kokio dydžio, svorio maždaug turėtų būti žongliravimo kamuoliukai? Bandau namie pasidaryt. Pirminis variantas kiek per sunkus ir per didelis; apie 8cm skersmens ir apie 300g svorio, užpildas - smėlis.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki.
Ieškau vieno dydžio (raiškos) darbalaukio tapetų pakų susijusių su anime. Raiška 1280*1024 (1.25). Šiaip aišku ypatingai senienų nereikia, tiesą pasakius kad ir naujų gi būtų anime tapetų. Iš esmės aš pats atsirinksiu ko man reikia, tik kad nebūtų taip kaip didžiojoje dalyje pakų, sumaišytos raiškos į vieną ir knaisiokis po to.
Iš anksto dėkoju.Comment
-
Sveiki.
Ieškau vieno dydžio (raiškos) darbalaukio tapetų pakų susijusių su anime. Raiška 1280*1024 (1.25). Šiaip aišku ypatingai senienų nereikia, tiesą pasakius kad ir naujų gi būtų anime tapetų. Iš esmės aš pats atsirinksiu ko man reikia, tik kad nebūtų taip kaip didžiojoje dalyje pakų, sumaišytos raiškos į vieną ir knaisiokis po to.
Iš anksto dėkoju.👍 1Comment
-
Comment
-
tuo tarpu vista ir win7 daug saugesni siuo atzvilgiu. siulau ziureti registra autorun yrasus procesus bei ieskoti failu pasleptu.
beje jei skriptas protingas process kill pades tik tam tikram laikui iki kol procesas bus vel ikrautas.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
ProcXp programa/žiūrai kas įtartino "kaba" atmintyje/ pvz. PSPVC.exe/spaudi Del ir "nužūdai" procesą
žiūrai Start/Run/msconfig/Startup - jei matai kad ir tą PSPVC run on startup, nuimi varną, spaudi ok, gal prašys perkrauti PC, po restarto greičiausiai bus galima ramiai ištrinti nuo desktop'o pati exe
Geri "draugai"Comment
-
Comment
-
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Žiūriu Casshern Sins ir ties 8 serija aptikau veikėją, kuri dainuoja ir ją visi vadina Dainų Princese Dženis, ir norėčiau sužinoti tų dainų pavadinimus, tai gal žinote kas jas atliko? Ar jas atliko specialiai šiam anime, tada gal žinote atlikėjos Vardą?Comment
-
O jei domina būtent tas vokalas, tai atlieka Nami Miyahara👍 1Comment
Comment