Waje geras klausimas ... Man irgi ydomu , kada zadama daryt jy ? O rinkliavos na butu kjp ir 20 lt ?
Meetas siokie tokie klausimai.
Collapse
X
-
datos kolkas tikslios nera vis dar mastoma apie vasario pabaiga ir kovo pradzia, kol kas vyksta patalpu paieskos ir priimtiniausios kainos. naujienos idomios kai suzinosiu placiau pranesiu dar. dabar bandome susiderinti del patalpu perziurai paskui prie ju pritempsime visas nuomas ir patalpas.
perziura kaip ir minejau iki 5 valandu truks tad iki 8 arba 7 pasibaigs. cia del to jei bus norintys gryzti ta pacia diena i vln ar klp. ar kita miesta nezinau
del sumos irgi neaisku kai bus zinoma kaina tiksliai bus zinoma po kiek.Life is cheap, but Death cost money...Comment
-
tipo man tie cosplay'jai.. am... visiska nesamone ir nukrypimas... bet gali tai buti kiap.. amm.. pavelaves naujametinis vakarelis.. bet jau tas persirenginejimas.. jau taip kvailai atrodo.. jau taip durnai.. taip lochiskai.. o jetus kokia nesamone... eina na....mo...
geez... nu gerai.. bet cia savaitgali butu?Comment
-
cosplay neparasiau nes lt tai kazkaip neprigijo va latviai joa megsta tai bus matyti gal ir latviu paimsim i rengini ir jum cosplay bus
seip programa kol kas dar derinama ir galvojama registracija turetu artimiausiu metu prasideti!Life is cheap, but Death cost money...Comment
-
Comment
-
TAIP DĖMESIO
Visi kurie planuoja atvažiuoti - tures šiek tiek info sumesti man į pm
1 Nikas
2 Vardas
3 Amžius
4 Ar tėvai leis ir ar bus su visais raštais (nepilnamečiams)
5 Ar sutinkate susimesti Lt vakarui ir po kiek
6 Emailas
Dar data tiksliai nežinoma žinokite! Kol kas ieškomos pigios patalpos!Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2007-01-04, 15:58.Life is cheap, but Death cost money...Comment
-
vyrai ir moterys man regis atidesiu meeta iki kurokavos renginio kiek zinau lambas organizuos vasara labai rimta dalyka ir as pasisiuliau su juo kartu tai daryti, taigi jei gausiu teigiama atsakyma zinote kas busLife is cheap, but Death cost money...Comment
Comment