Tokiems mirtingiesiems kaip mes sitai butu buves neikandamas reikalas.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Deje kad imanomas Mano pazistamos sesuo pabande ir dabar ji jau Japonijoje Bet ir ta mano pazistama bande bet ji nepateko... O pateko nes rase kazkoki angliska teksta kuriame paaiskino kodel ji noretu i Japonija....Comment
-
👍 1Comment
-
-
Gal kas nors yra geriau susipažinęs su Mikelandželo Buonaroti? - renesanso laikų dailininkas, skulptorius, architektas ir poetas. Mane domina tai, ar jo kūriniai / poemos yra išverstos į LT kalbą? Jei taip, gal kas nors žino kur aš galėčiau rasti šią ištrauką:
Quotation from Michelangelo's reply to Giovan Battista Strozzi's epigram for the Night Stature in the Medici Chapel.
"Caro m' è 'l sonno, e più l'esser di sasso,
Mentre che 'l danno e la vergogna dura:
Non veder, non sentir, m' è gran ventura;
Però non mi destar, deh! parla basso"
"Welcome is sleep, more welcome the sleep of stone.
Whilst crime and shame continue in the land;
My happy fortune, not to see or hear;
Waken me not - in mercy, whisper low."Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-07-18, 01:37.Comment
-
kas čia per driežiukas?
radau sode, ir tiesiog įdomu, kas tai per padarėlis. pats surasti panašių wiki nesugebėjau, labai panašus į gyvavedį driežą http://lt.wikipedia.org/wiki/Gyvavedis_drie%C5%BEas , tačiau maniškio akys kaip pas varlę, o ano - ne.
Spoileris:
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Nieko jis nepaprastas.
Ir tose foto ko gero net ne driežas, bet tritonas. Nuo driežo skiriasi tuo kad prisitaikęs gyventi vandenyje. Gleivėta/žvinuota oda, varliškos akys... O džriežai vandenyje negyvena.
Tikslaus pavadinimo nepamenu jau, bet šį givunėli int dažnai sutinku Turmanto pelykinuose ir prudu pakrantėse.
Spoileris:
Beja, paprasta driežą dažniau suktikti galima ne prie vandens telkinio, o kokiame nors sausame smėlėtame pušyne.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-07-18, 15:37.Comment
-
Tai kad ir į tritona nelabai ans neša. Nėra nei plevės tarp pirštų, nei uodegos skiauterės, kuri būdinga jiems. Čia išties panašu į ta įprastą mūsų gamtoj driežioką, kurio pavadinimo deja ir aš nežinau
Nors, pamatęs Eiso vaizdinę medžiagą, savo teisumu irgi abejojuO daba pasigailėsi!!!👍 1Comment
Comment