Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Adwims
    Naujokas

• 2010 04 08
    • 23

Autorius NuKeS
    pirma perziurejau visa, truksta kitu, dekui uz informacija

truksta Galaxy Angel Z, Galaxy Angel A ,Galaxy Angel AA ,Galaxy Angel S 5 ir Galaxy Angel X
    www.google.lt than write any anime title you searching + torrent (e.g Galaxy Angels AA torrent),press links and find the 1 best suited for you(e.g "Galaxy Angels AA torrent" 1st result leads to http://fenopy.com/torrent/NF+Galaxy+...+AA/NTc2MjcxMA). Learn to use search engines.

Autorius NuKeS
    Radau viena torrenta Thepiratebay , bet kadangi torrentas 2008 metu tai seedu isvis nera.
    Tai kad prie torrent parasyta 0 seeds tai dar nereiskia kad tau nesius,kadangi torrent senas tai neatnaujinamas jo tracker'is,delto ir nerodo kiek jis turi seeds.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• cobabara
      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
      • 998

vat tokia nesamone kazkaip. naudojant Mozilla, gmail ir Livejournal vien tik bold srifta rodo... gmaile labai uzknisa, nes sunku sitaip pastebeti naujus laiskus. bandziau kaitaliot default fontus, bet kad nieko nepasikeicia. drauge sake, naudoja kaip default kazkoki UnivrstyRoman TL, bet pas mane tokio pasirinkti neimanoma, tiesiog nera... gal kas zinot, is kur ta fonta parsisiusti ar kaip, arba kaip tiesiog su nustatymais suzaisti, kad tokios nesamones nebutu?
      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Daan
        Administratorius

• 1998 10 30
        • 176

Screenshota duoki, nes nesuprasi apie ka tu cia
        Autorius cobabara
        vat tokia nesamone kazkaip. naudojant Mozilla, gmail ir Livejournal vien tik bold srifta rodo... gmaile labai uzknisa, nes sunku sitaip pastebeti naujus laiskus. bandziau kaitaliot default fontus, bet kad nieko nepasikeicia. drauge sake, naudoja kaip default kazkoki UnivrstyRoman TL, bet pas mane tokio pasirinkti neimanoma, tiesiog nera... gal kas zinot, is kur ta fonta parsisiusti ar kaip, arba kaip tiesiog su nustatymais suzaisti, kad tokios nesamones nebutu?

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
          • 998

Autorius Daan
          Screenshota duoki, nes nesuprasi apie ka tu cia
          http://i448.photobucket.com/albums/q...ff/jshfkas.jpg
          Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Daan
            Administratorius

• 1998 10 30
            • 176

ir čia tik su FF taip, kitos naršyklės ok viską rodo (page zoom nenaudoji)?
            labai keistas variantas, neteko susidurt dar :/

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Norėčiau surasti gerą MKV to AVI konverterį. Mano PC jau senas (labai labai), MKV H264 nepatempia nė per kur (jei rezoliucija apie 1280), taigi atkrenta praktiškai visi naujesni anime. Man negerai. Naujos vaizdo plokštės nesiūlykit, pati apie tai galvoju

Comment

• pinokio
                友情

• 2008 11 16
                • 218

Autorius ~Madara Phantomhive~
                Norėčiau surasti gerą MKV to AVI konverterį. Mano PC jau senas (labai labai), MKV H264 nepatempia nė per kur (jei rezoliucija apie 1280), taigi atkrenta praktiškai visi naujesni anime. Man negerai. Naujos vaizdo plokštės nesiūlykit, pati apie tai galvoju
                Nežinau ar yra geresnių, bet aš tau patarčiau naudoti Total Video Converter. Jis konvertuoja iš mvk į avi be jokių problemų ir be to, atrodo turi galimybę sumažinti rezoliuciją. Dėl to jis man yra nr.1 Tik jei nori konvertuoti su sub'ais, tai tau dar reikės MVIextractGUI programos, kuri išima sub'us iš mvk failų.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                  • 998

