turiu vieną seną problema su skaipu. tiksliau su klasiokės kontaktu. su visais susirašinėju normaliai, žinutės nueina kaip reikia (nu būna kartais nesisiunčia nors tu ką, bet KARTAIS). o jos kontaktas pastoviai mirksi kaip kalėdinė lemputė, žinutes nueina po kokių keturių valandų. ankščiau galvojau kad dėl jos interneto. ji turėjo omni connectą. beto kitiems irgi buvo problemų su jos kontaktu. ir dar galvojau kad su netu, nes kita draugė turėjo irgi omni connectą ir kažkas panašiai būdavo,bet geriau. dabar internetą ji pasikeitė į vietinį kabelinį, o problema liko. supratau kad iš mano pusės kažkas negerai. gal kas patartų?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
turiu vieną seną problema su skaipu. tiksliau su klasiokės kontaktu. su visais susirašinėju normaliai, žinutės nueina kaip reikia (nu būna kartais nesisiunčia nors tu ką, bet KARTAIS). o jos kontaktas pastoviai mirksi kaip kalėdinė lemputė, žinutes nueina po kokių keturių valandų. ankščiau galvojau kad dėl jos interneto. ji turėjo omni connectą. beto kitiems irgi buvo problemų su jos kontaktu. ir dar galvojau kad su netu, nes kita draugė turėjo irgi omni connectą ir kažkas panašiai būdavo,bet geriau. dabar internetą ji pasikeitė į vietinį kabelinį, o problema liko. supratau kad iš mano pusės kažkas negerai. gal kas patartų?Comment
-
turiu vieną seną problema su skaipu. tiksliau su klasiokės kontaktu. su visais susirašinėju normaliai, žinutės nueina kaip reikia (nu būna kartais nesisiunčia nors tu ką, bet KARTAIS). o jos kontaktas pastoviai mirksi kaip kalėdinė lemputė, žinutes nueina po kokių keturių valandų. ankščiau galvojau kad dėl jos interneto. ji turėjo omni connectą. beto kitiems irgi buvo problemų su jos kontaktu. ir dar galvojau kad su netu, nes kita draugė turėjo irgi omni connectą ir kažkas panašiai būdavo,bet geriau. dabar internetą ji pasikeitė į vietinį kabelinį, o problema liko. supratau kad iš mano pusės kažkas negerai. gal kas patartų?Comment
-
O tokių atsisiųsti beveik nėra.
Iš asmeniškai matytu buvo tik "Жил,был Пёс" bet subai nužudo visą esmę.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-10-03, 12:09.👍 1Comment
-
viskas paprasčiau. Konvertuojant parinkti neteisingi parametrai. Mano patarimas būtų - nueini į anidub.com, susirandi rls su raidėmis HWP pavadinime ir pasižiūri kokie ten parametrai. Beje,tavo br ripai galėjo būti ir mpg... Sorry už DP, grįžęs namo sujungsiu.Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2010-10-03, 11:58.Comment
-
👍 2Comment
-
Sveiki, kažkada seniai Sub-forume "Viskas" arba "Bin'e" buvo papostintas toks žaidimukas kur rami muzikikė su klepu groja, o tu turi surinkt (jei gerai pamenu) visas natas, jei gerai pamenu linkas į new groundus buvo, galėtumėt primint kas?and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
tikiuosi bardakas atsimena, nes pamenu jis buvo papastinęs linką. :]Comment
-
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave👍 2Comment
Comment