Ziureti Neon Genesis Evangelion ar ne? Nes ziuriu arba ji giria, arba peikia, nesuprasi ar tikrai vertas demesio.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
aišku kad verta aš mecha anime fanas bet šita sunkiai prisiverčiau pažiūrėt ir to labai gailiuosi dabar kaip mačiau ir filmus ir tv serijas einu dėl jo iš protoComment
-
Sunku tiksliai argumentuoti, čia išties toks reikalas kad ar patiks ar ne, bet nematau priežasties kodėl neturėtum žiūrėti ir pats susidaryti nuomonę. Tiesiog pakankamai kontroversiškas anime, kai atrodo idėja paprasta, apie paauglius valdančius mechas, bet jame daug psichologinių elementų, veikėjų analizės. Išties gilus anime, kai ir suprasti jį teks sukti galvą, o kai kurie aspektai pasirodė mind-blowing, filmas (End of Evangelion turiu omeny) tai vienaip ar kitaip visas toks buvo. Nors iki viso to teks laukti antros serialo pusės, pradžia visgi gana standartinė ko ir tikėtumeis iš panašaus anime. Kad ir kaip būtų, čia jau tau nuspręsti bus ar patiks ar ne, žiūrėti vienareikšmiškai verta (ypač dar jei patinka psichologiniai taip vadinami mind-f***'iniai filmai ir t.t.). Na čia mano nuomone. Manau ir čia tikrai rasi žmonių, kuriems NGE nepatiko.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2012-11-10, 16:02.👍 1Comment
-
-
Comment
-
1 - Kūrybos kampelis -> Komiksų paroda - galima siųsti savo darbus. 2 - Dėl privilegijų - neišsivaizduoju ( išsivaizdavau jei jau sukūriau, kad galiu ir ištrint ). 3 - Galvojau, kad čia greičiau sužinosiu kaip( mąsčiau, kad čia labai paprasta funkicija, kurios galėjau nepastebėt) + reiks taip ir padaryt jaučiu C; dekuiComment
-
Tai gi tokia problema, nusipirkau video korta ir power bloką ,video korta veikia normaliai be problemų prisiderino prie mano senuko pc, o į power bloką štai šį Xilence kompas tesiog nereaguoja visai , nedgi žalias power indikatorius nedega ...Ar gali būt taip kad jis nesuderinamas su mano kompu ar tesiog kaip aš labiausiai įtariu nors jis ir visiškai naujas man tesiog bruokuotas pakliuvo, neveikiantis ir tiek .Nes kaip suprantu jug nesvarbu kiek ten watu jis, kompas ima tiek kiek jam reikia ar ten 500 ar 700w būtų ,ar kompas tesiog jeigu jis jau buvo su 350w tai didesnės galios neikiši į jį, nors neturėtu taip būti jug gi galima keist į didesnės galios maitinimo bloką...Comment
Comment