sweet. norėčiau tokios, sumažintos versijos.
Japanese Tattoo
Collapse
X
-
koks tau (beep) skirtumas ka kiekvienas vidutinis lietuvos mulkis mano?Paskutinis pakeitimas nuo Hugue De Watteau; 2009-01-12, 23:45.Comment
-
Tatuiruotė (ar auskarai) yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Koks kam skirtumas, kas puošia (ar darko) kito žmogaus kūną. Man tattoo yra gražu. Ir pati norėčiau, tačiau noriu kažko, kas man asmeniškai būtų prasminga ir žymėtų tam tikrą gyvenimo tarpsnį/įvykį/pažiūras ir t.t. Galbūt su sese darysimės vienodas kai jai sukaks 18. Daryčiausi tik ilgalaikę, nes tos laikinos labai bjauriai nyksta nuo kūno.Comment
-
Man kzkaip tos spalvotos japoniskos nlb, net nzn kdl. Pati turiu 2juodas. Ir noreciau dar sveiju, bt itariu tai lix tik noras. pirma pasidariau 18metu lb norejau labai svajojau ir nei kiek nesigailiu, abu piesinius reinkausi expromtu, intuityviai, pamaciau ir pasakaiu "noriu"...Comment
-
Comment
-
jo as tai manau kad tatiruotes grazu nu bet aisku kas perdaug tas nesveika ir per visa kuna nenoreciau man ir per visa nugara perdaug bet ant peties kodelgi ne tik aisku ji turetu atspindeti kaska manyje o ne siaip uzrasas kokia neaiskia kalba reiskiantis makaronai ar ka panasaus ar siaip keverzone kur ant sienu bunaComment
Comment