Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
    • 1094

Tai kad tokį dalyką šiek tiek pastangų įdėjus galima pasidaryt... būtų pigiau ir smagiau nes kažką savo rankom pasidarei~

Comment

• Svajotojas
      Naujokas
      • 2012 07 13
      • 17

Kadangi esu naujokas tokiuose dalykuose tai ir rašau kad gauti visą įmanomą informaciją, nes manau kad tokio elemnto pasidaryti pats nesugebėsiu, aišku kadangi gyvenu kaune planuoju apsilankyti klube artimiausiu metu ir sužinoti viską kas man būtu paranku. Mokausi siūti ir kadangi baiges menų mokykla kai kurios detalės nebus riba.... aišku kaip ir kiekvienam asmeniui ka nors pradėti apie ka ne bum bum yra gan sunku......

Comment

• toma
        Šokoladoholikė

• 2010 03 16
        • 368

Gal kas gali papasakoti apie Gaia Online commision`us. Rašyti man į PM. Būsiu labai dėkinga.

Comment

• stormmy
          Naujokas

• 2011 08 15
          • 13

Autorius TheNewGuy
          Negi jau taip ner ka veikt ,kokia proga sugalvojai?
          o kodel neturi ka veikt? man atrodo kaiptik labai smagu susirasinet laiskais. idet kazka gali. o dar tas laisko laukimas labai smagus jausmas
          gal zmogus nori prisimint tuos senesnius laikus,kai susirasinedavom laiskais.

Comment

• Hellsing_lover
            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
            • 1318

Autorius Juoda Letena
            Ieškau žmonių norinčių susirašinėti tradiciniais, popieriniais laiškais. Gal kas galit parekomenduoti svetainių kur renkasi tokie žmonės?
            Yra tokia svetainė PostCrossing. Jos tikslas yra išsiųsti atsitiktinai parinktam žmogui kokį nori atviruką ar laišką, o mainais gauni iš dar kito žmogaus kokį netikėtą atviruką. Nors dauguma jų tik toks trumpalaikis laiško gavimas nuo nepažįstamojo iš bet kurio pasaulio krašto, tačiau jei kas patinka, galima mėginti užmegzti ir ilgalaikius susirašinėjimus. Kelios mano pažįstamos aktyviai šita svetaine naudojosi, tai tikrai nenusivylė

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• cobabara
              Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
              • 998

Autorius Hellsing_lover
              Yra tokia svetainė PostCrossing. Jos tikslas yra išsiųsti atsitiktinai parinktam žmogui kokį nori atviruką ar laišką, o mainais gauni iš dar kito žmogaus kokį netikėtą atviruką. Nors dauguma jų tik toks trumpalaikis laiško gavimas nuo nepažįstamojo iš bet kurio pasaulio krašto, tačiau jei kas patinka, galima mėginti užmegzti ir ilgalaikius susirašinėjimus. Kelios mano pažįstamos aktyviai šita svetaine naudojosi, tai tikrai nenusivylė
              Aš pati Postcrossinge jau daugiau negu 2 metus esu, tai man ten bėda tokia, kad kai pagalvoji - išsiunti kažkam gražų atviruką, gauni neaišku ką, kas visiškai gali nepatikti. O kadangi ieško būtent laiškais susirašinėti, tai geriau jau būtent tam ir ieškotis.
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• spoonium
                Naujokas
                • 2011 07 23
                • 19

Su kuo galima formuoti perukų spyglius?
                My anime list- http://myanimelist.net/animelist/spookymonster

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                  • 722

Sveiki, turiu klausimą dėl PayPal.
                  Du mėnesius negaunu prekės ir sammydress iš iškėliau claim. dabar atsakė,tipo su shippind information ir claim statusas yra "Requiring your action" bet ją atidarius, aš turiu tik tai:
                  Spoileris:

tai ką man dabar daryt reiktų?