Autorius Daan
                  ir čia tik su FF taip, kitos naršyklės ok viską rodo (page zoom nenaudoji)?
                  labai keistas variantas, neteko susidurt dar :/
                  aha, seniau naudojau Mozilla, buvo normaliai, po kazkiek laiko pasidare sitaip, kentejau. dar po kiek laiko siaip sau perejau prie Chrome, ten viskas labai normaliai buvo. [o senu senovej su IE irgi viskas normaliai]. o dabar man su keliais puslapiais Chrome nesamones daryt pradejo, tai bent jau laikinai grizau prie Mozillos.
                  prie tu paciu nustatymu sumazinus to defaultinio Times New Roman srifta iki 13 ar maziau, boldo nebesimato. bet tada eilutes mazos, ir tenka didint ekrana, kas bendru isdestymu ziauriai nepatogu.
                  o page zoom tai turbut turi omeny ctrl++ arba ctrl+-? tai tada joa, bandziau, vis tiek tas pats.

o nebandei susiinstaliuoti tu CC ar kokiu ten kodeku, kur cia AZ aprasyti yra? nes pas mane buvo taip, kad nedatrauke net tokios rezoliucijos, kur virsutinis skaicius buvo 720, o dabar sau ramia galva 480p ziuriu be problemu.
                  Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Turiu aš kone visus codekus (man reikia visko ir daug ) Ir CCCR ir Dvix ir K-Lite. Nepadeda. Kas liečia apskritai MKV tai vienintelis VCL paleidžia išviso, bet ne aukštesnę rezoliuciją nei 720.

Comment

• IVXXX
                      Let's do a barrel roll!
                      • 2008 03 07
                      • 8

Turiu aš kone visus codekus (man reikia visko ir daug ) Ir CCCR ir Dvix ir K-Lite. Nepadeda. Kas liečia apskritai MKV tai vienintelis VCL paleidžia išviso, bet ne aukštesnę rezoliuciją nei 720.
                      Delto, kad irasiai visus ir tikriausiai nerodo, konfliktuoja vienas su kitu ir to rezultate... Rasai K-lite arba CCCP ir viskas, zinoma priestai visus 3 isinstaliuoji.
                      I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• baganas
                        Narys
                        • 2010 08 14
                        • 31

Tai vo gal yra kox softas( ne trojan, keylog) kuris saugotu ir irashinetu pass i pvz pass.txt, nes retai kada keiciu pass o karts nuo karto tenka prisijunginet su kitais pc ir daznai ju nepamenu tai tiek.

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Autorius baganas
                          Tai vo gal yra kox softas( ne trojan, keylog) kuris saugotu ir irashinetu pass i pvz pass.txt, nes retai kada keiciu pass o karts nuo karto tenka prisijunginet su kitais pc ir daznai ju nepamenu tai tiek.
                          Yra toks softas, beje nemokamas, vadinasi - popieriaus lapelis su užrašytais slaptažodžiais. Labai patogus dalykas, įsimeti į piniginę ir vuola, portable, galėsi net nuėjęs pas draugą prisijungt prie facebooko ir pakankint jį žaisdamas fermas ar mafijas.
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Daan
                            Administratorius

• 1998 10 30
                            • 176

siūlau keepass
                            perfect dalykas, daug metų naudojamas - užsišifruoja kaip reikalas savo DB failą su tavo įvestais pass, yra ir versijos išmaniem telefonam ir linux ir t.t.

Comment

• baganas
                              Narys
                              • 2010 08 14
                              • 31

Autorius Bardakas
                              Yra toks softas, beje nemokamas, vadinasi - popieriaus lapelis su užrašytais slaptažodžiais. Labai patogus dalykas, įsimeti į piniginę ir vuola, portable, galėsi net nuėjęs pas draugą prisijungt prie facebooko ir pakankint jį žaisdamas fermas ar mafijas.
                              Bandziau,bet dazniausia pasimeta

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                                • 998

Autorius baganas
                                okay, lapelis gal ir pasimeta, bet tada rankiniu budu galima i notepad rasytis.
                                Urameshi, Iemon-dono!

Comment

Working...