Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tiek to sudėtingumo.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-25, 19:07.Comment
-
-
Sumasčiau bdripa anime konvertuoti į mpg ,nes mano dvd grotuvas mkv neskaito. Konvertavo veikia ,bet dydis failo labai sumažėjo. Išvis verta konvertuot tada ? Kokzbė juk irgi prastėja mažėjant dydžiu ar vis tiek bdrip dar skaitosi ? O gal kokiu kitu formatu reiktų konvertuoti ?Comment
-
Failo dydis mažėja dėl raiškos mažėjimo, kadruotės retinimo, papildomos info trynimo.
BRrip tereiškia, jog source kodavimui buvo naudojamas BR diskas. Iš esmės tai lėmė didelį rinkmenos dydį.
Tau apsimoka konvertuoti todėl, kad:
Buitiniai DVD leistuvai nepalaikantys MKV, neskaito ir didelės raiškos filmų;
Paprasti TV nesugeba atkurti visos raiškos BR.
Jeigu tave esama konvertuotos rinkmenos kokybė tenkina, tai ir naudok.
O šiaip tai visada liks BRripu todėl, kad didesnės raiškos source įgalina išlaikyti kokybę, geresnę už identiško dydžio DVDrip .
Lietuvoje daug DVD grotuvų palaiko AVI (xvid arba DivX kodekų) formatus. Jei ant tavo leistuvo yra DivX certified, konvertuok į .avi, geresnė kokybė analogišku dydžiu.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-26, 15:42.Comment
-
Umm... kodėl nors Skype esu įjungusi kad su manim gali susisiekti tik žmonės, kuriuos aš turiu savo sąraše, man visvien rašinėja visokie kuriuos aš matau pirmą kartą (ar tokie kuriuos buvau pašalinusi prieš n metų -____-)?
+ Kadangi čia viskas taip pasikeitė, neberandu temos kur buvo Personality Disorder Testas, ar tą temą ištrynė? (o gaila, man tikrai patiko :3)Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2009-12-26, 21:35._____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
DARKER THAN BLACK - Ryusei no Gemini - Original Soundtrack
kolkas dainų sarašas toks:
1. DIVE INTO THE 9
2.
3.
4. NO.23
5. SOUL FUSION
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. / ABINGDON BOYS SCHOOL
jei kas rasit, numeskit link, būsiu labai dėkingasComment
-
Kaip man padaryt kai laptopas issikrauna po ijungimo gali pasirinkt " Resume windows " ar pns. Ir tuomet atidaro viska kaip buvo anksciau, nei vieno lango neuzdaro. Anksciau pas mane taip buvo, o dabar pastebejau kai pakroveja netycia istraukiu ir issikrauna, tai negaliu continue padaryt reikia is naujo kraut windows'us. So what's the problem?Comment
-
Anime per TELE3 ar LNK
Žinau tik vieną - Kite. Bet tikrai ne tas, kuris baigiasi "case closed" O šiaip tokiems pranešimams reikštis yra vieta čia http://www.animezona.net/forum/showt...ir-i%C5%A1-kurComment
Comment