Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tai ne macro režimas. Norint macro perkamas macro objektyvas (Индустар-61 Л/З arba Волна-9 МС) arba žaidžiama su macro žiedais (būna komplektai po 3 vnt. priklausomai nuo turimo objektyvo skiriasi reikalingas macro žiedų kiekis) kas ne visada apsimoka kadangi tai vis tiek neduoda tikro macro efekto. Jei apie macro fotografavimą galvojama rimtai, gėriau ieškoti minėtus objektyvus.👍 1Comment
-
Tai ne macro režimas. Norint macro perkamas macro objektyvas (Индустар-61 Л/З arba Волна-9 МС) arba žaidžiama su macro žiedais (būna komplektai po 3 vnt. priklausomai nuo turimo objektyvo skiriasi reikalingas macro žiedų kiekis) kas ne visada apsimoka kadangi tai vis tiek neduoda tikro macro efekto. Jei apie macro fotografavimą galvojama rimtai, gėriau ieškoti minėtus objektyvus.Comment
-
Plačiakampis objektyvas MIR - 1B aprašyme buvo pažymėtas kaip "a great performer as a macro lens with extension tubes". Todėl arba mano turimas objektyvas tinkamas , arba aš jau visai nieko nesuprantu. Kaip sakiau, tai mano pirmoji pažintis su rimtesniais aparatais, todėl klausimai pradinukų lygio...👍 1Comment
-
-
-
-
-
O iš kur geriausia būtu siūstis? Kažkaip retai siunčiuosi raw'us. O šiuo atveju man reikia, kad būtu išvis be jokiu karaoke titru ir pan.Comment
-
Gal kas dalyvauna postcrossing projekte irgi. Gan tragiška padėtis su atvirutėm Lietuvoj, praeinu visus knygynus ir daugmaž vien turistiniai variantai. Centriniam knygyne te galima pasiknist prie senesnių atviručių, Lietuvos kino muziejuje yra idomesnių, bet kaip ir viskas. Tad kur Jūs ieškote, randate mandresnių adviručių?Comment
-
Gal kas dalyvauna postcrossing projekte irgi. Gan tragiška padėtis su atvirutėm Lietuvoj, praeinu visus knygynus ir daugmaž vien turistiniai variantai. Centriniam knygyne te galima pasiknist prie senesnių atviručių, Lietuvos kino muziejuje yra idomesnių, bet kaip ir viskas. Tad kur Jūs ieškote, randate mandresnių adviručių?
ai, kartais dar kokioj Eurokos pasidarau nuotraukų iš jpg [dažniausiai pačios darytų], ir pati atvirukus pasidarau - priklijuoju ant kartono, turiu šabloną tokį, kaip ant atvirukų kitos pusės, na, kur adresą rašyt, ir vuolia.Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-02-19, 18:55.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Gal kas dalyvauna postcrossing projekte irgi. Gan tragiška padėtis su atvirutėm Lietuvoj, praeinu visus knygynus ir daugmaž vien turistiniai variantai. Centriniam knygyne te galima pasiknist prie senesnių atviručių, Lietuvos kino muziejuje yra idomesnių, bet kaip ir viskas. Tad kur Jūs ieškote, randate mandresnių adviručių?👍 1Comment
-
Handmade'ai daugumai netinka :T , turistiniai ok, tik pas mus retokai jie gražūs, o kurie liux, tai tuos visi greit išperka. O kolekcionieriams išvis ką sunku rasti, žemėlapio atviruką pagaliau vėl vieną radau, su gyvūnais ir nesimato, žmonėmis, vėliavom, food, etcComment
Comment