Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
hey, ga yra susidūrusių su adobe After Effects? turiu bėda,kad įmetus paveiksliuką (jpeg, png,...) man jį automatiškai suspaudžia t.y. vaizdas išsitempia vertikaliai. neskaitant bandymo atgaudyti originalias proporcijas ranka, gal aš tiesiog nežinau kur kažkokią varnelę uždėt, kad originalaus dydžio ir proporcijų įdėtų paveiksliukus?
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
kypshius
rankiniu budu laikant shift nori pasakyt atleidus paveiksliukas isitampo?
man taip nera buve arba as neisivaizduoju kaip viskas pastau ten atrodo. composition settings?
(Pixel Aspect Ratio?, display aspect ratio? lock aspect ratio? pabandyk nuimt nuo šito varnelę.)
arba pabandyk itraukt paveiksliuka i nauja kopmpozicija tada automatiškai viskas atitaikoma pagal footage nustatymus
edit
Spoileris:nekvadratiniai pikseliai arba įjungtas toggle PAR correcionPaskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-04-19, 23:07.d9 || amvorg || amvazar'17Comment
-
kypshius
rankiniu budu laikant shift nori pasakyt atleidus paveiksliukas isitampo?
man taip nera buve arba as neisivaizduoju kaip viskas pastau ten atrodo. composition settings?
(Pixel Aspect Ratio?, display aspect ratio? lock aspect ratio? pabandyk nuimt nuo šito varnelę.)
arba pabandyk itraukt paveiksliuka i nauja kopmpozicija tada automatiškai viskas atitaikoma pagal footage nustatymus
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Comment
-
Spoileris:
Kokia cia muzika?
Koks stilius?
Gal zinot kazkokiu panasiu melodiju?
Nebutinai japonisku. Angliskos irgi butu gerai.Comment
-
-
Comment