Naktibaldos :]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Wicked
    Guest replied
    Aš tikra naktibalda. Manęs nuvaryt miegot anksčiau 02:00 neįmanoma.O vasara išvis,sulaukiu 04:00 ir nulūžtu iki 10:00. Dabar apytikriai miegu ~6 valandas. Nu nesimiega man...Ką aš padarysiu.

Rašyti komentarą:

• Qadro
    replied
    Autorius Smart
    As paprastai miegu 7-8 valandas.Savaitgaliais buna ir iki 10 val.
    Panasiai ir as ... Ilgiausiai nemiegojes esu apie para , vasara daznai buna , kad naktimis sedziu prie pc , o puse dienos pramiegu ... delto beveik aklas ir esu :/

Rašyti komentarą:

• Smart
    replied
    As paprastai miegu 7-8 valandas.Savaitgaliais buna ir iki 10 val.

Rašyti komentarą:

• Sable
    replied
    Nu čia aišq įdomiai su tuom nemiegojimu. Paprastai tai nematau problemos pora paru nemiegot, jau pripratęs per visą animų žiūrėjimo stažą ir sesijų laikymą Rekordas kol kas 3 paros 5h be miego ^^'

Rašyti komentarą:

• strange_girl
    replied
    Stengiuosi per para miegoti bent 8 val, deja, ne visada iseina. Pries egzamina miegu pora valandu arba nemiegu visai (cia del juokingos priezasties - ziauriai bijau pramiegoti ) Kokia diena per menesi pasidarau svente ir ja pramiegu (ne visai visa - kokias 15 val) Gan ironiska, bet miegot einu velai - ~3 (neskaiciuokit, kada atsikeliu ).

Rašyti komentarą:

• Foxsym
    replied
    Miegu i para max 5 val. kartais nusisypso laime pamiegoti ir 6ar 7. Taciua tai buna labai retai. Miegoti einu apie 4 ryto. Bet nedel to kad miego noriu o del to kad reikia eit pamiegoti. Taip buna savaitgaliai arba dienos kurios yra laisvos, nesi nieko suplanaves leidziu sau pamiegoti ilgai ilgai oj kaip ilgai. net 12 val pamiegu. I savaitgali kartas toks buna. Max nemiegojes esu 3 paras kazkurm , ak tos keliones. ^_^ Tiesiog yra tiek daug ka veikti kad tokiam dalykui kaip miegui lieka mazai laiko, anyway ir taip nemaza savo gyvenimo dali pramiegam.
    Paskutinis pakeitimas nuo Foxsym; 2008-01-22, 23:44.

Rašyti komentarą:

• kenterol
    replied
    Nu esu isbuvus Dvi paras be miego (nebent miegu skaitytum snaudima nepatogioje kedeje ir tai truko pusvalandi) o siaip po 4-5h jei miegu 6 tai buna oho patinginiavau

Rašyti komentarą:

• Ultra
    replied
    Pastaruoju metu (t.y nuo rugsejo) miegu per para apie 4-5h. Man to pilnai uztenka gal jau ipratau. Einu miegoti (savaitgalias praktiskai nemiegu) 2-3h.
    Naktim skaitau knygas i'm a book-addict. Reciau koki anima paziuriu. Kartais TV uzsiziuriu. Megstu Arrirang XD. Seip sako kad taip kaip as gyvenu/miegu yra blogai but i don't give a damn...it's my life XD

Rašyti komentarą:

• Youka
    replied
    Na per perziuras buna visaip, per savaite miegotas valandas galima ant pirstu skaiciuot. tada viska prakeikiu.
    siuo metu tai nemiga apemus. iki 3-ju niekaip neuzmiegu, o ryte niekaip nesugebu atsikelt. pradedu keltis 8, o atsikeliu apie 9.30. siaubas.
    pamenu vasara karta buvo tikrai keistas metas, kai per para miegodavau 2 valandas ir nejauciau jokio energijos stygiaus - kazkokia kitokia nemiga buvo...

Rašyti komentarą:

• draugej
    Guest replied
    Siaip stengiuos issimiegot, deja, pries kolius(o jie si cikla buna karta i savaite+apklausa) tai miegu po 2-3 valandas, nes apimtis medziagos tokia kad laiko tikrai per mazai viska ismokt. pries egzus tai ir praktiskai nemiegu nors ir labai noreciau, taciau itampa ir stresas daro savo (gal zinot buda kaip uzmigti? )..
    Zodziu pas mane taip viskas issireguliavo kad dazniausiai net ir noredama ir nueidama miegoti kokia 1 val. vistiek neuzmiegu

o tokio dalyko kaip sedejimas per nakti prie kompo siap sau (zaidimai, anime ir pan.) isvis nera, gaila laiko...

Rašyti komentarą:

• damn.
    replied
    aam.miegas šventas dalykas..bet miegu mažai.kankina nemiga mane.

Rašyti komentarą:

• Dekko13
    replied
    Chm.. Priklauso ka as veikiu nakti, bet ilgiausiai isbuvau nemiegojusi prie PC iki 8 ryto. Paskui miegojau 3 valndas ir vel sedau prie PC Zinau kad nesveika

Rašyti komentarą:

• radament666
    replied
    Jei yra kas is anime zeti arba koki geima tai galiu isvis nemiegot O siaip jeigu ka veikti yra tik minimaliai tai iki kokiu 3val, o siaip unlimited

Rašyti komentarą:

• 3lancer
    replied
    Emm..4 valanda ryto,dazniausiai taip..veliau kazkaip tikejimas neleidzia eit

Rašyti komentarą:

• nejiten
    replied
    Mano tai nemigos rekordas 5h ar truputi po nu saip siokiadieniais einu miegot po 12h... bet kai buna svaitgalis einu miegot kai noru... bet dazniausiai einu gal kokia 2h ar pan...

Rašyti komentarą:

Working...