Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
    • 1094

Autorius untold-picture
    Spoileris:
    kai tokie vadinasi piestukai su kuriais eina taip braizyt kaip jie atrodo nu kaip vadinas :/ ir kur in klaipeda galima nusipirkt?
    O man tai čia panašu į mikroną. Turėjau tokį draugės dovanotą, tik dabar jau išsibaigė. Jie piešia labai plonytes linijas ir yra labiau ne pieštukai o tušinukų-pieštukų mišinys... Išties rasi jų dailės prekėse. Užrašas ant maniškio, jei ką padės: Faber Castell Ecco Pigment.

Comment

• Ninja_fighterR
      Naujokas
      • 2010 03 07
      • 3

Autorius cobabara
      neseniai gavau NOOKcolor ir nors video nustatymuose parašyta, kad mp4 yra vienas iš failų formatų, kurie galimi, kai įsikėliau kelis anime epus mp4 formato, jų nepaleidžia. išmeta lentelę, kurioj sako, kad "sorry, video cannot be played". gal kas esat susidūrę ir žinot, kame problema?
      Jo ekrano dydis 1024 x 600, gal tavo anime serijos yra didesnės rezoliucijos?

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• cobabara
        Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
        • 998

Autorius Ninja_fighterR
        Jo ekrano dydis 1024 x 600, gal tavo anime serijos yra didesnės rezoliucijos?
        nope, pas mane tokių pats kompas neišneša, ką aukščiausio turiu tai 480p, o tie kur mp4 formatais, tai išvis viršutinis skaičius daugiau 720 tikrai nė už ką nebus.
        Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-08-26, 00:25.
        Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Ninja_fighterR
          Naujokas
          • 2010 03 07
          • 3

Autorius cobabara
          nope, pas mane tokių pats kompas neišneša, ką aukščiausio turiu tai 480p, o tie kur mp4 formatais, tai išvis viršutinis skaičius daugiau 720 tikrai nė už ką nebus.
          Parašyk pilną dydį. Gal tada aukštis yra didesnis nei 600, ar serijos 4:3 formato, nes Nook'o ekranas 16:9 formato.

Comment

• cobabara
            Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
            • 998

Autorius Ninja_fighterR
            Parašyk pilną dydį. Gal tada aukštis yra didesnis nei 600, ar serijos 4:3 formato, nes Nook'o ekranas 16:9 formato.
            624x352 [būtent šitu konkrečiu atveju]. nežinau, intike berods buvau radus, kad vis tiek kažkokio converterio dar reikia, kad ir formatas tinkamas...
            Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-08-26, 00:25.
            Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Ninja_fighterR
              Naujokas
              • 2010 03 07
              • 3

Autorius cobabara
              624x352 [būtent šitu konkrečiu atveju]. nežinau, intike berods buvau radus, kad vis tiek kažkokio converterio dar reikia, kad ir formatas tinkamas...
              Na va, radau tutorialą, tikiuosi tau padės. Tutorial

Comment

• violent-cat
                That thing under your bed

• 2011 07 18
                • 50

Turiu Sony Ericsson Elm. Įsijungus Youtube, patį video rodo be problemų, tik garso nėra - nors visi nustatymai rodo, kad garsas turėtų būti. Help, anybody?

Comment

• Renata
                  Meanie

• 2008 05 25
                  • 715

Turiu problemu su emuliatorium >.< padariau viską kaip reikia, paleidžiu žaidima- visas ekranėlis pajuosta ir išmeta lentelę iš plugins: "Shader effects: missing file". tai man reikėtų plugin Pete's driver per naujo atsisiūsti ? O.o
                  AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

Autorius Renata
                    Turiu problemu su emuliatorium >.< padariau viską kaip reikia, paleidžiu žaidima- visas ekranėlis pajuosta ir išmeta lentelę iš plugins: "Shader effects: missing file". tai man reikėtų plugin Pete's driver per naujo atsisiūsti ? O.o
                    ePSXe?
                    Dar priklausomai koks žaidimas ir kokia video plokštė. Sudėk video pluginus per nauja.

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Aha, tas pats.
                      žaidimas: final fantasy 9; vaizdo plokštė: nvidia 310M CUDA 1gb (čia tai kas lipduke parašyta, nežinau kaip normaliai pasižiet)
                      vakar plugins 3 kartus keičiau, tai galiausiai ėmė rodyti kad "missing custom file" >.>

Comment

• Airiz
                        מיד

• 2004 01 09
                        • 1656

Autorius Renata
                        Aha, tas pats.
                        žaidimas: final fantasy 9; vaizdo plokštė: nvidia 310M CUDA 1gb (čia tai kas lipduke parašyta, nežinau kaip normaliai pasižiet)
                        vakar plugins 3 kartus keičiau, tai galiausiai ėmė rodyti kad "missing custom file" >.>
                        CUDA? o.O
                        kiek jai metų?
                        Be to ar visi pluginai vietoje?
                        Ir gal tavoji CUDA nepalaiko žaidime naudojamas 3D technologijas? Arba žaidimas jos nepalaiko.

Comment

• Renata
                          Meanie

• 2008 05 25
                          • 715

Mano CUDA'i dar metų nėra o.O o su cudom kažkas negerai ? visi plugins vietose, kelis kartus tikrinau. štai kokia lentelę man numeta, poto net kompiukas susilėtina visas >.> O apie 3D technologijas nieko nežinau >.>

Comment

• Zx-Shade
                            digital existence

• 2009 03 14
                            • 725

Kaip zaisti far cry 2 online?

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

Autorius Renata
                              Mano CUDA'i dar metų nėra o.O o su cudom kažkas negerai ? visi plugins vietose, kelis kartus tikrinau. štai kokia lentelę man numeta, poto net kompiukas susilėtina visas >.> O apie 3D technologijas nieko nežinau >.>
                              Kadangi CUDA tavo atvėjų yra mobileIntegrated video korta, galimas dalykas kad ji nėra žaidimo [neoficialiai] palaikoma (nepalaikomi FF9 grafinio varikliuko Shaderiai).
                              PC žaidimams nekyla problemų, bet su non-PC žaidimai jų gali atsirasti, kuri viena iš jų - Žaidimas nepasileidžia
                              Paguglink dėl PSOne žaidimų suderinamumo su CUDA

Zx-Shade
                              : Buy a License?
                              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-08-09, 19:49.

Comment

• Renata
                                Meanie

• 2008 05 25
                                • 715

Hmmm radau kad man reikia "Experimental TV Shader" bet aše šito niekur nerandu T.T gal kas turite ?
                                EDIT. Jau radau. Ir konviguracijas susiradau speciales ff9 , bet kai paleidžiu ekranas lieka juodas ir niekas nevyksta :< Čia aš nevykėlė, pc ar mes abu? Y.Y
                                Paskutinis pakeitimas nuo Renata; 2011-08-09, 20:34.

Comment

Working...