Ar yra Kaune prieglaudų, kuriose būtų galima rasti triušių? Nes tiek bendrom mano žiniom, tiek preliminariai paieškojus internete, vien tik šunys ir katės.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Kreipiuosi į mobilaus interneto savininkus. Man pasiūlė šiandien mobilaus interneto flaschkę 5 gigai vietos 7,2 MB/s greitis intiko. Kaina per mėnesį 20 eurų. Man kaip studentiui ši suma irgi pinigai. Ar verta pirkti tokį internetą? Ar nedinginės jis pastoviai? Ar ta flashkė draugauja su winddows 8? Jei kas žinot pasidalinkit žiniomis. Be to reiktų pasirašysi sutartį. Gal įmanoma pirkti intiką be sutarties?Comment
-
Kreipiuosi į mobilaus interneto savininkus. Man pasiūlė šiandien mobilaus interneto flaschkę 5 gigai vietos 7,2 MB/s greitis intiko. Kaina per mėnesį 20 eurų. Man kaip studentiui ši suma irgi pinigai. Ar verta pirkti tokį internetą? Ar nedinginės jis pastoviai? Ar ta flashkė draugauja su winddows 8? Jei kas žinot pasidalinkit žiniomis. Be to reiktų pasirašysi sutartį. Gal įmanoma pirkti intiką be sutarties?
Pačioje sutartyje reikia žiūrėti koks interneto pasiekiamumas procentais per mėnesį. Dinginėjimo atvejais tai vienintelis kabliukas leidžiantis sausam lipti iš balos (t.y. nutraukti sutartį be savo kaltės).
Mobiliojo ryšio operatoriai paprastai siūlo ir išankstinio ryšio mokėjimo internetą, kas leidžia apsieiti be įsipareigojimų.
Dar turint omeny jog duomenys yra ribojami, siūlau į mobilų internetą nežiūrėti, rinktis laidinį, kurio pralaidumas kur kas didesnis ( jei yra galimybė šviesialaidiniam), ryšys patikimesnis bei pigesnis.
Nesant galimybės tam, išeitis tik 4g internetas WIMAX, GSM turėtų likti tik telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, o ne nuolatiniam ryšiui.
Tvarkyklės problemų sukelti neturėtų, nes dabar visi įrenginiai parduodami būna suderinami su Windows 8, kadangi pastarieji gyvuoja jau keletą metų. Problemų gali kilti nebent su Windows 8.1 atnaujinimu, berods jie ten kažką keitė palyginus su Windows 8.
Pats turiu Klaipėdos centre bitės Vodafone, tai gaidys paskutinis pagal greitį. Tas pat ir su Omnitel ir Tele2, reikia lakstyti po kambarį, kad veiktų 3g/4g o ne EDGE ar GPRS. Su pastariaisiais video žiūrėti net mėginti neapsimoka.
P.s. Lietuvoje mobiliojo ryšio infrastruktūra yra išplėtota, todėl panaši situacija ir su kitose šalyse esančiu mobiliuoju ryšiu.Paskutinis pakeitimas nuo pilkasis kardinolas; 2014-09-14, 20:33.[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]Comment
-
-
Comment
-
Klausimas. Kodėl šitam forume yra tiek daug registruotų narių, ir tik tiek nedaug iš jų aktyvūs? Gal yra kažkoks kitas Lietuviškas tinklapis (apie kurį aš nežinau), kur visi otaku šiuo metu sulindę? O gal visi išsibarstę po užsienio forumus?
Apibendrinant: čia tik šitas forumas merdi, ar apskritai anime Lietuvoje niekas nebesidomi?Heavy Metal Maniac.Comment
-
AnimeZona yra Lietuvos didžiausias anime forumas. Tai tiesiog manau arba otakai yra daug užsiėmę, visgi mokslų metas. Arba yra tokių kurie jau čia ne vieną dešimtį metelių lurkina, taigi jau yra suaugę, turi rimtesnius skonius anime atžvilgiu. Arba nebesidomi anime bet pamiršo ištrinti accountą. Arba kaip tu ir sakai lurkina užsienio forumuose.Comment
-
Klausimas. Kodėl šitam forume yra tiek daug registruotų narių, ir tik tiek nedaug iš jų aktyvūs? Gal yra kažkoks kitas Lietuviškas tinklapis (apie kurį aš nežinau), kur visi otaku šiuo metu sulindę? O gal visi išsibarstę po užsienio forumus?
Apibendrinant: čia tik šitas forumas merdi, ar apskritai anime Lietuvoje niekas nebesidomi?Comment
-
Dėl didelio narių skaičiaus spėju dar gali būti taip kad žmonės užsiregistruoja tik kokiu nors vienu konkrečiu tikslu, pvz. užduoti specifinį klausimą, susižinoti tam tikros informacijos, susirasti save vykusių renginių cosplay fotkėse ir t.t. yra tokių žmonių kurie mieliau bendrauja ir diskutuoja gyvai, o virtualioje erdvėje ir nesugeba reguliariai lankytis bei diskutuoti. Be to moderatoriai čia gerai dirba, nepraleidžia visokio flood'o, tad kokie jaunesni nariai, norintys daug bendrauti, turbūt sėdi kitose vietose. Mano spėjimas_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
Va kokia bėda ištiko. Linkomanijos slaptažodį pamiršai įkalu emailą ,kad resetint viską ir neateina tas emailas su nauju slaptažodžiu nors tu ką. Ką daryt? Ar tiesiog pamiršt tą sąskaitą Linkomanijos.
P.S Dėl neaktyvumo aš manau, kad tie kur buvo mamutai kai aš prisiregistravau tiesiog nenori kištis per daug. Ką čia jiems su trylikametėm mergaitėm aiškintis apie geriausią pasaulio anime. Tiesa dar daug kas turi šeimas, studijas atsakomybes. Jau vien kiek mano fotografijos studijos laiko suryja pastoviai pleškinu ir dar gerai turi būti viskas. O, jeigu dar studijuoji Veterinariją ar dar rimtesnį kosmosą... Jau nekalbu apie meiles, išgerinėjimus ir depresijas. Todėl laiko nėra ir nebus visiems kas iki 35. Po to turėtų būti ramiai viskas, bet čia tik mano tezė.Comment
-
Comment
-
Sveiki. Ramybės man neduoda vienas muzikinis kūrinys. Jame du vaikai surengia talentų atranką, o vėliau klipo pabaigoje juo pasiima mama. Čia iš senesnių epochų šis kūrinys, o vat užkrito[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]Comment
Comment