valdas73
                            Naujokas
                            • 2009 06 30
                            • 1

labas! gal kas pavaris ideia padarit tatuske japan? prabuvou japonijoi 3 metukus noriu kaskatai pasilikt atminciai,iokiu paviaikslu, tiktai zodi , nenoriu ir negaliu pamirst ta japonija ipac mesta NAGOJA. gal kas pasiulis ka idomous faino?? pavarikit i maila valdas73@mail.ru

domina tiktai geri uzrasai.. io ir dar gal koki faina galima mano mergickai kanors ant nugarites? busiu dekingas. ARIGATO GUZAIMAS.
                            Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-30, 18:01.

Comment

• Laarf
                              mastermind.

• 2009 06 23
                              • 79

tai jei tris metus prabuvai japonijoj, turetum zinot ju rasta, zodzius, frazes.
                                ▲
                              ▲ ▲
                              Spoileris:

Comment

• dubi
                                Klyšakojis piratas ;O

• 2008 10 14
                                • 50

smak, kitais metais mokyklos baigimo proga pasidarysiu šį tą. Tik reik sukaupt medžiagos, kad kokio crap nebūtų ant rankos
                                Same as you but different.

Comment

Working...