pabandyk čia, gal dar veikia Gantz
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Labai reikia pagalbos!
Sveiki, taigi buvau laikinai išėmęs iš savo pc kietajį diską( HDD vidinis) ir meginau jį prijungti prie kito kompiuterio. Nepavyko, tai atgal prijungiau prie savojo ir pastebėjau, kad nebeatranda jo. Sistemoja viskas nustatyta kaip buvo ir rodo, kad jis prijungtas, bet kai ijungiu windows'us, dažniausiai juos pradeda krauti puse valandos ir nieko neatsiranda, arba atsiranda "E" diskas apie kurį nieko nebuną parasytą, nei kiek vietos - nieko, paspaudus pakimba pc. Labai prašau, gal žinot kas čia per nesamonė? Nes dabar man LABAI reikia to hard'o.Comment
-
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
P.S Pakeiciau ATA laidus, tas pats. Viskas prisijungia, per window'sus rodo, kad hardas prijungtas, bet kai i ji nueinu, pakimba pc. Gal yra kokia programa istaisyti tai? Nes yra LABAI SVARBI informacija, kurios NIEKAIP neturiu prarast.Comment
-
Taip, zinau kas tai yra, pakeiciau ten setingus i Default, rodo, kad hardas pajungtas, bet viskas tas pats kaip buvo.
P.S Pakeiciau ATA laidus, tas pats. Viskas prisijungia, per window'sus rodo, kad hardas prijungtas, bet kai i ji nueinu, pakimba pc. Gal yra kokia programa istaisyti tai? Nes yra LABAI SVARBI informacija, kurios NIEKAIP neturiu prarast.Comment
-
Jo diske man rodos irasyti windows'ai, meginau ant dvieju kompiuteriu, ant abieju tas pats. Jumperiu nekeicuay. O jungiu prie to paties pc prie kurio visada jis buvo. Visi laidai sujungti kaip buvo.Comment
-
Tik atmink, kad HDD labai lengva nepataisomai sugadinti, todėl geriau vietoj virtualių patarimų realios pagalbos prašyk, jei ten esantys duomenys tokie svarbūs, o tai gali lengvai jų netekti.
Ai. Dar gali maitinimo laidą patikrinti ar iki galo įkištas.Comment
-
Prijungus prie kito pc, galėjo kilti konfliktas tarp kitame buvusio master hdd, ir šio, kurį galima duoti 90% jungei prie slave jungties kitame kompiutery. Jei esamame kompiuteryje yra dar vienas HDD pakeisk jumperius taip, kad jis būtų slave (arba auto), ir junk prie to paties kabelio, kaip ir pagrindinis HDD. Jei nėra kito HDD, atlik tą patį, tik junk prie kito PC. Tada turėtų nuskaityti diską. Jumperių padėtys dažniausiai yra ant HDD. SATA atveju pakaktų tik sukeisti jumperius.
Tik atmink, kad HDD labai lengva nepataisomai sugadinti, todėl geriau vietoj virtualių patarimų realios pagalbos prašyk, jei ten esantys duomenys tokie svarbūs, o tai gali lengvai jų netekti.
P.S. Sorry, truputi maisausi su tais hard'ais.
P.S.S Nejaugi gali buti, kad visiskai supisau hard'a? :/ Kai buvo ijungtas jis i pc, buvau atjunges ji ir vel ikisias ata laida. Bet cia tai padariau jau ant pacio galo kai nieko nebesupratau ka daryti..Comment
-
Truputi susimaisiau, pas mane man rodos vienas HDD ir skeltas i du(C ir E). C diska paleidzia o E ne. Ir beja, pas mane harde yra vienas laisvas kistukas kur kisasi jumper'is kiek zinau. Taip turi buti? Yra ATA( sata) kistukas ir maitinimo.
P.S. Sorry, truputi maisausi su tais hard'ais.Comment
-
Truputi susimaisiau, pas mane man rodos vienas HDD ir skeltas i du(C ir E). C diska paleidzia o E ne. Ir beja, pas mane harde yra vienas laisvas kistukas kur kisasi jumper'is kiek zinau. Taip turi buti? Yra ATA( sata) kistukas ir maitinimo.
P.S. Sorry, truputi maisausi su tais hard'ais.
P.S.S Nejaugi gali buti, kad visiskai supisau hard'a? :/ Kai buvo ijungtas jis i pc, buvau atjunges ji ir vel ikisias ata laida. Bet cia tai padariau jau ant pacio galo kai nieko nebesupratau ka daryti..👍 1Comment
-
Čia rasi daugiau informacijos apie manga serijas.Comment
Comment