Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Adminas dabar netvarkys nes ruošiasi šventėm, tada švęs, tada reikės atsigauti ir pasiruošti antram raundui. Tada vėl švęs ir maždaug sausio trečia jau pradės tvarkyti.
Jūs praktiškai nepajusit kažkas yra negerai, nes ko gero laiką leisit su šeima ir draugais. Nebent šeima ir draugiai tai yra kompiuteris.Comment
-
Comment
-
KIEK GALIMA KARTOTI, KATIK ATNAUJIMO FORUMO VERSIJĄ IŠ VB3 Į VB4, TODĖL KOLKAS NE VISKAS VEIKIA IR NE VISKAS KAIP BUVO. BET PER KIEK LAIKO SUTVARKYS. KANTRYBĖ - DORYBĖ
Ir išvis ką jūs prie PC darot? Marš kūčiukų valgyt!
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Bėda yra Acme..... Baisiai bloga diskų kokybė.
Nieko čia neįžeidinėju, bet kažkada nusipirkau dėklą diskų Acme, tai pusę jų reikėjo išmesti.
Nepagailėk keleto eurų geresnės firmos diskam.
Ir vienas klausimas iš mano pusės... Kas galit pasakyk kiek prie mano paskyros parašyta pranešimų? Nes kad ir kiek aš rašyčiau pas mane kaip yra 175 tiek ir lieka 175.👍 1Comment
-
Bėda yra Acme..... Baisiai bloga diskų kokybė.
Nieko čia neįžeidinėju, bet kažkada nusipirkau dėklą diskų Acme, tai pusę jų reikėjo išmesti.
Nepagailėk keleto eurų geresnės firmos diskam.
Ir vienas klausimas iš mano pusės... Kas galit pasakyk kiek prie mano paskyros parašyta pranešimų? Nes kad ir kiek aš rašyčiau pas mane kaip yra 175 tiek ir lieka 175.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment