Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Sakuya Izayoi (Dollfie Dream Base Body III) http://www.volks.co.jp/jp/touhou_project/index.html
Ši dollfie pasirodo su nauju Dollfie Dream Base Body III kūnu, turintis patobulintą vidinį skeletą, suteikianti didesnę judėjimo laisvę, truputi primena Dollfie Dream Sister kūną.
Volks sukurti modeliai iš “Afterschool Akihabara Girls”.
Naujausiame Volks žurnale pasirodė antros versijos Yukino ir Aoi! Na drabužiai tie patys (balti naktinukai), bet makiažas ir kūnas nauji!
Spoileris:
2 ver.Yukino (Dollfie Dream Base Body III):
1 ver. Yukino (Dollfie Dream Base Body II):
2 ver. Aoi (Dollfie Dream Base Body III):
1 ver. Aoi (Dollfie Dream Base Body II):
Aš manau, nauja Aoi dabar atrodo nebe tokia pikta tik truputį nuliūdusi, bet miela. O naujosios Yukino akys atrodo labai išraiškingai ir ji labai miela, bet kažkodėl man ji liūdnesnė atrodo negu mano Yukino.
Gaila nežinau kada jos bus pardavinėjimos, ar bet kada bus galima įsigyti kaip pirmosios versijos Yukino ir Aoi ar bus kaip su limituotom DD, tik tam tikru metu.
Dvi naujos Saber versijos!!!! Saber Fate/EXTRA Version ir Saber Alter 2nd Version!
Abi Saber versijas galima iš anksto užsisakyti kiekvienam (iki Spalio 31 d. lygtais)! Tik reiks ilgokai palaukti kada jas pagamins, spėju kokia pusė metų, bet tikrai verta!!!! Dar vienas pliusas, kad šių DD kainos nedidelės (Saber Fate/EXTRA Version - 72,450yen, o Saber Alter 2nd Version - 65,100yen!
Nuostabu! O kaip antakis apsitrynė? Kaip gaila...
Ir savo angeliuką parodysiu, tik truputį nebeangeliškos, o gotiškos išvaizdos
Rider iš Fate/Stay Night anime Cosplay tik peruko tokio neturiu
Comment