Gal kas galit man atsiųsti ar duoti veikianti link'ą Banzai parsisiuntimui?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Gal kas zinote, is kur butu galima atsisiusti Shaman King su anglisku igarsinimu?
Labai noretusi prisiminti senus gerus laikus, o ausis jau pratusi prie amerikonisku balsu.
Labai padetumete ^^Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
Comment
-
-
http://www.fantasm-agoria.com/photos...1mpsi36r3s.jpg
kaip pakabuko viduryje itaisyti raudoni, pvz. krauja, kad jis stabiliai laikytusi ir neishkristu, ar dažai kokie nors ar kas?Comment
-
http://www.fantasm-agoria.com/photos...1mpsi36r3s.jpg
kaip pakabuko viduryje itaisyti raudoni, pvz. krauja, kad jis stabiliai laikytusi ir neishkristu, ar dažai kokie nors ar kas?Comment
-
Po to kai DeviantArt atsinaujino, mozilla man jo normaliai nebeatidaro.
Atidarius vaizdas toks
Jungiant per IE viskas veikia puikiai, o ir per kitą kompą puikiai atidaro tiek IE, tiek mozilla.
Gal kas žinot kaip padaryt, kad vėl normaliai užkrautų?
+beveik tas pats man ir su imagebam.com yra, spaudyk upload mygtuką kiek nori, nulis reakcijos. any ideas?Comment
-
Man tokia problema ir buvo prieš kokį mėnesį ar mažiau. Bet kažkur kitur problemos buvo rodos, nes keletą kartų per kroviau ir atnaujinau firefox'ą ir viskas susitvarkė. Taip pat tokie bajeriai būdavo dėl užkimšto interneto, jei tarkim butokas pradeda kažką kaip pamišęs siųstis👍 1Comment
-
Po to kai DeviantArt atsinaujino, mozilla man jo normaliai nebeatidaro.
Atidarius vaizdas toks
Jungiant per IE viskas veikia puikiai, o ir per kitą kompą puikiai atidaro tiek IE, tiek mozilla.
Gal kas žinot kaip padaryt, kad vėl normaliai užkrautų?
+beveik tas pats man ir su imagebam.com yra, spaudyk upload mygtuką kiek nori, nulis reakcijos. any ideas?
ImageBam atveju irgi turėtų padėti.
Bardako minimas atvejis aktualus tik tada, kai internetas veikia neįprastai lėtai. Paprastai internetas per WLAN turi gana trumpą išlaikymo laiką, todėl negavęs informacijos per tam tikrą laiką parodo "kaip yra". Tačiau jeigu kitus puslapius rodo teisingai, o IE irgi veikia be problemų, tada turėtų padėti podėlio išvalymas.
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-06-02, 13:09.Comment
Comment