Gal kas gali paaiskint arba duoti linka su info kaip vienas C hard diskas padalyjamas i du diskus?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic👍 1Comment
-
Su windows dar paprasčiau - perrašydamas windows - delete, create new, dydį pasirenki, create new antro dydį pasirenki ir viename jų windows diegi. Su linux panašiai.Comment
-
Nu ne.... būtinai turėjau perskaityt... db miegot negalėsiu... dieve mano... motiną suvalgytComment
-
Comment
-
Prijungi prie kompiuterio, įsijungi PS ar kokią kitą panašią programą ir prieši. Planšetė savos atminties neturi, ji tik perduoda tai, ką tu ant jos pieši pačiai programai.Comment
-
Man problemos su media player classic. Turejau ispradziu senoka versija, bet viskas puikiai veike ir viena kart kai nusprendziau paziuret chaos head pradejo striginet, gal per gera kokybe. Persirasiau i nauja, nestriginejo, poto nuo 7 ep'o pradejo nerodyt su media player classic.. Perziurejau su vlc, tingejau tvarkyt. Poto kazkaip pamirsau, bet nusprendziau kazkoki kita anime paziuret, irgi neveike kai paleisdavau buvo ant stop uzspausta. Spaudziau play, pause bet nieko neivikdavo vistiek stop buvo. Persirasiau vel i home cinema, viskas veike. Siandien atsisiunciau is youtube su programa amv, formatai tokie patys amv'u visu, 1 veike, antras neveike... tuomet istriniau k-light codec pack, isirasiau xp codec pack, irgi su media player classic jis. Tas amv pradejo veikt, atsisiunciau kita irgi veike, poto atsisiunciau kita, neveikia... O viskas kita kas anksciau neveike, dabar veikia tik ne sitas amv... kas per nesamone, kaip istaisyt kad viskas veiktu?Comment
-
O dabar prie mano anksciau minetos problemos:
Spoileris:Man problemos su media player classic. Turejau ispradziu senoka versija, bet viskas puikiai veike ir viena kart kai nusprendziau paziuret chaos head pradejo striginet, gal per gera kokybe. Persirasiau i nauja, nestriginejo, poto nuo 7 ep'o pradejo nerodyt su media player classic.. Perziurejau su vlc, tingejau tvarkyt. Poto kazkaip pamirsau, bet nusprendziau kazkoki kita anime paziuret, irgi neveike kai paleisdavau buvo ant stop uzspausta. Spaudziau play, pause bet nieko neivikdavo vistiek stop buvo. Persirasiau vel i home cinema, viskas veike. Siandien atsisiunciau is youtube su programa amv, formatai tokie patys amv'u visu, 1 veike, antras neveike... tuomet istriniau k-light codec pack, isirasiau xp codec pack, irgi su media player classic jis. Tas amv pradejo veikt, atsisiunciau kita irgi veike, poto atsisiunciau kita, neveikia... O viskas kita kas anksciau neveike, dabar veikia tik ne sitas amv... kas per nesamone, kaip istaisyt kad viskas veiktu?Comment
-
Comment