Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Dattebayo, ten ne anime ir ne cartoonas, o klipas Pearl Jamų: http://www.youtube.com/watch?v=FoNmNmXExZ8
Hellsing Lover: Banzai numirė ir nebeprisikels.👍 1Comment
-
Comment
-
Manau jei yra noras, tereikia vėl suburti kolektyvą ir perimti estafetę iš ankstesnių orgaizatorių/redaktorių. Taip "Banzai" leidžiamas įvairių įdėjinių kolektyvų net būtų kuom tai įdomesnis.
Taip kad, jei yra noras - Pirmyn!
P.s.: o kur gi dingo Di?Comment
-
Iškilo problema su mano muzikiniais failais, kažkaip iš niekur nieko jie ėmė ir virto MPEG4 layout formatu ar pan ir winampas jų neįkelia iš library, dažniausiai tenka mest rankiniu būdu iš folderio ir tada groja, bet kartais garsas susikerta, lyg nebūtų audio kodekų kokių. Kame briedas gali būt ir kaip tai sutvarkyt?Comment
-
Iškilo problema su mano muzikiniais failais, kažkaip iš niekur nieko jie ėmė ir virto MPEG4 layout formatu ar pan ir winampas jų neįkelia iš library, dažniausiai tenka mest rankiniu būdu iš folderio ir tada groja, bet kartais garsas susikerta, lyg nebūtų audio kodekų kokių. Kame briedas gali būt ir kaip tai sutvarkyt?👍 1Comment
-
O kazkas vel prakalbo apie banzaju. Kaip butu smagu ji vel prikelt. Tik va kas butu organizatorius jeigu Di neiseitu prikalbint.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Gal kas žinot paprasta ir patogia WYSIWYG projektavimo (gal tiksliau 3D pavaizdavimo) programėle. Tokia kaip "3D Home design Deluxe 6" tik platesniu galimybių. Bet patogesne nei kokia "Punch! Home Design AS4000" darbui be patirties ir greitam rezultatui.Comment
-
REVIT ARCHITECTURE. nelabai paprasta, bet rezultatai projektuojant bene geriausi, iškart dirbama 3d erdvėje. o tavo išvardintos programos, tai tolygios SIMS'ų namų statymui.Comment
-
Tiesa ir su minėtomis nedirbu... Mėtosi instalai ir tokiu kaip Revit Architecture, ArchiCAD ir t.t. tačiau dorai nespėjau susipažinti. Ypač su Revit Architecture (BSODus mėto, kitame PC teks bandyti). Nors iš svorio itariu jog reikės ir pamokų susirasti. Taip... panašu jog ir toliau mano PC karaliaus monopolistai adobės ir autodeskai....Comment
Comment