Japanese Tattoo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kleopso
    Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
    • 208

Autorius Hellsing_lover
    Kaip pasakė mano mama - "kalinių menas" Šiaip net nežinau. Iš čia parodytų tattoo, nebuvo kažkokių labai išskirtinių ar įdomių. Dauguma atrodo per banaliai, o pamatyti kažką įdomaus ir verto dėmesio labai sunku.
    Eh? Ar tu ką tik yakuzų tatuiruotes pavadinai banaliomis? Man liežuvis neapsiverstų taip pasakyt. Banalu yra visokios gėlytės ir širdutės su užrašais aš myliu tą ar aną.

Comment

• Lax..
      reLaxed

• 2005 12 24
      • 516

Autorius Airiz
      beto yra ideja padaryt 2jiem metams ishnykstancia, nors nevengciau stilizuoto samuraju ir kovu rodymo
      Labai pavojinga. Turi daryt labai patyręs meistras, o kai kurie išvis atsisako daryti išnykstančias tatoo, nes reikia turėt labai prityrusią ranką, kad sugebėtum įpurkštine giliau odos sluoksnio, kuriame dar nepavojinga daryt tatoo. Ir kai tatoo pradės nykti - ji nyks gabalais, plėmais, negražiai. Tai vat.

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1657

Nzn ish kur tu trauki visa tai, galiu pasakyt kad tokios daromos paprasciausiais dazais Chna (juoda arba oranzine), kuri yra elementariausi plauku dazai, beto neneigiu kad ranka turi but patyrusi, kitaip jokios tt nepadarysi, bet ir aparatura yra reguliojama t.y. reguliuojamas durio daznis ir durio gylis esant rankos pozicijai.

Comment

• Lax..
          reLaxed

• 2005 12 24
          • 516

Na tiesiog teko daug skaityt šia tema ir vieno meistro pasisakymas buvo maždaug toks, kad jis nesiterlioja su trumpalaikėmis tatoo dėl aukščiau išvardintų priežasčių :/

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1657

Na nzn. kaip su situo reikalu yra dabar, bet 1nas meistras dar nevisi kiti

Comment

• oyo
              Toks žmogus
              • 2006 05 07
              • 611

Turiu gan retą knygą. Labai geros kokybės irezumi foto. Teta kažkaip (matyt nelengva buvo) prikalbino jakudzas fotosesijai.
              tatuiruotes ten daro savi meistrai, tradicijos eina kartomis. Užtat nesunku pamatyt, kur autentiškas stilius, o kur šiaip "a'la japoniška" tattoo.
              www.kendo-lka.lt
              www.kendo.visiems.lt
              www.armleg.com/nebulagleam/

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

shlamstas, durnizmas.

Comment

• Renata
                  Meanie

• 2008 05 25
                  • 715

man japoniskos tatiuruotes grazu , bet pati ju nesidaryciau :
                  1. mama man oda nudirtu
                  2.neturiu , nei noro, nei pinigu
                  o seip, as savo prigimtiniu tatoo ir taip0 turiu*)) mano oda labai plona, tai perimato visos venos...
                  AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Hellsing_lover
                    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                    • 1318

Autorius Kleopso
                    Eh? Ar tu ką tik yakuzų tatuiruotes pavadinai banaliomis? Man liežuvis neapsiverstų taip pasakyt. Banalu yra visokios gėlytės ir širdutės su užrašais aš myliu tą ar aną.
                    Gėlytės ir širdutės - banalu, kai jas turi mergina (kadangi dauguma jų tokias darosi), o vyrai taipogi labai dažnai visokius drakonus, kardus, apsinuoginusias merginas ir etc. Todėl ir čia nepastebėjau nieko labai jau išskirtinio (nebent, kad čia gilintumėmės į visokias simbolikas, kas jas nešioja ir pan.). Tačiau, kaip visada, čia yra skonio reikalas, o ypač, kai kalbama apie tattoo.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Lax..
                      reLaxed

• 2005 12 24
                      • 516

Autorius niekšas
                      shlamstas, durnizmas.
                      Pagrįsk.

Comment

• Huy-san
                        657

• 2008 01 31
                        • 160

Hm, tatoos... yra graziu, bet apskritai ziuriu i body art'a kaip ir i papuosalus - skeptiskai. dar vienas savo ego patenkinino budas, jei pagalvoji tas begalinis zmoniu noras issiskirti is pilkos mases ir tokiais budais pabraukti savo "a le individualuma" juokina. Kalbu apie siuolaikinius pplz, dabar is tikruju nera jokios rimtos priezasties daryti tokius marazmus kaip drakonas per visa nugara..
                        Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-06-07, 02:19.

Comment

• Kleopso
                          Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
                          • 208

Autorius Hellsing_lover
                          Gėlytės ir širdutės - banalu, kai jas turi mergina (kadangi dauguma jų tokias darosi), o vyrai taipogi labai dažnai visokius drakonus, kardus, apsinuoginusias merginas ir etc. Todėl ir čia nepastebėjau nieko labai jau išskirtinio (nebent, kad čia gilintumėmės į visokias simbolikas, kas jas nešioja ir pan.). Tačiau, kaip visada, čia yra skonio reikalas, o ypač, kai kalbama apie tattoo.
                          Tada, regis, kalbėjom apie skirtingus dalykus :\ Turėjau galvoje ne estetinę pusę, o tradicijas, šiuo atveju kaip priklausymo tai grupei ženklą.

Ir vat man smalsu dėl tų laikinų tatuiruočių pasidarė. Na, tarkim, kad ir tie patys dveji metai. Juk nėra taip, kad prabundi ir jos jau nebėr. Kažkurį laiką iš tų metų džiaugiesi gražia, ryškia tatuiruote, kažkurį blunkančia artai nykstančia. O vat kiek maždaug trunka pastarasis procesas?

Comment

• Grafkyte
                            Naujokas
                            • 2008 02 20
                            • 13

Rudeni galvoju darytis ant nugaros Japoniska uzrasa tik galvoju ar laikina darytis ar ilgaamze ...

Comment

• Nemu
                              d(-.-)b

• 2007 12 22
                              • 110

Siaip man visos tos tatoo grazios, neturiu nk pries jas, jei zmogus nori tegu, bet pati tikrai nesidaryciau. Nes na per visa kuna, i jas grazu tik ziuret. Mazos tatoo yra visai kitaip, tokia ir pati gal nepriestarauciau pasidaryt bet tai dar tolima ateitis
                              you are dead.
                              MDL

Comment

• Sloth
                                [SrX]

• 2007 09 14
                                • 277

Noriu pasidaryt tatoo, ir tevai tam pritaria. Deja, as noriu tokios tatoo, kuri atspindetu grynai mane, ir tik mane, butu visiskai autentiska, ir ja galvoju sau bandyti nusipiesti pats, arba bent jau aprasyti meistrui, kaip ji turetu atrodyti. Deja pokolkas save permazai pazystu, kad galeciau save isreiksti simboliais. O banalios ir kazkokios a la "cool" tikrai nesidarysiu.

Comment

Working...