Jūsų "darbo" vieta :)
Collapse
X
-
-
Na jei namie, tai ta darbo vieta jau matė visi darbastalių gijoje. Ir daugiau aišku nefotkinsiu kadangi tai buvo labai retas atvejis kai tvarkiausi ta darbo vieta. Paprastai ji atrodo kaip ir dera kompiuteristui. Tiesa, nuotrauka daryta pernai. Reikia tik isivaizduoti koks vaizdelis šendien.
Bet tai dar ne viskas. Taip pat mano darbo vieta. Sakyčiau gana įdomi. Ne, tai ne krematoriumas. Dažniausi ne.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-17, 19:16.Comment
-
Dziro sese - Tau ir anime nereikia, nes apsupta savu spalvingu ir siltu darbu, kurie tikriausiai
sukelia nerealia atmosfera kambaryje. Kazkiek pavideti...
Sable - katanos atrodo tiesiog nerealiai... parodyk jas kur nors is arciau :>
Na, o pas mane tipinis kampelis, kuriame praleidineju savo namu laisvalaiki. Gaila, kad mano 2mpx foto
kamera is walkmano, nieko verta kai nera saules apsvietimo, siaip ne taip itilpau i tris kadrus. Gal kada
nors ir atnaujinsiu (po remonto), nes daba tai sunkiai kas beisziurima.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-09, 17:47.Comment
-
Pasižiūriu į jus ir man verkt noris, kad neturiu kompiuterio stalo T.T
Kadangi dažnai važinėju iš Vilniaus namo, tai stacionarus kompas mane užpjautų, o kadangi dar ir butą tenka nuomoti, tai baldai ne mano ir ne viskas yra taip, kaip norėtųsi. nuotrauka daryta su telefonu, tai sorry už kokybę:
PS. Virš šeimininkų taurių matosi mano kukli Japonijos/Korėjos/Taivano muzikos kolekcija ^^;;Comment
-
Pasižiūriu į jus ir man verkt noris, kad neturiu kompiuterio stalo T.T
Kadangi dažnai važinėju iš Vilniaus namo, tai stacionarus kompas mane užpjautų, o kadangi dar ir butą tenka nuomoti, tai baldai ne mano ir ne viskas yra taip, kaip norėtųsi. nuotrauka daryta su telefonu, tai sorry už kokybę:
PS. Virš šeimininkų taurių matosi mano kukli Japonijos/Korėjos/Taivano muzikos kolekcija ^^;;
Mano laptopas toks pats!! O________O'
Working underground.Comment
-
-
reik neturėt rašomojo stalo
kai dar neturėjau kompo tai mama pamačius netvarką paimdavo, ir nustumdavo viską žemėn, su visais žurnalais, tušinukais, penalais ir pan. nieko nelikdavo, tada ašen eidavau visko rinkt murmėdama. įdomu, ar mano broliui taiko dabar tokią praktiką xD
Aišku, namų darbų nedarymas irgi padeda išlaikyt švarią aplinką arba, kaip pvz man, 80% namų darbų reikia daryt kompu...Comment
-
Užtat kaip bebūtu keista, brolis sugeba palaikyti pastovia tvarką. Man didžiulė mislė kaip jis taip padaro.Comment
-
Pazistama situacija
visgi nusprendziau jum duoti pasibaiseti mano vadinamu "rasuomuoju stalu":
http://www.ipix.lt/show.php/289807_IMGP1575.JPG
ten yra buve ir baisiauComment
Comment