Jūsų "darbo" vieta :)
Collapse
X
-
-
Nevienintelis tu cia vardus savo kompui duodi, mano kompu pavyzdziui vardas yra Zenius...sugalvojom su draugu vardus savo kampjuteriams per daug Anime ir transformeriu prisiziureje ;DComment
-
@ Karla. Čia dar visai normalu. ^^ Aš dabar net pati negalėčiau gyvent tokiam šiukšlyne, kokį turėdavau pradinėse klasėse ir vadinamosios "junior high" laikais. O pirmą stacionarų kompą... gavau palyginti labai vėlai. Gal dešimtoj klasėj? Interneto tėvai išvis nenorėjo vest. Nuolatinį ryšį įsivedžiau pati jau Vilniuj pradėjus studijas.
Ir kompams vardus duoti yra visai normalu. Man, ko gero, tuomet metu buvo įstrigusi Green Day "St. Jimmy". Mano draugės PC yra vardu Homie (nuo Wang Lee Hom). O mūsų telefonai vadinasi Jin (draugės) ir Sven (mano). Svenas nes Sony Ericsson xD.
ok, sorry, čia jau offtopic'as
yosh, kad nebūtų visai nei į tvorą nei į mietą, antra svarbiausia vieta po mano kompo, LENTYNA <3
damn, reikia pasiimt iš namų savo fotiką ar ką ><''Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-11-18, 20:28.Comment
-
kadangi dbr neturiu fotiko ir telefono laido, pasakysiu, kad mano kompas ant zemes prie lovos. nes katik persikrausciau ir cia nera jokiu baldu. "darbo" vieta tvarkinga. salia tik telefonas ir katinas. na gal tik gulint nelabai patogu rasyt, bet ne amziams taip.Comment
-
-
-
-
-
Comment
-
Comment
-
Kaip kam, nieko blogo apie tavo kampely nenoriu pasakyti, bet jei butu toks mano "kampelis" neisbuciau tame "kampelyje" nei 5 minuciu ;D Tvarka! Ne pedantiska tvarka, bet rimta tvarka ;P. Asmeniskai, pamates tokia netvarka, bent pas save namie, pradedu gaudyti nerva, ir aprekauju(svelniai) broli ir tevusComment
Comment