Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ir aš prisidėsiu prie sveikinimų ir palinkėsiu pagaliau sulaukti to nelemto antro Durararos!! sezono , na, ir žinoma dar šiek tiek sėkmės, o kitką, ko geidi, jau teks pačiam pasidovanoti
Ir aš prisidėsiu prie sveikinimų ir palinkėsiu pagaliau sulaukti to nelemto antro Durararos!! sezono , na, ir žinoma dar šiek tiek sėkmės, o kitką, ko geidi, jau teks pačiam pasidovanoti
Sveikinu ir aš Miesto Druidą, linkiu ir toliau išlikt vienu iš aktyviausių AZ nariu. Bei sulaukt daugiau anime su daugybe dainuojančių mergaičių, žinom šią tavo aistrą tokiem anime, kad ir kaip bandytum nuslėpt
Sveikinu ir aš Miesto Druidą, linkiu ir toliau išlikt vienu iš aktyviausių AZ nariu. Bei sulaukt daugiau anime su daugybe dainuojančių mergaičių, žinom šią tavo aistrą tokiem anime, kad ir kaip bandytum nuslėpt
Tada ir aš pasišiukšlint negaliu. Su gimtadieniu Draconica!. Linkiu išlaikyt gerą nuotaiką visada net jei ir kartais ją gadina kai kurie AZ lankytojai (tame tarpe, spėju, kad ir aš kartais). Sėkmės įgyvendinant planus bei svajones ir linkiu dar spėt pasilepint likusia vasara .
Draconicos gimtadienis? Holy macaroni!
Aš niekad sveikinti nemokėjau... Tostų sakyti irgi...
Tai labai trumpai - SU TORTADIENIU (nu arba girtadieniu...)!!
Auk didutė, būk gerutė! :3
Comment