Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Dar vasaros pradžioj buvo galima dvd ripą gauti http://www.bakabt.com/159915-beck-20...g-skeweds.htmlComment
-
As turiu rimta klausima
Kodel kai desiniu peles klavisu paspaudes ant ANIME ZONA virsutines nuotraukos pasirenku rodyti paveiksleli man ismeta kita paveiksleli kuris atsiranda per nauja pakrovus puslapi a?Spoileris:Spoileris:Spoileris:Spoileris:Spoileris:Spoileris:Comment
-
Comment
-
Comment
-
Su sunkumais įsidiegiau žaidimą. kai man jį paleidžia screene yra load start config ir exit pasirinktys. paspaudus start langas pajuosta ir vėl pašviesieja, tačiau viskas atrodo lygiai kaip pat. Tada nutariau pasiklaisioti configuracijose, bet iš jų grįžti atgal į main menu buvo neimanoma neišjungus žaidimo >.>" kokios galėtų būti priežastys? gal man reikia kokių nors papildomų programų ?Comment
-
Ok noreciau paklausti ar dar kas nors sudalyvautu paskelbtame piesimo konkurse, ar man perkurti tema su nauja konkurso ideja?
http://www.animezona.net/forum/threa...ario-logotipasIsaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslasComment
-
Atėjo laikas truputį techniką atsinaujinti. Po labai nemažo nusivylimo savo prieš kokius 5 metus įsigyto HP galų gale atėjo ta valanda, kada reikia jį pakeisti nauju. Bėda ta, kad ieškau optimalaus varianto, tačiau nelabai orientuojuosi dabartinėse nešiojamų PC tendencijose. Svarbiausias kriterijus didelis patvarumas ir, žinoma, kainos/kokybės santykis. Orientuojuosi į Dell ar Asus, tad gal kas labiau konkrečių modelių/serijų galėtų pasiūlyti?
AčiūComment
-
Jei labai rūpi kaina/kokybė, gali užmest į kurį nors Acer Aspire iš 1a.lt Pats Acerį iš jų pirkau; šios firmos lapių kainos a1 turbūt mažiausios Lietuvoje, kokybė nebloga. Maniškis jau trečius metus laiko puikiai. Aišku serija iš serijos ta kokybė gali kisti, bet blogų atsiliepimų apie Acer niekada per daug negirdėjau.Comment
-
Turiu puse metu Acer Aspire 5742G ir kaip nieko.Prieš puse metu pirkau už ∼1700 su 750 gb hdd ir i5 procu. Gan geras aušinimas puse metu dulkiu nevaliau ,o dar neišsijungė. Dėl patvarumo tai nežinau nukritęs buvo kelis kartus ant grindų ,bet nieko nebuvo. Neperšu aš acer'o ,bet kainos ir galios santykis neblogas.Comment
-
Tai va, rašau darbą su word'u 2003 ir tokia pieva gaunasi, kad paspaudus enter perkelia ne į sekančią eilutę, o dar į sekančią ir lieka toks tarpas, kuriam nusispjaut, kad jo čia nereikia... kaip pataisyt?Spoileris:Comment
-
Comment
Comment