Japanese Tattoo
Collapse
X
-
Labai pavojinga. Turi daryt labai patyręs meistras, o kai kurie išvis atsisako daryti išnykstančias tatoo, nes reikia turėt labai prityrusią ranką, kad sugebėtum įpurkštine giliau odos sluoksnio, kuriame dar nepavojinga daryt tatoo. Ir kai tatoo pradės nykti - ji nyks gabalais, plėmais, negražiai. Tai vat.Comment
-
Nzn ish kur tu trauki visa tai, galiu pasakyt kad tokios daromos paprasciausiais dazais Chna (juoda arba oranzine), kuri yra elementariausi plauku dazai, beto neneigiu kad ranka turi but patyrusi, kitaip jokios tt nepadarysi, bet ir aparatura yra reguliojama t.y. reguliuojamas durio daznis ir durio gylis esant rankos pozicijai.Comment
-
Turiu gan retą knygą. Labai geros kokybės irezumi foto. Teta kažkaip (matyt nelengva buvo) prikalbino jakudzas fotosesijai.
tatuiruotes ten daro savi meistrai, tradicijos eina kartomis. Užtat nesunku pamatyt, kur autentiškas stilius, o kur šiaip "a'la japoniška" tattoo.Comment
-
man japoniskos tatiuruotes grazu , bet pati ju nesidaryciau :
1. mama man oda nudirtu
2.neturiu , nei noro, nei pinigu
o seip, as savo prigimtiniu tatoo ir taip0 turiu*)) mano oda labai plona, tai perimato visos venos...Comment
-
Gėlytės ir širdutės - banalu, kai jas turi mergina (kadangi dauguma jų tokias darosi), o vyrai taipogi labai dažnai visokius drakonus, kardus, apsinuoginusias merginas ir etc. Todėl ir čia nepastebėjau nieko labai jau išskirtinio (nebent, kad čia gilintumėmės į visokias simbolikas, kas jas nešioja ir pan.). Tačiau, kaip visada, čia yra skonio reikalas, o ypač, kai kalbama apie tattoo.Comment
-
Hm, tatoos... yra graziu, bet apskritai ziuriu i body art'a kaip ir i papuosalus - skeptiskai. dar vienas savo ego patenkinino budas, jei pagalvoji tas begalinis zmoniu noras issiskirti is pilkos mases ir tokiais budais pabraukti savo "a le individualuma" juokina. Kalbu apie siuolaikinius pplz, dabar is tikruju nera jokios rimtos priezasties daryti tokius marazmus kaip drakonas per visa nugara..Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-06-07, 02:19.Comment
-
Gėlytės ir širdutės - banalu, kai jas turi mergina (kadangi dauguma jų tokias darosi), o vyrai taipogi labai dažnai visokius drakonus, kardus, apsinuoginusias merginas ir etc. Todėl ir čia nepastebėjau nieko labai jau išskirtinio (nebent, kad čia gilintumėmės į visokias simbolikas, kas jas nešioja ir pan.). Tačiau, kaip visada, čia yra skonio reikalas, o ypač, kai kalbama apie tattoo.
Ir vat man smalsu dėl tų laikinų tatuiruočių pasidarė. Na, tarkim, kad ir tie patys dveji metai. Juk nėra taip, kad prabundi ir jos jau nebėr. Kažkurį laiką iš tų metų džiaugiesi gražia, ryškia tatuiruote, kažkurį blunkančia artai nykstančia. O vat kiek maždaug trunka pastarasis procesas?Comment
-
-
Noriu pasidaryt tatoo, ir tevai tam pritaria. Deja, as noriu tokios tatoo, kuri atspindetu grynai mane, ir tik mane, butu visiskai autentiska, ir ja galvoju sau bandyti nusipiesti pats, arba bent jau aprasyti meistrui, kaip ji turetu atrodyti. Deja pokolkas save permazai pazystu, kad galeciau save isreiksti simboliais. O banalios ir kazkokios a la "cool" tikrai nesidarysiu.Comment
Comment