Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ar shitos reklamos wisada budawo, ar tik nuo shiandien?
Spoileris:
Nes tik shiandien akys man uzkliuwo o.O
aha tik nuo siandien
ir norejau paklaust cia tik man prie kas naujo paspaudus eiti prie pirmos nematytos naujos zinutes, tiesiog atidaro ta puslapi ir nenukelia prie pirmos nematytos ?
Dėl tų reklamų - yra juk Firefox'e updeitas, dėl kurio nerodomos jokios reklamos, tik damn pamiršau, kaip jis vadinasi... Bet gerai paieškoję rastumėte patys, jei labai reklamos į akis lenda.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Dėl tų reklamų - yra juk Firefox'e updeitas, dėl kurio nerodomos jokios reklamos, tik damn pamiršau, kaip jis vadinasi... Bet gerai paieškoję rastumėte patys, jei labai reklamos į akis lenda.
1) ne updeitas o addonas
2) mano poste virsuj jau yra netgi nuoroda i jo parsisiuntimo linka.
Klausimas. Čia forume buvo topic apie anime kūrima lietuvoje, kažkokiam universitete bet nerandu jau temos šios gal kas žinot kur ji randas ar apie ką daugiau papasakot galit???
Klausimas. Čia forume buvo topic apie anime kūrima lietuvoje, kažkokiam universitete bet nerandu jau temos šios gal kas žinot kur ji randas ar apie ką daugiau papasakot galit???
Ten VDU kaune. Bet linko su nauja paieskos sistema nerandu ir pats.
Ok, atrodo niekur neradau šios temos, so.. HALP! Need Golgo 13 TV!!! Ne Queen Bee ir ne Professional. Butent TV. Kas žino iš kur parsipūsti? Want,want,want. Need,need,need.
Of all the things I've lost - I miss my mind the most All bannanas in the world - unite!!!
Ok, atrodo niekur neradau šios temos, so.. HALP! Need Golgo 13 TV!!! Ne Queen Bee ir ne Professional. Butent TV. Kas žino iš kur parsipūsti? Want,want,want. Need,need,need.
Klausimas video koderiams , turint *.mkv tipo failą, h264, su dviems garso takeliams kokį video konverterį geriausiai naudoti kad būtų galima atskirti, kurį garso takelį palikti? Numatomas formatas *.avi, nes dabar konvertuojant garsas išsikraipo bile kaip ...
turimas XilisoftVideoConverter
Comment