Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
sveiki, gal kokia gera Ska grupe pasiulytumet? butu gerai jei dainos tokio greitesnio ritmo butu, tik ne ska/punk , nes kai kurios grupes ten perdaug persistengia su elektrinem (:
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave
SILVERI Bandyk paklausyt madness, the allstonians , streetlight manifesto(ska/ska punk - everything went numb albumas) lietuvisku tai Frekenbok cihosa atsisiusk, Saint oil sand , Ska-p. sunku ka nors siulit kai nezinau ka klauses.
Ska-p gaila kad nesuprantama kalba dainuoj .
o ska tai pradejau neseniai klausyt, pvz The Slackers klausiau, visai patika kai kurios dainos (:
O daba tai is Linkomanijos parsisiunciau Last martys of a lost cause 2008 albuma tai irgi va patinka, ritmas visks normalna, dudos -puiku, bet kai kuriose vietose tikrai mano nuomone elektrines apsieitu ir be to distortiono ;]
Paskutinis pakeitimas nuo silveris; 2009-01-22, 14:50.
still had on her shades
burma shave
nu bandysma klausyt. banditu paklausiau tai nelabai, nu dar kitas ziesiu (: .
Aciu
Edit: ai, da viena prasymeli turiu, gal zinot kokia daina kur bosas eina (beveik) vien slap'ais? nesu tokios girdejes tai visai idomus paklausyt ;D
Paskutinis pakeitimas nuo silveris; 2009-01-22, 15:10.
still had on her shades
burma shave
as labai noreciau atsisiusti is interneto anime filmu...
bet niekaip nerandu svetaines,kur galeciau tai padaryti nemokamai
gal kas zinote tokia svetaine???
as labai noreciau atsisiusti is interneto anime filmu...
bet niekaip nerandu svetaines,kur galeciau tai padaryti nemokamai
gal kas zinote tokia svetaine???
Gerai, kad bent jau nesugalvojai sukurt atskiros temos tam, kaip naujokams įprasta.
As cia naujoke tad nelabai ka ir suprantu. galit pasakyti, kodel pas mane nerodo nuotraukos, as ja juk esu isidejusi. jeigu bent jau as nematau, tai gal bent jau jus matote?
Comment