Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • piccosan
    Daft Punk

    • 2005 11 28
    • 250

    Tada ziuresiu tarp N71(visai sudomino) ir ka nors is SE.
    ups, susimaisiau, turejau omeni K800i

    Comment

    • Airiz
      מיד





      • 2004 01 09
      • 1656

      Sekmes
      Tik jei bus galimybe isigyt nauja pagal pagaminima telefona geriau jau imt su normalia garantija
      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-07-26, 22:08.

      Comment

      • Ledux
        PlixPlox

        • 2007 03 09
        • 135

        Autorius arna
        Straipsnis Delfyje: "Tėvus baus už pirataujančius vaikus"
        http://www.delfi.lt/news/economy/ITb...hp?id=17830052
        Lietuvoj per daug piratu tad musu valdzia nesusitvarkytu su tokiu istatymu ir beto lietuviu piratines saknys manyciau per daug gilios kad valdzia juos pradetu kontroliuoti . O uzsienyje padetis manau ira geresne vienam forume skaiciau ,zmogus prase kad kas pasakytu pigesne flasho alternatyva nes flash jam perbrangus . Kazin ar kokiam lietuviui kiltu toks klausimas?
        sigpic

        http://ledux.myanimelist.net

        Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

        Nebūk jautis 2009

        Comment

        • Anita
          The watcher..

          • 2008 03 23
          • 132

          Na ka chia dabar, reikia griebt nauja apple´s iphone bet kad prisiskaichiau apie trukumus jo
          nors eiles prie parduotuviu buvo...

          Spoileris:

          Comment

          • Airiz
            מיד





            • 2004 01 09
            • 1656

            Eiles buvo, tik ne pas mus
            Veikia jie jau ir pas mus, bet 50% funkciju musu provaideriu nepalaikoma, tad gauni grazu telefona + mp3 playeri uz mazdaug 1500 - 1600 lt.
            O ir ekranas apciupinetas visa laika

            Comment

            • Light
              Rimtas forumo narys

              • 2007 03 31
              • 161

              Pirkiniai

              Jau kuri laika taupau geforce 8900 plokstei. ,Bet pagalojau kainai 217 euru nemazai. Gal geriau prisidurti ir playstation 3 isigyt? ,Bet daug kas sako x-boxas geriau. Hmmm nors atseit playstation 3 ateity tures pranasumu. Padekit kas nors ka geriau daryt. Kokio televizoriaus reiketu konsolem? Kokie skirtumai tarp siu konsoliu? Vienu zodziu tiek pirkiniu ir mazai pinigu

              Comment

              • Maryuu

                Reiktu Samsung su specialiu gaming modu pritaikytu geimams losti mano geriausias pasirinkimas,jei nori aisku gali pirkti internetu Sony pavydziui is USA,bet Samsung patariu su Geimingo rezimu turetu buti internete,geimingo rezimas spec.pritaiko fona,garsa ir kitus reikiamus parametrus zaidimams

                Comment

                • FainaruFantaji
                  Cyber Snake

                  • 2007 04 28
                  • 579

                  Autorius Light
                  Jau kuri laika taupau geforce 8900 plokstei. ,Bet pagalojau kainai 217 euru nemazai. Gal geriau prisidurti ir playstation 3 isigyt? ,Bet daug kas sako x-boxas geriau. Hmmm nors atseit playstation 3 ateity tures pranasumu. Padekit kas nors ka geriau daryt. Kokio televizoriaus reiketu konsolem? Kokie skirtumai tarp siu konsoliu? Vienu zodziu tiek pirkiniu ir mazai pinigu
                  Playstation`a pradziai gali prisijungti ir prie paprasto teliko. Nematysi ypatingos kokybes, bet vaizdas tikrai neatrodys baisiai.
                  Beto pirkdamas PS3 i ta pacia kaina gausi:
                  Nemokama registracija PlayStation Network
                  Playstation Home naudojimas
                  Built in BD-ROM [atsizvelkim i tai kad pries Xbox`o HD DVD-ROM`a sis daiktas tikrai laimi.]

