Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

Na taip, dar tą kėtinau pasiūlyti, bet matau mano vyras man už akių užbėgo. Patarimas tada iš manęs tik vienas, nusistatyk CCleaner'į, kad kiekvieną kartą įjungus kompiuterį išvalytų. Aišku, reikia atžymėti naršykles jei nori, kad liktų slaptažodžiai ir istorija, winamp, nes playlist neišsisaugo tada, bet iš esmės veikia puikiai.

Comment

• Juoda Letena
      Narys

• 2009 09 05
      • 74

Reikia pagalbos su fizika, todėl ieškau 11-12kl. moksleivių galinčių padėti ir norinčių praleisti laiką kartu ne būtinai visą laiką prie fromulių

Comment

• Miyata
        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
        • 452

Kas cia per anime 1min 9sec vietoi kur vaikinas bega su mobiliuoju prie auses.
        Spoileris:

Comment

• Red_Elf
          pandų karai :D

• 2009 05 07
          • 1112

Autorius Miyata
          Kas cia per anime 1min 9sec vietoi kur vaikinas bega su mobiliuoju prie auses.
          Spoileris:

tai Toaru Majutsu no Index, vaikinukas epizodiškai pasirodydavo ir kitame anime - Toaru Kagaku no Railgun

Comment

• witkus
            Take it easy

• 2009 11 21
            • 261

Ok, turiu toki rimtą klausimą. Kaip ZOOM MasterCard WEB kortelę surišti su PayPal?
            Katik pasidariau šitą kortelę tam, kad galėčiau ją rišt prie PayPal ir iš užsienio gaut pinigus.
            Bet aš kadangi visiskai žalias tokiuose dalykuose, net neisivaizduoju kas, kur ir kaip. Tai jei kas žinot kaip man tą web kortelę pririšt prie PayPal būkit geri padėkit.
            Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2012-10-08, 23:26.

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Autorius witkus
              Ok, turiu toki rimtą klausimą. Kaip ZOOM MasterCard WEB kortelę surišti su PayPal?
              Katik pasidariau šitą kortelę tam, kad galėčiau ją rišt prie PayPal ir iš užsienio gaut pinigus.
              Bet aš kadangi visiskai žalias tokiuose dalykuose, net neisivaizduoju kas, kur ir kaip. Tai jei kas žinot kaip man tą web kortelę pririšt prie PayPal būkit geri padėkit.
              Pirmiausia turbūt reikėtų užsiregistruoti paypal sistemoje, o registracijoje viskas bus parašyta ko reikia. Taip pat paypal'as turi pakankamai lankstų FAQ kaip daryti pavedimus per sistemą iš ir į privačius bankus.
              Maybe on Earth, Maybe in the Future
              sigpic
              Kurokawa idėjinis lyderis
              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• witkus
                Take it easy

• 2009 11 21
                • 261

Autorius Bardakas
                Pirmiausia turbūt reikėtų užsiregistruoti paypal sistemoje, o registracijoje viskas bus parašyta ko reikia. Taip pat paypal'as turi pakankamai lankstų FAQ kaip daryti pavedimus per sistemą iš ir į privačius bankus.
                Registruojantis ties: "Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)" reikia rašyt Web kortelės numerį?

Comment

• Bardakas
                  Žmogus Ne

• 2005 09 22
                  • 1462

Autorius witkus
                  Registruojantis ties: "Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)" reikia rašyt Web kortelės numerį?
                  Ten reikia įrašyti tam tikrus skaičius kurie pažymėti tavo kreditinėj kortelėj.
                  Maybe on Earth, Maybe in the Future
                  sigpic
                  Kurokawa idėjinis lyderis
                  Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• cobabara
                    Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                    • 998

Aš ir vėl čia. Reiktų tokių, kas lankot muzikos mokyklą ir turit failus tų klasikinės muzikos kūrinių, kuriuos reikia atpažinti klausymo egzamine? Su parašytais kompozitoriais ir kūrinio pavadinimais, suprantama.
                    Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Puny
                      Coffee lover

• 2007 12 09
                      • 101

Autorius cobabara
                      Aš ir vėl čia. Reiktų tokių, kas lankot muzikos mokyklą ir turit failus tų klasikinės muzikos kūrinių, kuriuos reikia atpažinti klausymo egzamine? Su parašytais kompozitoriais ir kūrinio pavadinimais, suprantama.
                      Manau, kad čia nuo mokyklos priklauso, todėl reiktų prašyti savo kolegų. Sakyčiau, man tokios testo net nebuvo, nors atmintis gali apgauti, nes tai buvo jau senai.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                        • 998

Autorius Puny
                        Manau, kad čia nuo mokyklos priklauso, todėl reiktų prašyti savo kolegų. Sakyčiau, man tokios testo net nebuvo, nors atmintis gali apgauti, nes tai buvo jau senai.
                        Na, aš muzikos mokyklą baigiau prieš kokius gerus 7 metus, tai mano laikais muzikos literatūros pamokose būdavo egzamino dalis, kad reikia klausant atpažinti kūrinius. Tikiu, kad priklauso nuo mokyklos, bet man labai konkretaus nereikia, tiesiog kokio nors, kad būtų tie populiariausi kūriniai, kuriuos priklauso žinoti pagal kursą.
                        Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• amidau
                          ☣☠☣

• 2007 04 25
                          • 1384

Kur galėčiau parsisiųsti "Rock Rock Rock" k-drama?

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                            • 998

Autorius amidau
                            Kur galėčiau parsisiųsti "Rock Rock Rock" k-drama?
                            Direct download bandyk čia: http://www.dramadownload.net/korean-...rock-rock.html
                            Jeigu torrento būtent reikia, vieną turiu [ten reik accountą turėt], bet parašyta, kad tik 2 seeds ir 1 leech. Jeigu norėsi, duosiu per skype.
                            Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                              • 998

Dar vienas klausimas - parekomenduokit gerą ir paprastą adblockerį [naudoju Chrome].
                              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Juoda Letena
                                Narys

• 2009 09 05
                                • 74

Naudoju chrome e.parduotuvėje rastą nemokamą programą https://chrome.google.com/webstore/d...hrome-ntp-icon

Comment

Working...