hikari gal neuzmatej bet jei nenaudoji firefoxo ir taip daros sakau naudok ji nes man tasopats buvo ir padejo...
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Spausdinau su savo trantalu spausdintuvu 86 psl... pritrūko popieriaus aš įdėjau ir jis pagriebė iš karto 10 psl. ir užspringo... (Joa... Aš pavariau...) Įstrigo tie lapai ir ką man padaryt? Man darbo rytojui reikia... Kaip tuos lapus ištraukt?Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.Comment
-
AZ trackeris
Sveiki, man iškyla viena problema su AZ trackeriu: negaliu parsiųsti kai kurių failų, pvz.; " Aoi Bungaku Series - Japonų Literatūros Klasika - 2009 - 7-8ser iš 12 HDTV 720p". Iškart iššoka langas, kad negalima atsisiųsti šio failo, t.y, "Internet explorer cannot download ....torrent from 86.100.200.16.
Internet explorer was not able to open this Internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later." Tačiau iš kitų kompiuterių atsiųsti galima. Kas blogai?Comment
-
-
Megink korpusa nuimt ir atkelt nuo lapu spausdinimo aparaciuka, tada turetu issimti.Comment
-
problemele su zaidimu.. buvau parsisiuntes Tony Hawks American Wasteland , nu zdz pries tai nk nelagino nei vieno zaidimo, isijungiau ir pradejo lagint, as ji seniau turejau ir buvo viskas twarkoj. pagalvojau kad virusas istryniau viska ir pajungiau kompa skanuot , po 4h skanavimo rado tik viena trojana , ji istryniau, parsisiunciau Tony Hawks Pro Skater 4 , laimingas isijungiu ir vistiek lag... cia gal virusas ar seip nelaiminga diena man?Comment
-
problemele su zaidimu.. buvau parsisiuntes Tony Hawks American Wasteland , nu zdz pries tai nk nelagino nei vieno zaidimo, isijungiau ir pradejo lagint, as ji seniau turejau ir buvo viskas twarkoj. pagalvojau kad virusas istryniau viska ir pajungiau kompa skanuot , po 4h skanavimo rado tik viena trojana , ji istryniau, parsisiunciau Tony Hawks Pro Skater 4 , laimingas isijungiu ir vistiek lag... cia gal virusas ar seip nelaiminga diena man?Ech tie seni laikai ..Comment
-
-
-
Comment
-
Ech tie seni laikai ..Comment
Comment