Naktibaldos :]
Collapse
X
-
iki 3-4h galiu kaip nors istverti, bet tada miegu iki 11-12h, o kai reik i sule stengiuos 22-23h jau guleti lovoje. bet paros be miego neistveciau, a tiesiog atsijungciau -
Vasara nemiegodavau iki 3-4h ryto ir karts nuo karto padarydavau reseta (aka nemiegodavau isviso), kad persisuktu laikrodis ir pradeciau eit miegot ~vidurnakti, bet po keliu dienu vel 3-4h eidavauRašyti komentarą:
-
Heh praeita vasara kai no lifer buvau tai iki 4h ~ ryto sededavau kol pradedavo svist, o poto ir tetis i darba ruosdavos, o as miegot ;DD Ziauru buvo.Kai gerem pas draugeli tai per juos girtus prie kompo negalejau uzmigt iki 6h ryto blm ;/Rašyti komentarą:
-
per mokslo metus tai apie 12-1h einu miegot (savaitgali kokia 2 jei ishgerineju, tai ryte, be cia laaabai retas atvejis)
Vasara truputi kitaip:
Paprastom dienom (kai "nesilinksminu" ) : 3-5h , buna ir ishimciu ;]
Nepaprastom dienom (kai "linksminuos" ) : Ryte arba Diena, buna ir ishimciu - koma ;DRašyti komentarą:
-
Pas mane tai miego sutrikimai,issimiegu tik 2 ar 3 naktis per savaite.O paprastai. islipes is lovos pasidarau kavos ir sedziu kampe.Sulaukes 03:00 varau suni vedziot,buna ziauriai klasiska ,nebuna zmoniu,ramu taipRašyti komentarą:
-
Dabo dienom dazniausiai einu miegot 2-3, svaitgaliais 5-6. Kazkaip pas mane jau visus metus biologinis laikrodis sutrikes. Nekenciu ryte keltis matyt del to naktim ir nemiegu.Rašyti komentarą:
-
-
Penkios naktys ,nemiegotos ,užsiknisęs buvau /iurėjau MTV per naktis ,po to dienom kažkoks lavonas veidrody iššoka..Dabar einu normaliai miegot ,nes ir taip vos atsikeliu į mokyklą.Dabar apie vidurnaktį su valerijonų pagalba parpiu kaip šventasis į pagalvę .Rašyti komentarą:
-
Che, pietų miegu ir aš mėgstu pasilepinti. Žinoma, darbo dienų rytais nusuku nuo savęs 1-2h miego, kad pažiūrėčiau kelias naujas anime serijas, tad nieko keisto.Rašyti komentarą:
-
Tiesa, mano rekordas visgi buvo nemiegojimas iki dešimties ryto.XD po to mano benrininkai {pusbrolis su puske.XD} nuėjo miegot, neiškenčiau ir aš...: DRašyti komentarą:
-
Siaip vasara kartais nemiegu iki 3h nakties, mokyklos rezimu - iki 00h, o ilgiausiai istempiau nemiegodama 1,5 paros. Siaip esu megeja pasnaust netgi diena, zodziu, be 7-9 valandu miego man negerai jau bunaRašyti komentarą:
-
Retkarčiais ištempiu kokį all-nighter'į...Tačiau iš ryto jaučiuosi kaip sudaužytas. Raumenis skauda, apetito nėr, negera...Kartą po tokio dar su draugu po miestą pasitrainiojom, pas jį nuėjom plačiaekraniam televizoriuj anime žiūrėt...Po 10 minučių jau knapsėjau...Miegoti reikia. O dėl reikiamo miego kiekio - velniažin. Vieni "mokslininkai įrodo", jog 5-6h yra mažai, galima susirgti tuo, anuo ir yadayadayada, kiti "įrodo", jog žmogui tereikia nusnūsti kelias valandėles, kad smegenys informaciją atrūšiuotų. Realiai, tai, manau, kiekvienam pagal save. Biologijos mokytoja už jus nenuspręs, kiek laiko turėtumėt miegotRašyti komentarą:
-
O, užtikau gerą temą.: D
Na, jau antrus metus vadinuos Nemiga, o ne be reikalo.:>
Anksčiau pirmos nakties neužmiegu, nebent būna labaai pavargus.>.> visgi bio mokytoja iš dalies buvo teisi, kad ilgai miegam iš įpročio, o realiai pakanka 4-5h miego, kiek aš maždaug ir miegu. Tiesiog tai jau mano genuose, nes mano mamai tas pats - smegenys geriausiai mąsto naktį.XD
Mano rekordas - iki 7h ryto be jokio jokio miego. Su drauge prašnrkėjom, ir, tik kai išgirdom, kad tėvai kelias, nutarėm pagaliau eit miegot, ir tai nenorom.XDD
O kol nemiegu, dažniausiai gaudau įkvėpimą ir nuo vidurnakčio darau nd, nes tada reik įdėt mažiausiai pastangų jiem.XD
Tiesa, viena keistenybė - jei pamiegu ~9-10h, kitą dieną jaučiuos irzli, persimiegojus. O.oRašyti komentarą:
-
Rekordas - 4 paros be jokio miego ^___^ Per atostogas, Latvijos pajury. Jei butu imanoma isvis nemiegociau. Miegu is pareigos, niekad nebunu nusikalus tiek, kad luzciau. Nuvaro lovon apie vidurnakti, bet turiu problemu bandant uzmigt, taigi normaliai atsijungiu apie 3am.Rašyti komentarą:
-
iki 04:00- rekordas mano. bet buvau ne namie, su draugu linksmai leidom laika.
pats vienas, namuose taip niekad nebunu beveik. einu miegot apie 0:00 dazniausiai. miegas ima, nieko ypatingo neveikiu ir einu miegot. o kur sako, kad losia l2 iki ryto tai nesuprantu as jusu zmones... as l2 losiu jau ~3 metai gal, nu jau nebe atsibodo, ir apskritai daznai ilgam nezaidziu, tai niekad iki taip velai nezaidziau. nesuprantu kaip galima taip jau i ta l2 inikt. nu tiesa draugas mano vis nenustoja jo zaist... man tai tikrai jokios priklausomybes nesukele, ilgam laikui bent. : )Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: