Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
aj ir išvis anidbComment
-
Comment
-
Aše įsidiegiau adobe flash player'į, bet galiu tik žieti vaizdelius youtubei, o animefreake ne >_____> \ką man dabar daryt ?
___
Beto gal kas žinote, kokie ištiktukai tinka vėjo gūsiui ir girždančiomsdurims išreikšti ? O-oComment
-
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave👍 1Comment
-
O gūsiui šššš, ūžt jei staigus.
Durys girgžt, grygžt.Comment
-
Reikia pagalbos. Nežinojau kur rašyt,o gijos dėl tokio niekalo neverta kurti. Taigi. Aš dalyvauju ,,European Writers' competition'' ir man iki šio mėnesio 20 reikia parašyti Film Review. Iki šiol tokio daigto nesu rašęs. Pastaruoju metu nemačiau gerų filmų, o kurios mačiau jau užmiršau ir taip apie juos neką parašyt galėčiau. Kažkaip apie anime-movies nekyla ranka rašyt, o kiti filmai buvo kvailos parodijos, irgi nieko doro. Taigi prašau pasiūlykit kokį nors rimtesnį filmą, nepersunkiausiai žiūrimą, nes kolkas nerandu nieko doro apie ką galėčiau rašyt. Kiek žiūrėjau visi tokie... Kaip čia gražiausia išsireiškus.. Nu kaka. Ir laiko nėra perdaugiausiai, kad galėčiau kiekvieną sųst ir žiūrėt plius internetas tikras crap.. O jei iš filmo komentarų gali ir apsigaut gerai. Taip pat banždiau žiūrėt kitų filmų reviw, filmų kurie mane sudomino, bet irgi nieko gero neišėjo (taip aš nevykelis, nu ką dabar padarysi). O dabar jei trumpiau. Pasiūlykit kokį filmą iš savo patirties kuris jum patiko ir jei galima vieną kitą komentarą. Būsiu labai dėkingas.
P.s. Airi žinau tu ,,pasikaustęs'' ant tokių dalykų. Gal dar kokį patarimą duosi pradedančiajam?Comment
-
Spoileris:Reikia pagalbos. Nežinojau kur rašyt,o gijos dėl tokio niekalo neverta kurti. Taigi. Aš dalyvauju ,,European Writers' competition'' ir man iki šio mėnesio 20 reikia parašyti Film Review. Iki šiol tokio daigto nesu rašęs. Pastaruoju metu nemačiau gerų filmų, o kurios mačiau jau užmiršau ir taip apie juos neką parašyt galėčiau. Kažkaip apie anime-movies nekyla ranka rašyt, o kiti filmai buvo kvailos parodijos, irgi nieko doro. Taigi prašau pasiūlykit kokį nors rimtesnį filmą, nepersunkiausiai žiūrimą, nes kolkas nerandu nieko doro apie ką galėčiau rašyt. Kiek žiūrėjau visi tokie... Kaip čia gražiausia išsireiškus.. Nu kaka. Ir laiko nėra perdaugiausiai, kad galėčiau kiekvieną sųst ir žiūrėt plius internetas tikras crap.. O jei iš filmo komentarų gali ir apsigaut gerai. Taip pat banždiau žiūrėt kitų filmų reviw, filmų kurie mane sudomino, bet irgi nieko gero neišėjo (taip aš nevykelis, nu ką dabar padarysi). O dabar jei trumpiau. Pasiūlykit kokį filmą iš savo patirties kuris jum patiko ir jei galima vieną kitą komentarą. Būsiu labai dėkingas.
P.s. Airi žinau tu ,,pasikaustęs'' ant tokių dalykų. Gal dar kokį patarimą duosi pradedančiajam?
bandyk pažiūrėt "Ben X" rimtas psichologinis filmas, pažiūrėk ir gal jis tau tiks👍 1Comment
-
Reikia pagalbos. Nežinojau kur rašyt,o gijos dėl tokio niekalo neverta kurti. Taigi. Aš dalyvauju ,,European Writers' competition'' ir man iki šio mėnesio 20 reikia parašyti Film Review. Iki šiol tokio daigto nesu rašęs. Pastaruoju metu nemačiau gerų filmų, o kurios mačiau jau užmiršau ir taip apie juos neką parašyt galėčiau. Kažkaip apie anime-movies nekyla ranka rašyt, o kiti filmai buvo kvailos parodijos, irgi nieko doro. Taigi prašau pasiūlykit kokį nors rimtesnį filmą, nepersunkiausiai žiūrimą, nes kolkas nerandu nieko doro apie ką galėčiau rašyt. Kiek žiūrėjau visi tokie... Kaip čia gražiausia išsireiškus.. Nu kaka. Ir laiko nėra perdaugiausiai, kad galėčiau kiekvieną sųst ir žiūrėt plius internetas tikras crap.. O jei iš filmo komentarų gali ir apsigaut gerai. Taip pat banždiau žiūrėt kitų filmų reviw, filmų kurie mane sudomino, bet irgi nieko gero neišėjo (taip aš nevykelis, nu ką dabar padarysi). O dabar jei trumpiau. Pasiūlykit kokį filmą iš savo patirties kuris jum patiko ir jei galima vieną kitą komentarą. Būsiu labai dėkingas.
P.s. Airi žinau tu ,,pasikaustęs'' ant tokių dalykų. Gal dar kokį patarimą duosi pradedančiajam?
Filmų yra visa gausybė kuriuos galima recenzuot, jei nori kažko seno, klasiško ir sudominančio žiuri - rašyk apie Fellini ar Bergmano kokį darbą, Tarkovskio filmai taipogi į kino istoriją įtraukti, Nordšteino animaciją peržvelk (nors turėtum būt matęs, jei ne, rekomenduoju "Pasakų Pasaka"). Iš naujausių kas gero yra per daug nesidomėjau, kinui laiko mažai beliko, bet labai neblogą įspūdį paliko filmas "Antichrist" (Lars von Trier), kanuose šitas filmas buvo labai prieštaringai vertinamas, tad galėtum iš savo perspektyvos pateikt mintis (filmas gan sunkokas gali pasirodyt). Šiaip jei ką patariu tiesiog pasidomėt kino klasikais ir peržvelgt jų filmografijas, nepatariu apsistot visiškai blockbusteriniu kinu, vertintojus tai gali nuvilti.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-10-16, 23:11.👍 1Comment
-
Konkursas nėra vien apie filmus, bet aš pasirinkau tokią temą, nes manau, kad ji labiausiai atitinka mano anglų kalbos žinių lygį. Kitos temos tikrai sunkesnės, pavyzdžiui sukurti savo filmo scenarijų. Nemanau, kad tai labai lengva tema, nes fantazijos pas mane nėra. O paskatino klasės auklėtoja/anglų kalbos mokytoja. Jos manymu per pastaruosius metus labai patobulėjau ir pasiūlė išbandyt jėgas. Beto labai ačiū už tokią išsamią informacija. Labai dėkingas.Comment
-
Comment
Comment