Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
nu tai aš nesuprantu, kuo turistiniai netinka vyresnio amžiaus žmonės. o tamstos žiniai, ir tų vyresnio amžiaus įvairių pasitaiko. bet kuriuo atveju, daugiau gal jau nebesiplėtosiu ir nespaminsiu, nes matau, kad tamsta per daug išrankus; tai tada ir ieškok kiekvienam atskirai, kad šiaip netinka.Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-02-19, 18:55.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Gal kas dalyvauna postcrossing projekte irgi. Gan tragiška padėtis su atvirutėm Lietuvoj, praeinu visus knygynus ir daugmaž vien turistiniai variantai. Centriniam knygyne te galima pasiknist prie senesnių atviručių, Lietuvos kino muziejuje yra idomesnių, bet kaip ir viskas. Tad kur Jūs ieškote, randate mandresnių adviručių?👍 2Comment
-
yo, mes ir vėl pas mus. kažkada per TV3 rodė tokį siaubiaką, buvo tokie vaikai dvynukai blondinai [dabar nepamenu, ar mergaitės, ar berniukai], ir jie/jos telepatiškai galėjo veikti kitus žmones, nu ir pridirbdavo visko; ypač jeigu jausdavo, kad tie suaugusieji nori jiems kaip nors pakenkti. kitaip sakant, pagrindiniai siaubiako monstriukai buvo. po to berods ir daugiau tokių vaikų-beveik-klonų buvo... any ideas?Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
yo, mes ir vėl pas mus. kažkada per TV3 rodė tokį siaubiaką, buvo tokie vaikai dvynukai blondinai [dabar nepamenu, ar mergaitės, ar berniukai], ir jie/jos telepatiškai galėjo veikti kitus žmones, nu ir pridirbdavo visko; ypač jeigu jausdavo, kad tie suaugusieji nori jiems kaip nors pakenkti. kitaip sakant, pagrindiniai siaubiako monstriukai buvo. po to berods ir daugiau tokių vaikų-beveik-klonų buvo... any ideas?
http://www.imdb.com/title/tt0114852/👍 1Comment
-
Prieš pora metų skaičiau anime aprašymą, ten buvo apie tokį senuką, kuris vis stato savo namui papildomus aukštus, nes vanduo kyla ar kažkas tokio, tuo metu jis ir atsimena praeitį. Tai va ėmiau ieškot, bet net neatsimenu pirmos pavadinimo raidės. Jei kas žinot apšvieskit mane.Spoileris:Comment
-
-
👍 1
Comment
-
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 1Comment
-
gal zinot kada atsidarys shopas lietuvioje animes?Comment
-
Comment
Comment