                  Nors cia skonio reikalas, PS3 kambary atrodys zymiai elegantiskiau negu X360.
                  Taip pat priklauso nuo to ka zaisi. PS3-exclusive zaidimu vertu demesio sarasas tikrai nemazeja.

                  Jeigu zaidimu kokybe tau nera pati svarbiausia ir nesi nusprendes kokius zaidimus zaisi, o taip pat tau nerupi, kuri konsole tikrai atitinka "next-gen" apibrezima, tai gali rinktis X360 kaip tiesiog pigu daikta.

                  E3 `08 Sony Press Conference Jeigu ka domina Sony pazadai/naujienos.



                  Working underground.

                  Comment

                  • Airiz
                    מיד





                    • 2004 01 09
                    • 1656

                    Cia amzina tema PS3 VS. Xbox360
                    Is savo medzio galiu pasakyt kad rinkciaus PS3 nei kazkoki ten GeForce kad ir 9os serijos. Tokio tipo plokstes savo potencialui pilnai atskleist reikalauja ir atitinkamo kompo, pati gi plokste moraliskai pasens po metu kai bus anonsuota nauju modeliu eile.
                    Su PS3 ar ten Xboxu ju atnaujint nereikes.
                    Xboxo didziausi pliusai tie kad juos galima cipuot, po to visus zaidimus gali ramiai siust is interneto. Pasinaudot gi LIVE paslauga kazkiek jau sunkiau, LIVE paslauga oficialiai LT nepalaiakoma, reikes registruot fiktivu adresa kazkur Anglijoje or else ir pamegint bus galima tik bandomaji 1 menesio jei neklystu triala. Toliau gi mokekit pinigelis arba isigykit Auksini Paketa, kuri velgi pas mus isigyt nera kur.
                    Tad pliusiukas lieka tik ties darmovu zaidimu is intero.
                    Minusas velgi tas kad Xbox'o stiprioji puse LIVE, ten kur jisai neveikia Xboxas paprasta konsole su galingo PC lygio grafika.
                    Del LIVE, pasistengus juo galima naudotis ir pas mus, bet neturint kreditines korteles tai nelabai imanoma.O be to naudojant LIVE tavo Xbox'as nuolat tikrinamas ar jo konfiguracija nepasikeitusi, fizishkai ir pagrinde programiskai, nes kiek suprantu diegta programine iranga ir BIOSas turi savo unikalius ID, kuriuos supranta tik Microsoft serveriai duodantis tau prieima kaip ir kitiems mirtingiems turincius normalius necipuotus Xbox. Ir aisku jei kazkas uzkliuna jiems - tavo Xboxas gauna bana ir LIVE tau nesishviecia. Todel tenka sekiot naujausius proshivkiu versijas, atnaujinimus ir kaitik gauni bana begt kad patcintu su naujausia versija. Tai panasu i online chitus bandant apgaut PankBuster'i.
                    Pati gi LIVE subscription'a galima isigyt ebajuj, atrodo kaip LABAS kortele ( kur buna SIM kortele) su kontroline juosta po kuria tavo pronumeratos kodas. Neseniai pazystamo prasymu nupirkau jam tokia. Populiariausias variantas
                    12month + 1month FREE.
                    So, nesukant sau galvos geriausia gyvent su LEGAL, kas tave suvienodija su PS3, piratiniu zaidimu katram beveik ir nera.
