Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
neseniai gavau NOOKcolor ir nors video nustatymuose parašyta, kad mp4 yra vienas iš failų formatų, kurie galimi, kai įsikėliau kelis anime epus mp4 formato, jų nepaleidžia. išmeta lentelę, kurioj sako, kad "sorry, video cannot be played". gal kas esat susidūrę ir žinot, kame problema?Comment
-
-
Comment
-
-
-
Turiu Sony Ericsson Elm. Įsijungus Youtube, patį video rodo be problemų, tik garso nėra - nors visi nustatymai rodo, kad garsas turėtų būti. Help, anybody?Comment
-
Turiu problemu su emuliatorium >.< padariau viską kaip reikia, paleidžiu žaidima- visas ekranėlis pajuosta ir išmeta lentelę iš plugins: "Shader effects: missing file". tai man reikėtų plugin Pete's driver per naujo atsisiūsti ? O.oComment
-
Dar priklausomai koks žaidimas ir kokia video plokštė. Sudėk video pluginus per nauja.Comment
-
Aha, tas pats.
žaidimas: final fantasy 9; vaizdo plokštė: nvidia 310M CUDA 1gb (čia tai kas lipduke parašyta, nežinau kaip normaliai pasižiet)
vakar plugins 3 kartus keičiau, tai galiausiai ėmė rodyti kad "missing custom file" >.>Comment
-
kiek jai metų?
Be to ar visi pluginai vietoje?
Ir gal tavoji CUDA nepalaiko žaidime naudojamas 3D technologijas? Arba žaidimas jos nepalaiko.Comment
-
PC žaidimams nekyla problemų, bet su non-PC žaidimai jų gali atsirasti, kuri viena iš jų - Žaidimas nepasileidžia
Paguglink dėl PSOne žaidimų suderinamumo su CUDA
Zx-Shade: Buy a License?Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-08-09, 19:49.👍 1Comment
-
Hmmm radau kad man reikia "Experimental TV Shader" bet aše šito niekur nerandu T.T gal kas turite ?
EDIT. Jau radau. Ir konviguracijas susiradau speciales ff9 , bet kai paleidžiu ekranas lieka juodas ir niekas nevyksta :< Čia aš nevykėlė, pc ar mes abu? Y.YPaskutinis pakeitimas nuo Renata; 2011-08-09, 20:34.Comment
Comment