Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Jogarasu
    Narys

• 2008 08 14
    • 90

pasalinis klausimas

heghem..... noreciau pasiteiraut, kad jau tokia galimybe pasitaike... kur dingo gija anime coolest guy, kol manes nebuvo? lol me, neseniai, esu isitikinusi, buvo ten, kur graziuojasi antraste ANIME ir, atrodo, salia anime cutest girl? ... TAI GAL GALETUMET PAAISKINT, KODEL JOS NERA, ar cia as tokia akla, kad negaliu jos rasti? ar ji apskritai istrinta? jei jau kuo nors nepatiko, tai gal galetumete bent ispeti mane kitam kartui, kad cia ne spaminciau ar floodinciau? nes jauciuosi keistai ir gedingai. prasau paaiskinti, ir atsiprasau, jei sulauziau kokias forumo taisykles ar ka ...

Comment

• Aivaras
      ką tu?

• 2008 09 10
      • 358

Autorius Derogatory`
      Galima plačiau? Kur tuos driverius rast, kaip perrašyti. Ir kaip su ta programa ką ten redaguoti? Man konkrečios informacijos reikėtų. O šiaip pati, ne pats, bet neesmė.
      Pardon, tiesiog neradau prie tavo profilio arba signature kokio nors prieraso, turejau susivokt ;D O db del tu driveriu, na seip kai pirkai kompiuteri turejo prie viso to pridet pora ar daugiau disku, susizinok kokia tavo vaizdo plokste, jeigu GeForce (dar turi susizinot kokia versija, mano pvz yra 6600Gt, yra iki 8000+ kiek pamenu) arba kokia nors kita Nvidia gamybos, eini i http://www.nvidia.com/page/home.html tada Download drivers > Download drivers, issirenki ten visas opcijas, ir tau ismes downloada butent tavo vaizdo plokstei Arba yra auto kazkur ten mygtukas, kad atpazintu tavo vaizdo plokste Kai parsisiusi driveri, tiesiog lieka surasyti trukstamas programas/failus, aisku manau tu nzn kokiu reik tai tiesiog rasyk viska is eiles O jei dar problems kills tai atvaryk i Kauna/Zaliakalnis parodysiu kaip ten reik ;D (just kidding) Sekmes

P.S. Antra karta jau siam forume klausiu : Ar yra kurnors topic kur dedama real life pics? Ir ar tai nepazeidzia forumo taisykliu, butu smagu is tikruju
      Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2008-09-13, 18:42.

Comment

• Derogatory`
        Loki'd

• 2007 10 06
        • 350

http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=1000

Štai čia yra tema, skirta parodyti savo nuotrauką.
        Taip taip, aš turiu diską, kuris buvo kartu su plokšte, ir iš ten buvo įrašyta vaizdo plokštės tvarkyklė. Todėl ir klausiu kaip su ta programa naudotis.
        O mano plokštė - ATI.

Comment

• Aivaras
          ką tu?

• 2008 09 10
          • 358

Jei nors kiek moki anglu neturetu but sunku ten irasyt viska, arba youtubej kokio ieskot, nu vienu zodziu google it.

Comment

• Derogatory`
            Loki'd

• 2007 10 06
            • 350

Tokio patarimo man ir nereikia. Jeigu negausiu reikalingos informacijos gimtąja kalba ir su greitu konkrečiu paaiškinimu, tik tada googlinsiu ir etc. : D Tam aš čia ir parašiau. Man reikia konkrečios informacijos. O ne ilgiausių straipsnių googlėje.

Comment

• Ledux
              PlixPlox

• 2007 03 09
              • 135

Sicia parasytas tavo plokstes pilnas pavadinimas . Eini i ati.com ir ieskai draiveriu.
              sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Eisas Kuperis
                Simintis Sun

• 2006 01 25
                • 355

"negražus atspalvių perėjimas" ko gero niekados nesulaukti konkrečios pagalbos ką ir kiek pareguliuoti, priežasčių milijonas ir labai nekonkreti problema. Jei netingima, galima pasikuisti po tuos settingus. Chm. Neturiu po ranka ATI ploštės, nepamenu gerai kas kur, tad ko gero tiesiog imti ir skaityti http://www.tweakguides.com/ATICAT_6.html Kaip naudotis. Bet... Skaitymo nėra čia mažai.

Draiverių problema? Rečiausiai sutinkama. O draiverius perašant nustatymai ( tuo pačiu ir blogybės) dažniausiai išlieka seni. Kas dėl atspalvių... Chm. Tokias problemas dažniausiai sutinku grafikos, maketavimo darbo vietose. Problemos būna nuo bogos LCD matricos iki netinkamo parinkto spalvų tipo (RGB, CMYK ir pan). Taip pat netinkamos rezoliucijos, dažniai ir t.t.
                Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-09-13, 21:18.

Comment

• Intrigante

Biški ne į temą, bet nežinojau kur rašyt..gal kas žinot iš kokio anime šitie grožiai? http://i5.photobucket.com/albums/y15...adf9b247f5.jpg

EDIT: labai ačiū, jau žinau ką žiūrėsiu dbr xD
                  Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-09-14, 18:17.

Comment

• Kleopso
                    Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
                    • 208

Autorius Intrigante
                    Biški ne į temą, bet nežinojau kur rašyt..gal kas žinot iš kokio anime šitie grožiai? http://i5.photobucket.com/albums/y15...adf9b247f5.jpg
                    Čia gi iš La Corda D'Oro. Akis paganyti tikrai yra į ką x)

Comment

• Eglaya
                      Procrastinator

• 2005 07 22
                      • 561

Klausimas: kiek maždaug Lietuvoj kainuoja firminiai Adidas sportbačiai? Aš kažkada pirkau Puma už 300 LTL, bet kitų firmų nelabai žinau.

Nes vakar vaikščiojom po firmines pardes ir tokie visai nieko batai po 50 ar 60 dolerių "parsiduoda".

Comment

• epoh
                        epoh

• 2007 02 21
                        • 18

kainos įvairios: priklauso nuo to, kokių nori. Na, bet už 300-400 gali nusipirkti neprastus( jei pataikai ant akcijų ar nuolaidų, tai ir pigiau gali nusipirkti).

Comment

• kypshius
                          Rašytojas

• 2007 04 17
                          • 254

seno sezono, bazėj už 100-200 lt gali įkirsti.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Aivaras
                            ką tu?

• 2008 09 10
                            • 358

PEr kaziuko muge laisves al. adidasus uz 160 paroviau grazius REiks si sezona vel ten waryt jauciu, gerai nesiojas

Comment

• Eglaya
                              Procrastinator

• 2005 07 22
                              • 561

Vadinasi čia pigiau. Dėkui, eisim leist pinigų

Comment

• FreaK`aZ
                                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                                • 532

Autorius Eglaya
                                Vadinasi čia pigiau. Dėkui, eisim leist pinigų
                                nepirk adidasų, pirk converse'us.... LAX'as matyt kerzus dar pasiūlytų >.<
                                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                                with a sick idea of world domination"

Comment

Working...