Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Tai va, kur PC darbastalis ten ir kompas, kur kompas ten ir anime, games 'n' stuffs, pieshimas, knygu skaitimas, kitaip tariant jusu "kalve"
so..Show'em up
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-11-16, 22:23.
Taip. Jaučiu pusės žmonių darbo vieta - didelis stalas su keliais tuzinais pieštuku arba teptuku.
Taip. Kievienas turime darbo vieta. Ir nebutinai tai kompiuteris.
hehe, nu prasom, pakeiciau, nes jau labai ten baisu buvo vakare
Autorius Eisas Kuperis
Taip. Jaučiu pusės žmonių darbo vieta - didelis stalas su keliais tuzinais pieštuku arba teptuku.
Taip. Kievienas turime darbo vieta. Ir nebutinai tai kompiuteris.
Eisai, kur dirbi ir daugiausiai laiko leidi namuose ta gali ir det, su kompu irgi galima piesht
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-11-17, 12:32.
Man, skirtingai nei daugumai čia esančių, kompas, iš kurios pusės nepažvelgčiau, niekaip nesiasocijuoja su darbu Man tai grynai pramoginis dalykas. Ir pas mane tos "darbo vietos" yra dvi. Ant vieno stalo kompas (geimams ir netui), ant kito televizorius, dvd grotuvas ir dar ta tokia 'dėžė' kur nuo palydovinės tv (televizijai, sporto kanalams ir beabejo anime). Ir aišku visoki vazonai su gėlėm, kaktusai ir laikrodžiai. Jokių pieštukų ar tuo labiau teptukų pas mane nėra Nėra ir jokių dokumentų, popiergalių ar kitokio chlamo susijusio su darbu (išskyrus mano 'piešinėlius'), mat mano darbas su popierizmais nesusijes .
Stai mano zaidimastalis bei laisvolaikopraleidimastalis taciau kartais ir darbastalis kai atlikineju namu darbus ir t.t. Taip, ant palanges vazonu paradas ;D
Man, skirtingai nei daugumai čia esančių, kompas, iš kurios pusės nepažvelgčiau, niekaip nesiasocijuoja su darbu Man tai grynai pramoginis dalykas. Ir pas mane tos "darbo vietos" yra dvi. Ant vieno stalo kompas (geimams ir netui), ant kito televizorius, dvd grotuvas ir dar ta tokia 'dėžė' kur nuo palydovinės tv (televizijai, sporto kanalams ir beabejo anime). Ir aišku visoki vazonai su gėlėm, kaktusai ir laikrodžiai. Jokių pieštukų ar tuo labiau teptukų pas mane nėra Nėra ir jokių dokumentų, popiergalių ar kitokio chlamo susijusio su darbu (išskyrus mano 'piešinėlius'), mat mano darbas su popierizmais nesusijes .
"Same here" Pas mane irgi tas pats, kad ir ka bedaryciau ar rasyciau, kaip darbo to neskaitau, veikiau atsipalaiduoju prisedes prie PC, nei dirbu...
Comment