Na taip, dar tą kėtinau pasiūlyti, bet matau mano vyras man už akių užbėgo. Patarimas tada iš manęs tik vienas, nusistatyk CCleaner'į, kad kiekvieną kartą įjungus kompiuterį išvalytų. Aišku, reikia atžymėti naršykles jei nori, kad liktų slaptažodžiai ir istorija, winamp, nes playlist neišsisaugo tada, bet iš esmės veikia puikiai.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Reikia pagalbos su fizika, todėl ieškau 11-12kl. moksleivių galinčių padėti ir norinčių praleisti laiką kartu ne būtinai visą laiką prie fromuliųComment
-
👍 1Comment
-
Ok, turiu toki rimtą klausimą. Kaip ZOOM MasterCard WEB kortelę surišti su PayPal?
Katik pasidariau šitą kortelę tam, kad galėčiau ją rišt prie PayPal ir iš užsienio gaut pinigus.
Bet aš kadangi visiskai žalias tokiuose dalykuose, net neisivaizduoju kas, kur ir kaip. Tai jei kas žinot kaip man tą web kortelę pririšt prie PayPal būkit geri padėkit.Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2012-10-08, 23:26.Comment
-
Ok, turiu toki rimtą klausimą. Kaip ZOOM MasterCard WEB kortelę surišti su PayPal?
Katik pasidariau šitą kortelę tam, kad galėčiau ją rišt prie PayPal ir iš užsienio gaut pinigus.
Bet aš kadangi visiskai žalias tokiuose dalykuose, net neisivaizduoju kas, kur ir kaip. Tai jei kas žinot kaip man tą web kortelę pririšt prie PayPal būkit geri padėkit.Comment
-
Registruojantis ties: "Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)" reikia rašyt Web kortelės numerį?Comment
-
👍 1Comment
-
Aš ir vėl čia. Reiktų tokių, kas lankot muzikos mokyklą ir turit failus tų klasikinės muzikos kūrinių, kuriuos reikia atpažinti klausymo egzamine? Su parašytais kompozitoriais ir kūrinio pavadinimais, suprantama.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Manau, kad čia nuo mokyklos priklauso, todėl reiktų prašyti savo kolegų. Sakyčiau, man tokios testo net nebuvo, nors atmintis gali apgauti, nes tai buvo jau senai.Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
-
Kur galėčiau parsisiųsti "Rock Rock Rock" k-drama?
Jeigu torrento būtent reikia, vieną turiu [ten reik accountą turėt], bet parašyta, kad tik 2 seeds ir 1 leech. Jeigu norėsi, duosiu per skype.Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
-
Naudoju chrome e.parduotuvėje rastą nemokamą programą https://chrome.google.com/webstore/d...hrome-ntp-iconComment
Comment