                    Kas liecia PS3..cia pritariu Fainaru, viska lemia EKSKLIUZIVAS, nes japonai geriausius savo zaidimus neisleis Xboxui. Jei PS3 "live" nera toks kaip Microsofto, visada saudykles ir lenktynes gali pazaist su PC, turint omenije kad Xboxo zaidimai keliauja ir i PC like "GearsOfWar"
                    PS3 zaidimu kainos labiausiai skirtos tiems kas nekraustosi is proto del ju, manau jei pirkt po viena geima i 3-4 menesius tai kaina virs 200 lt nera tokia jau ir didele.Beto PS3 pirkdamas gauni ir BluRay disku skaitituva, o tai pakankamas + link sios konsoles.
                    Minusas gi dar nedidelis PS3 zaidimu pasirinkimas, teks pirkt is uzsienio, ebay (kur beje kartais juos galima isigyt zymiai pigiau)
                    Televizoriai.
                    Tai ka rase virsuj apie SAMSUNGUS ir GAME MODE...ten nustatymai galiu pasakyt vaikams nes jie fiksuoti ir beto neduos tokio efekto kaip gero tv vaizdas.
                    Geriausiai tinka SHARP bei SONY produkcija. SAMSUNG'u gi vaizdas - kose, nes dazniausiai naudojamas analoginis signalas, net prekybcentruose.
                    Todel, TV turi but FULL HD (nemaishom su HD ready) ir pageidautina 100 Hz daznio, jei maziau - vaizdas gali trukciot, teko matyt tame paciame Akropolio Elektromarkte. Samsungu gi nebent Plasma tiks, bet cia jau iskrypusios fantazijos Pradziai aisku tiks ir paprastas telikas.
                    Mano asm. pasirinkimas - PS3, vien del to kad Xbox'as Popso kulturos paveldas, lievas dizainas, atkeliave is PC konsoliu zaidimai, japoniski zaidimai amerikieciu konsolei..fuj
                    Norit bluRay? palaukit, isleisim pristavke su juo arba pirkit jam atskira, LIVE?
                    Sorry, seems u're using ILLEGAL software, LIVE access is blocked. Contact your local wendor(kur toks lietuvoj?) Have a nice day.
                    Turguj or else:Bice nucipuok!... Aciu!
                    Po menesio namuose : Bl*!
                    Skambini Bicui : Uzmesk prosivke!! uzbanino!!
                    a? nera dar!!? Ka daryt?! Laukt!!? A..#&%$%#$!!
                    ir panasiai
                    Priminsiu senus gerus laikus kai zaisdavom PSone Tekkenus, Resident Evil, NFS, TENCHU, FinalFantasy ir pan., ir jokio intero nereikedavo
                    Bet cia tik mano nuomone.
                    Nereikia pamirst, kad turimi ir disponuojami finansai daug ka lemia. Todel asm. sau nematau dideles bedos del legaliu PS3 zaidimu isigijimu.
                    Kitiems gi renkantis Xbox arba PS3 tenka rinktis, ar darmovi zaidimai is intero, be LIVE arba su nukrakintu LIVE , kuris gali but uzblokuotas betkada, arba full legal Xbox, full legal geimai arba full legal PS3, tokiu atveju pliusiukai minusiukai blanksta ir telieka grynai simpatiju reikalas ka parinkt.