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

Autorius zhmogeliukas
                    Sveiki, turiu klausimą dėl PayPal.
                    Du mėnesius negaunu prekės ir sammydress iš iškėliau claim. dabar atsakė,tipo su shippind information ir claim statusas yra "Requiring your action" bet ją atidarius, aš turiu tik tai:
                    Spoileris:

tai ką man dabar daryt reiktų?
                    Rašai payPal'ui kad nieko negavai iki šiol.
                    Prašai arba refund, arba antro item'o arba orientuojesi pagal aplinkybes.
                    Kartais būna kai padaro refund'a ir po kelių dienų atkeliauja item'as, arba prašai antro item'o nemokamai. Turėjau tokį variantą. Gavau refund'a ir item'a jau "nemokamai", kuris atkeliavo po kelių dienų nuo refund datos.

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                      • 722

Autorius Airiz
                      Rašai payPal'ui kad nieko negavai iki šiol.
                      Prašai arba refund, arba antro item'o arba orientuojesi pagal aplinkybes.
                      Kartais būna kai padaro refund'a ir po kelių dienų atkeliauja item'as, arba prašai antro item'o nemokamai. Turėjau tokį variantą. Gavau refund'a ir item'a jau "nemokamai", kuris atkeliavo po kelių dienų nuo refund datos.

tai tame ir esmė, kad nėra pasirinkimo, kad atsakyti į claim toliau.
                      čia jau du mėnesius šitas tęsiasi,ir dabar tipo "requiring my action", bet visi pasirinkimai mano galimi yra screene.
                      bandžiau per email jiems rašyt, bet gaunu tik automatinius atsakymus apie visą cases sistemą ://

Comment

• Yumenator
                        Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                        • 552

Autorius spoonium
                        Su kuo galima formuoti perukų spyglius?
                        Su plaukų geliais formavimo ir plaukų laku.
                        http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                        http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                        be sure to visit our page~

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Autorius zhmogeliukas
                          tai tame ir esmė, kad nėra pasirinkimo, kad atsakyti į claim toliau.
                          čia jau du mėnesius šitas tęsiasi,ir dabar tipo "requiring my action", bet visi pasirinkimai mano galimi yra screene.
                          bandžiau per email jiems rašyt, bet gaunu tik automatinius atsakymus apie visą cases sistemą ://
                          Rašyk pardavėjui ir kelk "bylą" ebajuje.

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                            • 722

Pirkta ne iš ebay,o iš kitos parduotuvės (sammydress). Prieš tai ten ne kartą ir ne du pirkau ir viskas gerai būdavo,o dabar va...
                            tai jau be šansų?

EDIT:
                            Man paypal jau grąžino pinigus
                            Viskas išssiprendė ir be response.
                            Ačiū už atsakymus
                            Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2012-07-25, 10:36.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                              • 998

Niekad nesu pirkusi online, tad iškilo toks klausimas - mąstau galbūt pirkti vieną knygą iš http://www.bookdepository.com/ , jie ten siūlo free shipping ir t.t., bet dabar galvoju - ar mokant kortele tai skaitytųsi kaip tarptautinis pervedimas ar kaip? Nes už tokius bankas nemažai komisinių nuskaito, tad gal kas esat susidūrę su tokiais dalykais? Ar čia jau grynai banke tik klausti reikia?
                              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                                • 722

Autorius cobabara
                                Niekad nesu pirkusi online, tad iškilo toks klausimas - mąstau galbūt pirkti vieną knygą iš http://www.bookdepository.com/ , jie ten siūlo free shipping ir t.t., bet dabar galvoju - ar mokant kortele tai skaitytųsi kaip tarptautinis pervedimas ar kaip? Nes už tokius bankas nemažai komisinių nuskaito, tad gal kas esat susidūrę su tokiais dalykais? Ar čia jau grynai banke tik klausti reikia?
                                jei mokėsi per paypal jokio popildomo mokesčio nėra. Ir saugiausia taip, nes ištikus tokiai situacijai kaip čia buvo man, galėsi susigrąžint pinius jei kas ne taip.

Comment

Working...