Autorius Miyata
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Dabar animuojama Chimera Ant arc'a, kuri, mano žiniomis, dar nebuvo sulaukusi ekranizacijos. Bėda ta, kad nuo sekančios savaitės hunter x hunter bus perkeltas iš šeštadienio į paprastą darbo dieną, vadinasi, uždibs mažiau pinigų ir ko gero kris animacijos kokybė, nors kita vertus bus rodomas vėliau vakare, tad galima tikėtis daugiau gore ir mažiau cenzūros.👍 1Comment
-
Autorius Miyatatai gal jau nauja arc prasidejo kuri anksciau animuota nebuvo ir verta demesio?👍 1Comment
-
Klausimas paprastas - kaip plėsti anglų kalbos žinias/įgūdžius arba kaip tai darote jūs? Taigi galbūt interneto platybėse esate rade kažką kas padėtų plėsti žodyną bei gramatikos įgūdžius? Klausimas abstraktus, tačiau, galbūt dėl to, bus lengviau suprast, ko man reikia.
Backstory:
Spoileris:Viso backstory nepasakosiu, bet tiesiog ankščiau taip pat buvo noro plėsti anglų kalbos žinias, tačiau buvau kitokio būdo, labiau toks dykaduonis ir nedariau nieko, tačiau augant, kažkaip pradėjo keistis požiūris į viską ir norisi pradėtu imtis iniciatyvos ivairiose savęs lavinimo srityse.
Anglų kalba tikrai ne priešas, netgi labai geras draugas, tačiau atsirėmiau į tokį dalyką, kaip mokyklinė medžiaga... 9-10kl. buvo tragedija, "Enterprise" vadovėlis 9-10kl. labiau tiktų 5-6kl., šiais metais pradėjom naudot naują medžiagą, "Wishes" man rodos. Geriau, I guess... Pradėjau pastebėti vieną kitą naują žodį, tačiau šis vadovėlis tikrai nėra challenging ir apskritai orientuojasi labiau į kalbėjimą. Nesakau, kad tai blogai, bet man mažiausia problema su kalbėjimu. Taip pat nėra kažkokių problemų ir su gramatika, bet jos niekad nebus per daug, kaip ir žodžių. Taigi galbūt interneto platybėse esate radę kažką kas padėtų plėsti žodyną bei gramatikos įgūdžius? Klausimas abstraktus, tačiau, galbūt, dėl to bus lengviau suprast, ko man reikia.
EDIT:
Tai nebūtinai turi būti leidinys, aš tiesiog daviau pavyzdį, kad pagal kursą, nelabai randu ką išmokt. Tai gali būti kažkokia svetainė/programa, jeigu su rekomendacijom pasiųlytumėte, tai manau ir iki kokių 30$/month nebūtų gaila susimokėt už ten kokį "membership".
Taip, aukštesnio lygio strapsnių skaitymas kol kas yra vienintelė naujovė kurią pradėjau daryti, dar pradėjau sąmoningai stabdyti filmus/anime išgirdus naują žodį ir išsivertęs užsirašau jį.Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2013-10-06, 15:23.Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
-
Klausimas paprastas - kaip plėsti anglų kalbos žinias/įgūdžius arba kaip tai darote jūs? Taigi galbūt interneto platybėse esate rade kažką kas padėtų plėsti žodyną bei gramatikos įgūdžius? Klausimas abstraktus, tačiau, galbūt dėl to, bus lengviau suprast, ko man reikia.
Backstory:
Spoileris:Viso backstory nepasakosiu, bet tiesiog ankščiau taip pat buvo noro plėsti anglų kalbos žinias, tačiau buvau kitokio būdo, labiau toks dykaduonis ir nedariau nieko, tačiau augant, kažkaip pradėjo keistis požiūris į viską ir norisi pradėtu imtis iniciatyvos ivairiose savęs lavinimo srityse.
Anglų kalba tikrai ne priešas, netgi labai geras draugas, tačiau atsirėmiau į tokį dalyką, kaip mokyklinė medžiaga... 9-10kl. buvo tragedija, "Enterprise" vadovėlis 9-10kl. labiau tiktų 5-6kl., šiais metais pradėjom naudot naują medžiagą, "Wishes" man rodos. Geriau, I guess... Pradėjau pastebėti vieną kitą naują žodį, tačiau šis vadovėlis tikrai nėra challenging ir apskritai orientuojasi labiau į kalbėjimą. Nesakau, kad tai blogai, bet man mažiausia problema su kalbėjimu. Taip pat nėra kažkokių problemų ir su gramatika, bet jos niekad nebus per daug, kaip ir žodžių. Taigi galbūt interneto platybėse esate radę kažką kas padėtų plėsti žodyną bei gramatikos įgūdžius? Klausimas abstraktus, tačiau, galbūt, dėl to bus lengviau suprast, ko man reikia.