                    Comment

                    • Qadro
                      Dievo rykštė :/

                      • 2007 08 10
                      • 20

                      Velnias ... jau zadejau pirkt xbox 360 elite , o db dvejones apeme . Uh , btw , is uzsienio nesinori pirkt konsoles , norisi pirkt nauja is Lietuvos , bet ziurejau BMS'e , Gerakaina.lt , tai ten nera xbox 360 , tik PS3 , kokiu dar svetainiu galetumet pasiulyt ?
                      P.S
                      Mano draugas nusipirko PS3 ir sako , kad galima ji "nulauzt" ir nuveze i Rusija kazkur "nulauzt" neaisku kaip jam toliau gavos ... Toks dalykas imanomas , ar tik paistalai ?
                      P.P.S.
                      Kaip su PS3 netu , jo cia isvis negalima naudot (Lietuvoje) ?
                      sigpic

                      Comment

                      • Airiz
                        מיד





                        • 2004 01 09
                        • 1656

                        Autorius Qadro
                        Velnias ... jau zadejau pirkt xbox 360 elite , o db dvejones apeme . Uh , btw , is uzsienio nesinori pirkt konsoles , norisi pirkt nauja is Lietuvos , bet ziurejau BMS'e , Gerakaina.lt , tai ten nera xbox 360 , tik PS3 , kokiu dar svetainiu galetumet pasiulyt ?
                        P.S
                        Mano draugas nusipirko PS3 ir sako , kad galima ji "nulauzt" ir nuveze i Rusija kazkur "nulauzt" neaisku kaip jam toliau gavos ... Toks dalykas imanomas , ar tik paistalai ?
                        P.P.S.
                        Kaip su PS3 netu , jo cia isvis negalima naudot (Lietuvoje) ?
                        Nulauzt...o kas toliau? pirks BluRay keptuve? Sius krakintus geimus labiausiai tiketina be muzikos, video ir pan.
                        DAryt gi pilnus nelegalius zaidimus bus pigiau, bet skirtumas nebus toks didelis kad butu galima lauzt savo nauja konsole del mitiniu "Galiu nucipuot", o beto ir neuzsiima PS3 piratiniais zaidimais pas mus.
                        Cia tiesioginiu pasakymu KASTRAVIMAS. Xbox360 kaip ir minejau, gali naudotis viskuom nucipavus, tik kiek tas malonumas truks?
                        PS3 internetas teoriskai turetu veikt, bet naudotis juo neteko.

                        Comment

                        • Light
                          Rimtas forumo narys

                          • 2007 03 31
                          • 161

                          Hmm o psp2 zaidimus irgi neimanoma nulauzt psp 3 speju? Tai i zaidimus daug investuot tektu. Nors tas x-box man irgi nepatinka japonisku yaidimu versijos ttaip gerai neatrodytu...Full hdtv , kad daugiausia readz-hdtv maciau kainai labai skirias?

                          Comment

                          • Light
                            Rimtas forumo narys

                            • 2007 03 31
                            • 161

                            Gal kas zinot kada isleis hellsing 5 ova_? Ar nutrauke gal?

                            Comment

                            • Derogatory`
                              Loki'd


                              • 2007 10 06
                              • 350

                              Hmm, na, kadangi ketinu šiandien pirkti skanerį, tai man reikia šiek tiek Jūsų nuomonių apie Jūsų jau turimus skanerius. Būčiau labai dėkinga. ; )

                              1. Kokia skanerio firma? Ar kokią rekomenduotumėte?
                              2. Kokia rezoliucija?
                              3. Kokia spalvinė skiriamoji geba?
                              4. Jūsų nuomonė apie turimą skanerį: ar nekraipo vaizdo, neprideda atspalvių, ar pakankamai ryškus vaizdas ir etc.

                              P.S. Svarbus ir skanerio dydis, paminėkite, pas ką tie plokštieji skaneriai. :]

                              Thanks again.

                              Ir tikiuosi, kad į tą temą pataikiau.

                              Comment

                              • Ledux
                                PlixPlox

                                • 2007 03 09
                                • 135

                                Manau eik i kokia gera parduotuve kur yra normaliu pardaveju ir ju pasiklausinek kas kaip .
                                O siai pabandysiu atsakyt i tavo klausimus .
                                1. Imk populiariu firmu scanerius . Pats turiu Canon firmos scaneri ir esu patenkintas( cia rekomendacija)
                                2.Rezoliucij cia jau kokios tau reikia . Bet daugiausia yra standartiniai paprasto piesimo lapo dydzio . Bet siaip jei pirktum didesni tai nezinau ar rastum troboj vietos kur padet .
                                3.Nieko neismanau siuo klausimu
                                4. Na mano skaneris tai nekraipo spalvu bet ka zinau gal pasitaikytu jei paimtum koki marga paveiksliuka . Na bet jeigu kas nepatinka visada galima padirbet su photoshopu ir pakoreguoti
                                sigpic

                                http://ledux.myanimelist.net

                                Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

                                Nebūk jautis 2009

                                Comment

                                Working...