Gal kas žino kur rasti Ga-Rei -Zero- anime su angliškais subtitrais?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Anime muzika
Laba diena visiems anime myletojams ir heiteriams
Neseniai perziurejau "The garden of words" ir man labai patiko daina,kuria buvo galima isgirsti Intro, tai buvo "Motohiro Hata - Rain"
Gal yra norinciu pasidalinti muzika, kuria girdejote per anime? Buciau labai dekingas.Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Comment
-
Naudotas PS3?
Sveiki,
gal kas iš jūsų turit ar žinot, kas turi naudotą, bet padoriai veikiantį PS3? Aš norėčiau apie šią žiemą pabandyti kur nors gauti tokią konsolę pažaisti ~<100 val Ar tonelico 3 (nes tik PS3). Išgalėčiau pirkti naują, bet dėl vieno geimo per smarkiai permokėčiau (pats geimas kainavo ~100 lt), todėl galiu laukti ir laukti, niekur neskubėdamas.
Geriausia būtų pasiskolinti (su užstatu), arba tiesiog išsinuomoti, kai ateitų laikas, bet nebūtų gaila skirti poros šimtų nusipirkti, bet įtariu, kad už tiek mažai kas norėtų parduoti...
Gyvenu Vilniuje, jei turit ką pasakyti, rašykit i private. Niekur neskubu.Comment
-
Jei reiks ziemai tai tikrai galiu paskolint siuo metu nelosiu juo. tai jei ka rastelk ))) pridesiu geimu jei atrasi ka padoraus is mano kolekcijos xDComment
-
Tokia problema: kažkokiu būdu visi folderiai ir failai, kurie išsaugoti ant desktopo, atsirado ir mano Picture foldery. Jeigu ištrinu iš vienos vietos, išsitrina ir iš kitos. Net neįsivaizduoju, kaip taip galėjau padaryti.
P.S. Ir kodėl šita gija yra kelionėse?Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
Comment