Šie patarimai gana akivaizdūs ir paprasti, gal ir pats taip darai gan dažnai, tiesiog tai padeda nesustabarėti kalboje. O dėl metodinių leidinių tai neturiu ką parekomenduoti, žinau, kad forume yra filologų, tai gal jie ką pridės jei užmatys ;]👍 1Comment
-
Rašau čia, nes originali gija uždaryta. Kokia situacija dėl Banzai? Paskutinis Augio komentaras šita tema buvo birželio gale (ir tai kaip diskusijos dalis, o ne apie konkretų progresą), tad ne tik įdomu, bet ir šiek tiek neramu darosi. Kiek girdėjau, jis šiuo metu kaip ir asmeninio gyvenimo reikalais užsiėmęs, bet norėtųsi bent jau sužinoti, ar planai yra nukeliami ir nustumiami (ne)aiškiam laiko periodui, ar jau visai užmiršti.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Rašau čia, nes originali gija uždaryta. Kokia situacija dėl Banzai? Paskutinis Augio komentaras šita tema buvo birželio gale (ir tai kaip diskusijos dalis, o ne apie konkretų progresą), tad ne tik įdomu, bet ir šiek tiek neramu darosi. Kiek girdėjau, jis šiuo metu kaip ir asmeninio gyvenimo reikalais užsiėmęs, bet norėtųsi bent jau sužinoti, ar planai yra nukeliami ir nustumiami (ne)aiškiam laiko periodui, ar jau visai užmiršti.Comment
-
Esam dviese + straipsnių rašytoja. For now- nothing. Naujienų taip pat nebeskelbsiu, nes jau pradėjo erzinti kvaili klausimai. Topic closed, project- not yet.Comment
-
Projektas, kuris 95% remiasi straipsniais, turi tik vieną straipsnių rašytoją, bet jam, atrodytų, daugiau pagalbos neieškoma, organizavimo perduot nežadama, ir kalbėti apie jį atsisakoma... Seems that not exactly "project not closed", but "project not gonna happen after all".Urameshi, Iemon-dono!👍 2Comment
-
Nori apsiimti? Susirinkus komanda? Prašom, apsiimk projektu
Visą kitą informacija žino atitinkami asmenys, o ne visas lietuvos anime-japan fanų kontingentas. Toliau prašyčiau nebereikšti savo nuomonės šia tema, nes ji yra visiškai nereikalinga ir bevertė.Comment
-
O nemanai kad apšviesti visuomenę ir yra TAVO tikslas, o ne nervuotis kai apie tai tavęs klausinėja. Ir deja negali uždrausti kitiems apie tai kalbėti.👍 1Comment
-
Pripazystu, jog padariau klaida, neinformuodamas apie tuos "asmeninio gyvenimo ivykius", kurie sustabde viska is mano puses. Del issireiskimo apie straipsniu rasytojus - 90% savanoriu atsiunte wikipedijos straipsnius ir del to as butent tik 1 mergina paminejau, kuri yra verta demesio ir sugeba savais zodziais perteikti duotaja tema ir idomu skaityti Jos straipsnius. Belekaip beleko nesinori daryti, o ir investicijos yra i visa tai, ka visi puikiai zino, bet pagalvojus, kad pasiskelbus per desimteriopus kanalu, prasinesus po "draugu draugus", vietoj pagalbos buvo sulaukta kvailos kritikos ir 0 veiksmo, tad apie kokias dar naujienas kalbama, kai veiksmas vyksta vezlio greiciu (Ir didziule padeka tiems, kurie sugebejo argumentuotai isreiskti savo nuomone, kuri buvo ne tik be galo naudinga, bet ir keletas patobulinimu ivyko). As tiesiog matau bereiksmius klausimus ir galiu pasirinkti i juos atsakyti ar ne, o kai keli asmenys ikyriai ir visais frontais kas keleta dienu vis klausia to, manau galiu issireiksti ir kitaip. Taigi, jeigu tik yra savanoriu, kurie nori apsiimti projekta, galiu perduoti ir dizaina ir turimus straipsnius ir manau, jog dabartiniai keli nariai taip pat pereitu. O dabar vel dingsiu savaitems, tad istikro tikriausiai ir apmirs dar labiau, o jei ir islys kokia naujiena, tai ji tebus pirmasis numeris, jeigu to niekas nepadarys anksciau.
P.S. Jeigu rasytoju konkurse buvo parasyta, kad pas mane dabar ne konkursai yra prioritetas, manau, buvo galima prieiti isvada, jog su projektu lygiai tas pats?
Anyway, bye for now.Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2013-10-13, 12:11.Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Kreipiuosi į arbatos gerėjus. Kokią žalią arbatą geriate? Tikrai sunkiai randu geros žalios arbatos, jau kuris laikas esu apsistojąs prie Hong Xiang "Tie Kuan Yin C" ulonogo, toks mažas, sidabrinis pakelis, Kauno akropolio "skonyje ir kvape" perku ir nieko kito gero nerandu. Padėkit, parekomenduokit!Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
Comment